Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj, jen paranoia. Dneska mělo pršet. A na to že jsem projel půl republiky, nespadla ani kapka
Jinak doufám že na mně budete hodný
Poznáte mně podle nevkusnýho ohozu a černý feny
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
tak za hodku mame sraza na parku u nas a hura na vlak))no nas poznate podle toho, ze budeme mit s sebou dva poradny kalice, jeden furt rve :par,par,pardubicea druhej, to je takovy velky, dredaty, nality)))ale jinak doufam, v podporu z vych. cech!!!
Jo ja tam nejspis budu tak napul pracovne. Tesim se jak maly decko skoda ze nase kyti teprve dozrava, bejt to o par tydnu dyl mohl jsem si tam ......... a to paradne
zdrawíko lidičky jak to vypadá s počáskem v praze je tu někdo online kdo by to mohl nako odhadnout jestli bude pršet nebo to bude v klídku bez deštíku, ja jsem z vysočiny a tady prší
Hm, tak sem tam viděl akorat jednoho jedinýho člověka, který měl na sobě Grower mikinu, inak nic. Zadny tricko, zadna mikina Grower, to je nikdo nema ? Nebo to nikdo nevzal na sebe ? Sem myslel ze uvidim vic growerů.
taky jsem spokojenej akorát se mi nelibilo pocasi, bdeli strazci zakona a ta kapela po Banditos jinak fakt pohoda a kdyz bude moznost tak pristi rok jedu znova