Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Asi to všichni znáte. Jste zkouřený na mraky a chcete něco říct, ale rychlejc myslíte než mluvíte, promícháte slova a vznikne z toho naprostá kravina(mě se to stává mooc často). No a to mě jednou kámoši ukecávali abych s nima ještě skočil na beera, zrovna sme pálili brčko a já sem jim chtěl říct, že na pivko nechci protože mě pálí žáha. Ale místo toho sem vyblil, že mě pála žáhí. Sice to něco vypovídá o stavu mého mozku, ale aspoň se vždycky zasměju. No na pivko sem nešel a doma sem se připích na net a zaregistroval sem se na grover. A pak spolu měli kopu dětí a jestli nechcípli tak tam žijou dodnes.
konec pohádky
dobrou noc děti
Já jsem Erik. A měl jsem andulku, které jsem říkal Era (Čtěte prosím DLOUZE - Éra)... A plánoval jsem si (asi ve svých 11 letech, že založíme firmu ERA & ERA (něco jako Johnson & Johnson) Papouch už sice dávno natáh brka a jest nyní rozložen vedle mé prababičky, ale Era mi zůstalo. Říkají mi tak občas i někteří spolužáci, kteří za to u mě mají tučné Plus
Jo a ta biotechnologická firma, kterou někdy v budoucnu založím se bude jmenovat GenEra. Vopovažte se mi ten název čórnót
no a vzniklo to cca před 7mi lety, když na mě jeden dobrej kámoš, dost vyčazenej začal pokřikovat právě takhle, no a už se to nějak chytlo, a myslim, že se to ke mě i docela hodí, bo nejsem zrovna ideál štíhlosti
takže je asi bezpředmětné cokoliv ke mně říkat . . .
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
Tak zaprve se tak jmenuje nase zatim imaginarni kapela...a pak mi prislo lito, ze dnes uz jen malo z mladych lidi vi, jaky ma toto ustaleny slovni spojeni vyznam...kdyztak hledejte ve slovniku cizich slov...a nebo ve francouzko ceskem slovniku :-))
No tag v aj. to má asi cca10 vyznamů ,ale já to používám jako děvka ,ani nefim proč ,asi se mi to slovo líbí ,ale né kvůli tomu že bych byla děvka !!!!!! prostě jen tag!!!!! a jago Slut sem na chatech atd.... no protě všude!!!!no a gdyš se třeba negde podepíšu jago Slut ,tag všichni vědi že sem to já ,tag proč to měnit a vymejšlet něcojinýho?!?a stejně neni čas vymyslet neco jinýho (slušnějšího)!!!!!!
mno, já sem se teď zaregistroval (páč sem zapomněl heslo a sem na jinym kompu), takže sem to teď zrovna vymejšlel. no a protože na mě přišla sousedka abych nedělal bordel a řekla mi že sem hlučný soused, tak sem neváhal. no a španělsky se to řekne vecino ruidoso (bych řek).
Hmm ja jsem Anglan - vyrustal jsem tam, a ac se narodil tady, a i tu dale ziju, stejne jsem pro vsechny Anglan. Kurva i na vojne jsem byl , abych se cejtil vic cechem, a taky ze me matjka zlata nabonzala. ale to uz je jina historka.....
no cangrejo znamená španělsky rak, španělština se mi moc líbí a jinak jsem ve znamení raka, no vlastně jsem spíš míšenec blížence a raka no ale to už je fuk :-)