Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2007 byl docela hezkej a teplej rok, global warming pomalu ale jistě pojede dál takže tento rok by moh bejt taky teplej.......bahužel 2007 mi byl out zcizen neznámým hajzlem takže smůla.......snad to letos výjde
Rok 07 v kostce...:sklamani i radost..ale prome byl hodne uspesny...zase neco naucil a urcite poucil z chyb!ale myslim ze tento rok bude jeste lepsi...mejte se a hodne uspechu v tomto roce...
Zdarec
Takže já dávam za 4. A to protože:
1. Sice jsem sklidil vše, ale na poli to byl hrozný oprc, tak sem to hodil po testu na kompost, samé semeno, kvalita žádná a chuť..no asi tak.
2. Zahrada byla v pohodě, ale kvalita výsledného nic moc, spíš nic. Mohl sem zasadit techniku.
Ale co. Mám kamarády, a navíc za chvilku zase začne sezona, tak to bude určitě lepší. Čekám až dorazí genetika, pak počkám na duben a pojedu. Už aby to bylo. Že ano
léto nám skončilo a sklizeň se již nezadržitelně blíží. Mnozí z nás už ochutnávají plody své snahy a někteří už očekávají rok 2009 :-)
Stejně jako loni zakládám toto téma, a ptám se: Jaká byla ta Vaše sezóna? Napište, zahlasujte, pochubte se, podělte se o rady...třeba zrovna ta Vaše zkušenost pomůže někomu za rok!
Za sebe musím řící, že nedostatek času se projevil, samozřejmě bude co kouřit a na všechny kamarády se dostane, ale čekal jsem více. Bez práce nejsou koláče a tak musím dát za 2. a těšit se na další rok!
Díky za vaše příspěvky a Všem hezký den!
PS: Prosím, v rámci úspory místa, nepřikládejte fotky, odkaz úplně stačí a od toho jsou tu přeci galerie!
Peace
Nesss
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
mno mě taky posekali kytky, sviněale něco na pokouření budea né málo
"Don´t worry about a thing,
´Cause every little thing gonna be all right.
Singin´: "Don´t worry about a thing,
´Cause every little thing gonna be all right!"....malo pěkná písníička.jo bob marley to byl nekdo!!!peace
ked si ceknes moj thread-ten hovori za vsetko , velmi som sa tesil a niekolko momentov zmenilo vsetko. no som rad aspon za nieco. /stale je dobre mat rezervu/ aspon nejaku. uz chcem ist do indooru, ale vonku chcem mat nieco vzdy... peace
Some people tell me that I need help...Some people can fuck off and go to hell.
[list]