Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já mám nejraději Great White Sharka....hrozně pohodové kouření, když si dá člověk méně, hodí se do práce či k filmu...větší množství ukáže žraločí úsměv v plně zubatém projevu
Je trestuhodné pěstovat Sharka jinde než v hlíně!Hydroshark mi už tolik nesedí...ztrácí se určitá složka. která mi k němu sedí...
Ja sem mel GWS takove dost zvlastni clovek kouril speka byl mirne vejs jak nejaka slabsi ganja rikal si jestli to vubec zhuluje ale po chvilce uz ukaze co je zac jinak nejhezci zkoureni mozna JH ale ta chut nic moc
Apofiss: ty jo, o tom jsem snad ještě neslyšel, mohl bys ten rozdíl nějak popsat? jinak oceňuju, že máš tak jemné vnímání, znám spoustu huličů, kterým už je něco takovýho úplně u pr.
pooh:hehe, no měl jsem to štěstí kouřit Sharka od vícero lidí co jedou různý systémy, sám jsem ho jel v hlíně.Rozdíl mezi hlínou a hydrem tkví především v jemnosti a jakési nepříjemné naléhavosti, kterou jsem u Sharka v hlíně nepoznal.Každopádně je to jen můj názor, každý to může cítit jinak...
Nejhezčí zkouření sem měl po Bubblegumu koupeným v Amstru v nějakým kofíku blízko Central Station. Nevíte někdo, která seedbanka má original Bubblegum? TH Seeds a Serious Seeds nabízej oba jako original. Který z Bubblegumů myslíte, že je lepší? Zkoušel tady někdo pure Bubblegum? Zkoušel sem hledat a moc toho nevyjelo. Má někdo good smoke report? Dále byl ještě velice dobrej klasickej Jack Herrer, následoval Orange Bud a White Widow. Jinak mi připadá, že hulba z Hulandu se hned pozná v 90 procentech případů oproti českým skříním - konzistencí i následným zhulem. Samozřejmě mi prošlo plícema velká spousta českých travek, který byly naprosto luxusní, ale z těch komerčních šlechtěných odrůd u mě vyhrál Bubblegum, jak sem uvedl.
Přikláním se do řad příznivců žraloka... jeho zhulenost je taková čistá, silná ale čístá.. Jako vodníka sem ho nekouřil, jen v hlíně a z hlíny mě nikdy nesklamal. Jeden z mých nejoblíbenějších modelů... qůli jeho high, ne enrgické ale hodně čisté, spoň teda pro mě..
Ak chces stav bez extremov, taky najpohodovejsi tak u mna to bol: Erdbeer- tento ale bol pomerne silny, takze nie pre kazdeho
no a potom Mighty Mite a Mighty Mite x Peak19/Ak47 oba modeli velmi prijemne sfajcovali. High bolo mierne a aj vdaka tomu velmi prijemne. Prijemny,povznasajuci stav bez naklonu ani na jednu ani na druhu stranu.
Ak chces extremne sedativny stav tak z mojich skusenosti je Triple Afghan Slam mnohonasobne sedativnejsi ako afghan. A naopak ak chces extremne sativovy stav s az miernymi halucinaciami a vysokou silou tak sa zaujimaj o sloviska typu Haze,C99,Thai ci rozne Cambodian, Vietname a podobne.
BY
To Rappa: Souhlasim...pred asi 3 mesicema sem zkusil pure bublegum.
Mel sem z toho haluze a to se mi jen tak z neceho nestane.
A co Durga mata? Ta by mela byt taky solidni, ale jeste sem ji nezkusil.
Top Haze je svet Haze , ktory mozte ziskat aj u nas pri pestovani out. Jedna sa o hybrid Haze x Viking.
Je to asi najviac fun odroda aku som dokazal vypestovat out. Najviac preto,ze je velmi silna, velmi vesela. Pure love vibes.
Ano je vela odrod co pri out mozu mat vysoky vynos, enormnu silu porovnatelnu s indoor modelmi ale ak niekto ma rad nieco na com si pochutna ozajstny fajnsmeker, nieco ako connoiseur choice, nieco co je naozaj ako klenot pri sativa stave tak- Top Haze. Pokusim sa pre vas vsetkych narobyt viac tejto genetiky, momentallne je k dispozicii Top Haze x C99, na jesen to bude aj pure Top Haze.
Stav je tak neuveritelne cisty a plny radosti, plny lasky, nesmierne intenzivny co sposobuje naozaj vysoka potencia tejto odrody.
A perlicka na zaver: dozrieva koncom septembra(zari) na 49 rovnobezke severne od rovnika))
Pokial viem tak ziadna odroda schopna dozriet u nas neprodukuje tak pribuzny stav k HAZE a Thai ako Top Haze, C99 je slaby odvar.
Top Haze je vrchol co mozno chciet, nie je nic lepsie pre sativa fanusika pestujuceho outdoor. Ak ste takymi pestovatelmi mate jedinu moznost- TOP HAZE vsetko ine je len strata casu. Pestoval som uz vela odrod a toto bude pravdepodobne jedna z naozaj velmi malopri ktorej ostanem navzdy.
caute lidi pripojuji se k gws dale taky orangebud , hawai, jamaican pearl ja mam rad treba mazara ale to neni model prokazdy den a pro kazdeho..myslim ze kazdemu sedi neco jineho ale zatim nejvic lidi se shodlo na gws takze zralov vede kua celisti po druhe spielberg by cumel
mám selfmade mikroskleněnku a z té mě zkouří skoro cokoliv v minimálním množství strašně příjemně... úsměv, dobrá nálada, lehký jako pírko, příjemné filozofování, ...
nevím vubec čím to je, možná v tak malém objemu se materiál nepřepaluje a valná většina kanabinoidů jde s dýmem do plic
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever