Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Sedmý Indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Neson
Stálý Člen

Karma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% PěstitelskáKarma uživatele Neson - 89% Pěstitelská

Re: Ec Příspěvek č. 81

citace:
Původní příspěvek od MANHUNTT
Tak pro tebe sem ho změřil a je stejné jako přívod....

no a nepřijde Ti, že v tom případě je čas na průplach??????? Když totiž od vstupu odečteš výstup, tak máš reálnou představu o tom, co kytky přijímaj a v Tvém případě si myslím, že je příjem nulový ..... tzn. že hnojiva jdou zbytečně do kanálu .... já osobně provádím průplachy ne podle kalendáře, ale právě podle odpadního EC, kdykoliv se hodnota odpadu přiblíží k hodnotě vstupního EC, tak okamžitě proplachuju a trochu snížím hodnotu EC roztoku - v opačném případě mám vypozorováno, že hodnota EC odpadu nějaký 3-4 dny po průplachu okamžitě vyletí k hodnotě vstupu a následující dny je dokonce ještě vyšší ..... když ale použiju svoji metodu, tedy že o pár desetin snížím EC živného roztoku, tak se EC odpadu po průplachu zvyšuje velice pozvolna .... kytky hodnotou EC odpadu prostě dávají najevo, zda jsou momentálně (či dlouhodobě ) přežraný ..... aplikací tohoto postupu se mi povedlo snížit celkové množství hnojiv na třetinu!!!!!!!!! (V začátcích jsem dosahoval stejně vysokého vstupního EC jako Ty) Po několika kolech jsem se dostal k tomu, že maximální vstupní EC je někde kolem 1,8 a maximální hodnoty by se nemělo dosahovat až na samém konci květu!!!!! (samozřejmně záleží na modelu) s tím, že celkový objem úrody se nijak nesnížil a dosahuji téměř hodnoty 1 g/w). Kytky vydrží i EC 3, ale vzniknou veškeré doprovodné negativní jevy popsané výše ....

takto nízké hodnoty vstupního EC mají i další výhodu - tím, že je výrazný rozdíl mezi vstupním a odpadním EC, nemůže kytka ukládat tolik živin do zásoby a ke konci květu začne krásně žloutnout jako v hlíně (a u moc lídí, co jedou drip jsem si toho nevšimnul) což značí to, že všechny živiny kytka vypotřebovala, což se projeví na lepší chuti (v rámci hydra samozřejmně) a hlavně vzhledem k tomu, že do filtrů používám klasický cigaretový filty, tak můžu říct, že po dokouření špeku je ten filtr o dost míň hnědý než u klasického postupu .....

je fakt, že takový postup není u dripu zrovna běžný (většinou je to právě naopak a každej to tam pořádně cpe a čím vyšší EC tím je větší frajer což zase nechci uvádět jako Tvůj případ), takže to hlavně píšu jako dobře míněnou radu (jedu několik let stejnej systém co Ty, takže je to odzkoušený) jak ušetřit peněženku a plíce .....

tgéíáščýřéáízrweorýíášč

Old Post 11-11-2008 v 16:55 PM
Neson je offline   Profil uživatele Neson   Find more posts by Neson   Foto galerie člena Neson   Click here to Send Neson a Private Message   Add Neson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 82

for Neson,asi možná nebo třeba máš pravdu.....jinak je ti jasné že když se udělá proplach,tak ti ze začátku nebude odtékat vysoké Ec,protože rohože jsou čistou vodou dostatečně propláchnuté.V chytré knížce je jasně napsané že proplach dělat alespoň jednou za 10 dní a u hydra max Ec 3.Dle těchto rad se řídím a docela, respektive stoprocentně jsem spokojený.jestli bych ušetřil pár kaček na hnojivu,to mě netrápí neboť ušetřím majlant na tom že si už nějaké 4 roky nemusím čoudy kupovat od zmrdů!!!!a co se týče toho zdraví,tak na to mám taky asi odpověď:-),pouze Vapolizér ti ho bude trochu šetřit:-)))

P.S.Jinak díky za typ,ale šel bych do toho pouze kdyby se mi nedařilo.A co se týče toho jak píšeš že každý solí Ec tak ti musim opět oponovat,nebot patřím mezi mála co takhle solí:-))))

Old Post 11-11-2008 v 20:09 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Hydroponie Pohled ze zadu:-) Příspěvek č. 83

