Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hey borče si totální hovnař a dilinák to to hnojíš matrama,smažko? se podívej jak se chováš ,nechápu jak si můžeš dovolit psát takový srance lidem kteří o tom mega vědí a jenom ti radili..(Disaster)...a at se na to vysereš..radši si s těma kytkama vytři prdel,zmáčkni nahoře EXIT a nastřel si to do žaluda
Hoši já nevím o co vám de?
Když si nenechá poradit tak ho to nechte dojet.
Proč by tu měly být trýdy jen s perfektníma kytkama?
Tohle téma má větší sledovanost,než kdejaký perfektně dojetý indoor.
Taky by mě zajímalo ,jestli trestné body v rámci vyváženosti
dostali i ti co do něho jedou.
Kua sem byl zvědavý jak to dopadne nooo.
Teď už se asi dozvím kulové.
no vy do něho valite chudak ma z toho schyzu tak se nedivte že vam nadava že jste ........... ať si pěstuje co chce, konec konců my sme mu rady poskytli tak je to na něm jestli je využije nebo si ty svoje stonky necha dojet.Přezdivka SMAh nezni možna moc dobře,pod timhle pojmem si představim znameho ktery šnupe každý den :-)
Nechci prudit, takže ti pro začátek popřeju hodně štěstí, nějakej (i třeba minimální) výnos a v neposlední řadě alespoň základní míru sebekritiky. Jinak nechápu, kdo by se na tohle chtěl koukat z jiného důvodu, než pro pobavení.. Možná jako odstrašující příklad, to jo..
citace:
Původní příspěvek od Smah víte co udělám další grow report a pojedu 1000W a budu městovat ''NIC'' a budu jen tak svítit krutá místnost možná koupím i ty sračky jako je zvlhčovačka a tak ale nebudu pěstovat nic budu dávat reposty každý týden ad se poserete s toho že někdo pěstuje z velkou vatáží a hovno ... bere to prachy ale né tobě tak co řešíš debile.... čuráku spičený
A jestli půjdeš do 1000W growu "NIC", získáš můj maximální respekt plus k+ jako bonus..
přidávám fotku 14 den květ ... a rozhodl sem se to tu dokončit a dopěstuju to už mám připravené další kitky a to budou nejspíš indigy pak pojedu ty mandaly
1. orange bud pokus největvěnější kitka přepnuta na květ před 4 dny velikost cca 20-25cm a obří květináč 30L++
2. nová genetika taky neznámá to vám vadí co no jo ale rostou pěkně a ted už musíte uznat že sou zdravé je to ze semínka co sem povytahoval s koupeného hulení ...
3. celkový pohled na kitičky 14 den květu a celkem se košatí sice to nemáu na ty vaše ale myslím že to bude dobré hulení možné né moc ... ale to mě neva...
ty kitky vypadaj dobře ... rohodně líp než některých co jedou 70W možná dřív né ale ted jo ad posoudí někdo ''skušený'' třeba hlava nebo tak že minimáně ty nový sou dost v poho ... žádná žlutá barva sou dokonale tmavě zelený ani jediný flíček a vyrůstly za pár dní a maj pevný stonky to už musíte uznat ...
citace:
Původní příspěvek od ZeeGun No ty krávo koukam že už zase týráš další kytky nejseš ty náhodou nákej psyhopat co nesnáší rostliny že si je bereš domu a mučíš je????????????????? bhehehe
Nic tak ubohýho sem neviděl od doby co sem naposled zakop o tvůj trága tread..
Jo a jak tak na to koukam tak by ses měl začít modlit aby se ti to dožilo sklizně protože v tvym případě ti ani nic jinýho nezbejvá!!!
Už ted vypadaj jako tejden po smrti............................................
hej ty ani nevíš co to Cannabis je .... nemáš žádný grow a rýpeš se tu do toho ja pěstuju a ty se jen díváš tak si to uvědom
mozna ze je to tak zlute kvuli svetlu ta prostredni fotka vypada dobre mno nebo vypadaj spis dobre ty yktky celkem ale tahnou se ti celkem nahoru jak mas vysoko vlastne tu lampu?
Chceš aby to usoudil nekdo skušeny ? Hlava ? Hlava ti tady napsal že nemáš dela bordel coby ti ktomu mel psat ?? Že je tolepši než 70W no to bych moc neřekl ! Jelikož jsem videl že jim pod 70desatkou to rostlo hezky ! A ne jak tvy koštata !
že máš jednu kytku zelenou tak si už mysliš že je to všechno ok ?
mej se
Scott
1-5 14denní šišky ...
a ta šestá fotka je kitks hodně větvená podle mého tak dobrou sem zatím neměl až mě dorostou ty ostatní tak přepnu sodík jen na tuto jednu ted má mega květináč muže se dobře rozvynout .... ale už je v květu má 20cm