Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim vsetkych pestovatelov a pestovatelky tejto magickej rastliny.
tak sezonicka pomali ale iste zacina preto treba zacat nico robit
aby sme na podzim neboli smutny
tak ze tento rok sme sa roshodli ze sa pokusime najst co najviac dobrych
miestecok s dwowodu ze su medzi nami ludia ktory su leniwi a radsej si
pockaju a coruju urodu inym.zatial mame jedno miesto s minuleho roka kde sa to opelilo a daco popadalo na zem tak to tam zacalo s chuti rast
samo dalej mame miestecko kde sme wikopali 3 jamky no zatial tam
wlastny substrat este nemame az ked bude osazenstwo wecie tak sa to tam podokoncuje.
seeds na tento rok:no name niektore su ceku good s minuleho roka
dalej holand hope, chronic, first lady osukana
newiem s cim a safari mix+este sa mozno nieco
wychyta
tak ze som tu s mensim updatom fotene pred wcerom
zatial mam doma toto postupne to budeme presadzat
a budem robit dalsie male sadenicky.
prwe 3 foto su nonami posledna od lawa holand hope,
chronic, safari, safari,frst lady
no chronic, HH, safri mix mame so stranky www.hanfsamen.at first lady,1seed MAGIC CRISTAL to zohna smejo od jedneho tipa je to 2 genetika no a este nas minulo rocny outdoor bol w celku goood.
tie kytky sme boli pozriet tento wikend,s cca 60 malich rastliniek ich tam ostalo asi 10.z dwowodu este wtedy prizemnych mrazow a nedostatku vody.nemali sme sebov fotak no newizerali moc nadsene
mam nejake nowe foto stale sme na predpeste doma, no pomali uz zacneme presadzat do wolnej prirodi okrem chronika (foto c.1) dalej
tu mame v zrezanich flaskach HH, FL, MAGIC CRISTAL, CHRONIC,
SAFARI MIX, 2x no name s minuleho roka vid foto C.2
foto C.3 HH wibrati nahodne s rodinky sestriciek a pibuznich
na dalsej fotke C.4 je FL ktora sa narodila len s jednim klicnym
listockom newizerala dobre no dako sa prebrala do zivota.foto
c.5-6-7 su wsetko noname.a nazawer fotka C.8 dnes narodena first
lady.
ahoj kamo, hele jen by me zajimalo: na ty ctvrty fotce tady nad tim ta kyticka je nejaka zkrabatela, me se to stalo taky, pokazilo to treba jen spodni patro a ostatni sou uz zas dobry, nevis cim to je? (pripada mi ze je to nejakej vnejsi vliv - kdyz to zkazi jen jedno patro a pak ostatni ne
ahoj Scotty Cameron mas prawdu uz som sa stim ties stretol zopar krat. ked wisla ta rastlinka zo zeme wizerala ako postihnuta alebo tak nejak mala len jeden klicni listok no po nejakom case zacala rast sice pomalsie ako jej rowesnicky no dal som jej wiac pozornosti a mislim ze sa wiplatilo
neskor pridam nowe foto ako wipada
zdrawim, tak dnes sme boli wisadit tie no nami co boli w muskatowom kochliku na balkone. porosadzali sme ich w okoli po 2rastlinky bo naras bi ich bolo az moc nasebe a tim wecia widitelnost
tak ze foto c.1 no nam
c.2 no name
c.3 dwa no name prisebe
c.4 kocky este po kope
c.5 okolita priroda
cus growers tak prinasam zas nejake nove fotecky dnes sme boli zas visadit nejake no name a popri tom sme sa sli pozriet na jedno miestecko kde sa nachadza 1 chronic ktori bol dnes zastrihnuty a 1 HH nebol strihani lebo pri poslednej nastewe bol witiahnuti celkom zo zeme iba v semenaciku cize musel od znowa wipustit nove korene no ako widiet v celku sa chitil (fuck off srnky).
Tak som tu opet po dlhsej dobe.palicky sa nam vonka zase o nieco podvihli, no nemali sme sebov fotak tak sa nic nenafotilo
Doma je posledna varka priesad ktore pojdu este tento tizden do prirody.Vecer mozno pojdeme nieco kuknut na policko tak hopnem sem potom nove
zatila len toto s mobilu
foto 1 AZ 2 posledna varka co pojde vonka
tie male svetle su FL uz maju asi 2 tizdne ak nie viac a takto sa spomalili a vibledli im listy neviem precoked ostatne su v pohode
este som zabudol dodat jednu foto.Jedna sa o safari mix obidva su na tom istom mieste ale jdnema znich zacala nejak vednut- vrchne listy ak ma stim niekto skusenost rad privitam nejake info