Tak sem konečně podlezl stůl a nafotil něco taky z druhé strany

Naposledy upravil MANHUNTT 14-11-2008 v 19:07 PM

Old Post 11-11-2008 v 21:09 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Karma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

čus tak vás tu tak sleduji jako nenápadný pozorovatel, pročítám a začínám si o vás dělat obrázek to by člověk neřekl, co a vás vaše témata a odpovědi prozradí. To jen tak na začátek nejvíce mě, ale zaujal tady kolega MANHUNTT je neskutečné jak si tento grower, nenechá poradi a stojí si za svím nebo spíše si myslí jak je dokonalí.Třeba ted si myslím že kolga NESON má naprostou, ale naprostou pravdu a MANHUNTT zase jen poukazuje na svoje sklizně, jako na něco zázračného a nenapodobytelného. Můj názor je, že to má vše pouze jak píše načtené drží se svého ověřeného neexperimentuje poněvač se bojí a udělta drip jen tam něco vylepšit jako dotah nebo koupit lepší črpadlo to znikoho nědělá grouwera číslo 1. Jak si někdo myslí a už vůbec né někým nebo spíše věčinou opovrhovat to je na za myšlení pane MANHUNTT nechci aby si se zde choval proti své vůli, ale jen poukazuji na tvojí slabost když už se považujež za mistra grouwera kterým podle mě nejsi a ty karmy to z tebe nedělají

Naposledy upravil BENJAMIN LINUS! 11-11-2008 v 21:58 PM

Old Post 11-11-2008 v 21:37 PM
BENJAMIN LINUS! je offline   Profil uživatele BENJAMIN LINUS!   Find more posts by BENJAMIN LINUS!   Foto galerie člena BENJAMIN LINUS!   Click here to Send BENJAMIN LINUS! a Private Message   Add BENJAMIN LINUS! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
apfel
Stálý Člen

Karma uživatele apfel - 100% PěstitelskáKarma uživatele apfel - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

BENJAMIN LINUS:
Hele naslouchej,uč se a nenápadně pozoruj dál a až budeš mít aspon poloviční výsledky jak MANHUNTT,tak se můžeš ozvat. Jinak sem nepiš tyhle bláboly!!!

MANHUNTT:
Jedu stejný modely co ty a můžu ti říct,že nemám ani zdálky takový úspěchy co ty..
A ten Mountain Jam,co tam máš,to je naprostej úlet, já snad větší parádu ještě nejel! )))

super optickej klam!!!

Old Post 11-11-2008 v 22:24 PM
apfel je offline   Profil uživatele apfel   Find more posts by apfel   Foto galerie člena apfel   Click here to Send apfel a Private Message   Add apfel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Karma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% PěstitelskáKarma uživatele BENJAMIN LINUS! - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

APFEL nesud lidi podle karmy nebo podle jejich galerie nemyslím si že máš zapotřebý lest MANHUNTTOVI do zadečku a to že nemáš takové uspěchy jako o zněj nedálá boho veřím že jsi lepší člověk i bez mega výpěstků jen si přečti jeho odpovědi a uznej není to namyšlení člověk co o tobě po přečtení par tvích příspěvků bych nikdy neřekl

Old Post 11-11-2008 v 22:32 PM
BENJAMIN LINUS! je offline   Profil uživatele BENJAMIN LINUS!   Find more posts by BENJAMIN LINUS!   Foto galerie člena BENJAMIN LINUS!   Click here to Send BENJAMIN LINUS! a Private Message   Add BENJAMIN LINUS! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 87

citace:
Původní příspěvek od apfel
BENJAMIN LINUS:
Hele naslouchej,uč se a nenápadně pozoruj dál a až budeš mít aspon poloviční výsledky jak MANHUNTT,tak se můžeš ozvat. Jinak sem nepiš tyhle bláboly!!!

MANHUNTT:
Jedu stejný modely co ty a můžu ti říct,že nemám ani zdálky takový úspěchy co ty..
A ten Mountain Jam,co tam máš,to je naprostej úlet, já snad větší parádu ještě nejel! )))

Díky za zastání khámo ,ale já takovéto závistivý nový členy s pár příspěvkama ignoruji ....co jiného taky žééé Jinak nevidím jediný důvod proč měnit něco takového co šlape na 100% .
Jestli jedeš to samé,a nemáš takové výsledky,tak si možná místo chytré knihy poslouchal takové členy jako je BENJAMIN LINUS!-----dělám si legraci ,pošli odkaz,mrknu se.....

