Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Výroba trvá tak cca 3-4 hodiny max 5 kdyz je clovek malo zrucny.V hasisi je po vyrobe mnoho vody proto doporucuji pred degustaci jej vysusit tak den na cerstvem vzdousku nikde ve filmovce ci 1.Je to taky moznost urychlit susenim na chladici cpu ci kamnech kdyz je toma mate.Ale nezapomente to obalit alobalem kdyz to davate ne kamna
ZAPOMNEL JSEM DODAT ZE UZ LETOS NEBUDU ZADNY HASH VYRABET A TAK MI ZBYLA SPOUSTA SEFARU V RUZNYCH VELIKOSTECH A ROZMERECH.KDO MA ZAJEM O KOUPI AT NAPISE DO PM.JSME LIDI A TAM SI MYSLIM ZE SE MUZEME DOMLUVIT
Ted pres prazdniny jsem delal par sit takze mam dva vrsky se sitem navic (velikost vrsku je od PETky JUPI tzn +- 2* vetsi plocha sita nez u obyc petky) kdo by mel zajem ozvete se nejak se domluvime
objednal sem si ten pytel ze http://solwexxx.wz.cz/ a zajimalo by me jestli do toho muzu nacpat i palicky mensi co me zbyly s podzimni urody, mam tak cca 300 gecek tohodle materialu mensi palky, zakrsly atd, kolik si myslite z toho ziskam hasise ?
Posilam fotky hasise , delal sem to metodou ice-bag , material asi 60-90 G malych palicek a listi , to mnozstvi v gramech nevim presne a vynos taky ne ale hasis se myslim povedl, ale priste chci zkusit jinou metodu pac tahle me uz nebavi.
Ahoj.Myslíte že lze pro výrobu hašiše použít konzumní Líh 80%.Dříve tu byl podrobně popsán návod na výrobu hašiše pomocí lihu ale tak nějak se stratil.Zdar
high: pokud je opravdu kozumní tak ano, z denaturáku určitě ne. Postup výroby bych doporučil tento- libovolnej rostlinej materiál několikrát převařím ve vodě stejně jako při přípravě k výrobě ghí. Poté ho přemístím do uzaviratelné, nejlépe skleněné nádoby ( flaška od okurek), zaleju lihem a zavřu. Nechám stát v pokojové teplotě cca týden, zcedím přez látku a tinkturu buďto nechám samovolně odpařit v dobře větrané místnosti kde se nepráší, nebo pomalu odpařím na plotně rozpálené na nejnižší stupeň-ale opatrně! musíte hodně v místnosti větrat aby se nevznítili alkoholové výpary, je to trošku nebezpečná metoda ale při zachování základních bezpečnostních zásad to zvládne každej. Výslednej produkt jsou fénixovy slzy neboli konopnej výtažek, tozpuštěné kanabionty..údajně má cca 55% THC
Původní příspěvek od Pepas Ahoj, letos mi nestihne pravděpodobně dojet venku pár kytek z řízků.
Chtěl jsem se proto zeptat, jestli se dá hášek udělat ají z nedozrálejch kytek, popřípadě jakej bude rozdíl v účincích?
Samosebou dá, můžeš si tady najít pár témat ohledně postupů při výrobě haše a různých metod.
Když nedozraje kytka do plného květu, tak potence jejích aktivních látek nebude v plným kalibru, nevím jak kveteš či nekveteš, ale netipoval bych, že to bude taková hrůza nedozrálá, takže si určitě pochutnáš a jestli už seš si teď jistej, že nedokveteš, tak si ještě nějak odpočítej částečnej proplach ať to zbytečně nesolíš až do posledního dne.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Ahoj, díky moc za odpověď.
Mno metoda bude IceBagz, první pokus o haš vůbec, takže to snad výjde. S kámošem akorát začínáme řešit maličkej lis, abysme nemuseli dělat Krychly jak to prase.
No s kytkama je to asi tak že 3x bush BigBudu ve skleníku prostě začal plesnivět a potřeboval by ještě tak 3-5 týdnů, mno jenže s takovouto rychlostí šíření by na nás nic nezbylo, takže to vyřešíme trošku elegantněji a plísni to sežrat nenecháme! a přidáme kytí ze špatných míst outdoor ...