Old Post 12-11-2008 v 08:27 AM
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Příspěvek č. 88

zase poukazuješ nä tvou slabost bereš mě jako člena s pár příspěvky proto si opravdu myslíš že nemám pravdu tak poslouhej určitě ten tvůj drip nemaká na 100% to možná si ty myslíš nebo to bereš podle toho jak ti tu lezou do zadku 16letí děti jakej si masér nebo podle karmy ty co byli lepší už ty na G nejsou to o něčem taky svědčí dále je tu sposta borců co se neprezentuje dále to že se bojíš udělat třeba aero nebo nft a posoudit jestli je to lepší nebo ne svědčí o tom že jsi naprostý amatér který koupil drip myslím že i hotový ani si to nezkládal k tomu dostal knihu a ted tu na nás machruje a hlevně jsem viděl dripaře s palicemy jako zépěstí a to ty nemáš a pak napíšeš takovou to gramáš bud je hnojíš olovem nebo tady něco nehraje ale konec dohadou na jaře postavím stejný drip naprosto možná jen pár vychytávek na víc ohledně závlahy a garantuji ti že budu mít stejný né li lepší výsledek než ty a seženu i genetiku co jsi jel ty a pak uvidíš že na nás děláš machra zbytečně že opravdový grower se pozná že se vyzná a né že opovrhuje

Old Post 14-11-2008 v 10:20 AM
saiklon
Stálý Člen

Karma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

citace:
Původní příspěvek od BENJAMIN LINUS!
zase poukazuješ nä tvou slabost bereš mě jako člena s pár příspěvky proto si opravdu myslíš že nemám pravdu tak poslouhej určitě ten tvůj drip nemaká na 100% to možná si ty myslíš nebo to bereš podle toho jak ti tu lezou do zadku 16letí děti jakej si masér nebo podle karmy ty co byli lepší už ty na G nejsou to o něčem taky svědčí dále je tu sposta borců co se neprezentuje dále to že se bojíš udělat třeba aero nebo nft a posoudit jestli je to lepší nebo ne svědčí o tom že jsi naprostý amatér který koupil drip myslím že i hotový ani si to nezkládal k tomu dostal knihu a ted tu na nás machruje a hlevně jsem viděl dripaře s palicemy jako zépěstí a to ty nemáš a pak napíšeš takovou to gramáš bud je hnojíš olovem nebo tady něco nehraje ale konec dohadou na jaře postavím stejný drip naprosto možná jen pár vychytávek na víc ohledně závlahy a garantuji ti že budu mít stejný né li lepší výsledek než ty a seženu i genetiku co jsi jel ty a pak uvidíš že na nás děláš machra zbytečně že opravdový grower se pozná že se vyzná a né že opovrhuje

chlapaku promin mi to, ale co blaznis? skutecne se tady potrebujes shazovat takovymahle prispevkama? akorat tim MANHUNTTovi zasiras tred, kdybyses ho aspon na neco zeptal..

ja osobne jedu drip poprvy, a jsem strasne rad kdyz mi nekdo neco napise, nebo kdyz mi nekdo, at je to klaun, manhunt, nebo machoman.. kdokoli neco napise ci poradii.. To ze budes delat to samy.. tak si to delej, nikdo ti nebrani!!

chtel sem Ti uz predtim napsat, ale jeste jsem to skusnul, nediv se kdyz ti nekdo posle k- , akorat tady zasiras thready..

p.s. az budes mit ve skrini tohle:

http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=276068

tak sem prosim te neco pis, a urazky na adresu manhunta si nech na jindy, treba az bude sklizet, tak mu muzes napsat ze si vymejsli s vynosem apod...
jinak pro me je kazdej maser kdo bezne, upozornuju BEZNE dela g/w natoz pak vic!!

4MANHUNTT:

sry kamo za zasrani, pak smaznu

Naposledy upravil saiklon 14-11-2008 v 10:42 AM

Old Post 14-11-2008 v 10:32 AM
saiklon je offline   Profil uživatele saiklon   Find more posts by saiklon   Foto galerie člena saiklon   Click here to Send saiklon a Private Message   Add saiklon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 90

for saiklon,ahoj nemusíš se za nic omlouvat,nemáš taky proč .jinak to tady nech ať si každý udělá obrázek sám............jak sem se už několikrát zmiňoval,otázky,nebo příspěvky typu jako přispívá "člen" BENJAMIN LINUS a jemu podobné,bud o hovnech,nebo že někdo chce koupit čoudy stejně nereaguji na ně a takové to lidi jdou mimo mě ....když si každý přečte jeho usmolený blbosti,tak mi musí dát za pravdu,že takové to lidi je třeba ignorovat,nic víc.Když se s nimi dáš do křížku ,tak jim akorát pomůžeš malinko uklidnit jejich narušený ego a charakter ....

P.S. Jinak se moc moc těším,jak nám to tady všem BENJAMIN LINUS natřéééé ....tedy "hlavně" mě jak píše ... a držím mu palce snad i na nohou...

Old Post 14-11-2008 v 10:48 AM
MANHUNTT
šestikoulař

Hydroponie 55 Den 12/12 Příspěvek č. 91

Dnes udělán proplach rohoží,o5 pouze čistá 24 hodin odstátá voda+upraveno Ph na 5.85 ,zítra udělám ještě jeden a pozítří začínám flushing .

HydrologickÉ PĚstovÁnÍ Na Rockwoolu
H.R.GIGER OUTDOOR SKLIZEN
1. 2. 3. 4.
PRVNÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, DRUHÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, TŘETÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, ČTVRTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ PÁTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,ŠESTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,SEDMÝ INDOOR OSMÝ INDOOR DEVÁTÝ INDOOR
MANHUNTTOVA Indoor GALERIE 600W

Old Post 14-11-2008 v 19:03 PM
Host
Host

Příspěvek č. 92

Se dívám kámo,že se tito tu nějak zvrhlo.
S úsměvem...

Zkus nahodit foto v přírodních barvách ať se pokochám.

zdarec..

Old Post 14-11-2008 v 19:26 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 93

o.k.příště přírodní foto...zatim pic

Old Post 14-11-2008 v 20:02 PM
BENJAMIN LINUS!
Stálý Člen

Příspěvek č. 94

TO:saiklon
být manhuntt tak ti napíšu co se do toho plateš když máš pár příspěvku a jsi téměř nováček ale já ti jen napíšu že jsem nějak manhuntta neurazil a ani jsem si nedovolil nic tak špatného jen si pročti jeho reporty a ukaž mi kdy si nechal poradit nebo když už měl někdo pravdu tak si on stál stejně za svím a pokuazoval co tady dokázal a to mě nasralo takhle se chová arogant a namistrovaný člověk on dělá slušné akce ale trochu ucty a lepšího chování by neškodilo no uvidíme se z jara ukážu že to umění není a dá se to dělat i ze slušným chováním a ještě srovnávat manhuntta s klaunem a machomanem není to spravné ty dva jsou uplně někde jinde mslím v tom dobrém slova smyslu

Old Post 15-11-2008 v 13:03 PM
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

TO BENJAMIN LINUS! někdy není od věci říkat to co si člověk myslí spousta z nás tak něčiní z důvodu strach nebo zbytečnosti a prosvůj klid možná si se toho mohl držet každpoádně na svůj názor máš právo at se to někomu líbí nebo né já osobně bych na to šel raději od lese ale škoda radit vzal si to tak ja si to vzal ale souhalsím s tebou že jsi nikohe neurazil a ani jsi to tu podlě mně zbytečně nezasral jak si někdo myslí

Old Post 16-11-2008 v 00:20 AM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alienek
Stálý Člen

Karma uživatele Alienek - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

BENJAMIN LINUS!
Ty jsi tak inteligentni a jak si udelal psychologicky profil manhuntta a ty tvoje salamy jak predlokti co ti rostou akorat tak v tvoji hlave jsou tak uzasne.
MANHUNTT
Jsi maser jeden z nejvetsich co tu je mozna i nejvetsi z tech co se tu neak prezentujou tvoje snaha poradit a pomoct je obdivuhodna a vazim si toho fakt, ale je pravda ze bys mohl zkusit neco jineho ukaz nam ze na to mas a rozjed 8 grow v necem jinem nez je drip.

Old Post 16-11-2008 v 08:44 AM
Alienek je offline   Profil uživatele Alienek   Find more posts by Alienek   Foto galerie člena Alienek   Click here to Send Alienek a Private Message   Add Alienek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:31 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-04-2017 - 1st Indoor - 133 odpovědí
29-10-2013 - DMG indoor 400w - 146 odpovědí
18-05-2012 - second indoor 600w - 16 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás