Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky prez icebagy, paradni na suchy drink, jinak doporujucu z tech icebagu dlouho propracovavat mezi prsty, dokud nebude uplne plasticky, az lepivy, pak vydrzi dil jako plastik.
jinak je to z indůrku, snad WW+SHIVA A GWS míchanina, a dovoluju si ho nazívat kubánskejjam
fotky sou tak ze 75% hotovosti, ješte to pomalu prosycha tak toho bude tak +- o gram mín možná ani ne, jinak s ním mám fajné zkušenosti, dá se s nim dělat dost věcí..Jak suchej drink, tak de i nadrtit když se přeschne a sbalit, a v jiných případech se dá i šňupnout kdo to má rád jinak..
Ale ta barva se mi opravdu líbí....
--- hola hola, velikonoční podnělí a spousta chlastu volá ---
celllerovi : dosta zajímavý pane to se musí nechat
Takhle jsem se nudil při špeku, a tak jsem žmoulal a žmoulal.....
parádní věcička....
jinak to PERRO
Šňupal sem to párkrát, kolikrát zkusim i třebas skafík. a nevim no, je to takový zajímavý, ale stejně se do toho nakašim že pak nevim pořádně kolik mi to dalo. Každopádně nemužu říct že by mi to nikdy nedalo. Nedělám si žádný lajny to ne.., jenom si vezmu trochu mezi prsty a fíháá je to ve mě
vlastní produkt postup sem už uvedl jinde ale dám i sem ,snad to někomu pomůže........
Zkoušel nasucho hašiš několikrát ,vždycky přes punčochu z vymrazeny sklenicky ale pokazdy to nebylo dobrý,propadlo hodně zelenýho bordelu...Potom sem obdržel 120g neskuřujících venků a začal sem přemýšlet přes co to vytřepat...nechtěl sem si schánět síta na sítotisk nebo icebagy kvůli ceně až mě po docela dlouhý době napadla skvělá myšlenka...polyamidová síťovina-ne že bych ji znal ,ale je to materiál vnitřní vrstvy dvoupláštového stanu.je to fakt hodně přiblíženy velikosti ok ,jako mají icebagy(možno foto). k postupu -huleni sem nastřihal hrubějc než do smotku,dal do pekáče+ asi 10 hladkých oblázků a přetáhl síťovinou,síťku přilepil izolepou aby byla napnutáa zaklopil druhou půlkou pekáče,celé oblepil izolepou aby drželi u sebe a dal zmrazit,po půl hodině sem položil pekáč na gauč hulením nahoru a zacčal ,,provádět resuscitaci,,(gauč péruje )...odkryl pekáč a koukám že je tam jen hnědo...(fotka u přízpěvku je finální produkt po prvním výtřepu- 3,1g)postup sem 4x zopakoval a pak udělal mlíko... k lisování,taky jsem improvizoval-kovová trubička ,přemejšlel sem co použít jako plochu na lisování a napadly mě mince.do trubičky mi přesne pasujou padesátníky,eště že sem si jich pár nechal...zacpal sem konec padíkem,nasypal krystalky,ucpal padíkem,z každy strany kousek dřívka a do svěráku.stlačil sem na max,trubičku ohřál zapalovačem a ještě 1x otočil svěrák,vymáčknete z trubičky krásnou jednolitou tabletku haše-kostku,nee plastik,zkuřuje klasicky hašově,kvalita je skvělá.kdyby měl někdo zájem mám celý postup nafocený..peace
Proč pít organický rozpouštědlo když mohu jíst kyselinu ?
...po vyzkoušení se musím zastat výtřepové metody za použití tzv. silonky (jemná dívčí ponožka).
Jak víte, jde o to zamrazit nadrcený bordel (lepší lístky, spodky atd.) v zavařovačce a protřepat přes přetaženou upevněnou silonku.
Silonka není OK páčto když oka v ní napnutím roztáhnete propadávají i zelené části, byoko 32,5% určitě a při povolené fusekli nic moc nepropadne, jen zabordelíte slečně ponožku.
Vhodným napnutím přes hrdlo zavařovačky tedy nezískáte hash ale spíš Pozoruhodnou zelenohnědou substanci velmi vhodnou ke zhulení.
Po pokusech s různými modely vstupního materiálu jsem se hashové chuti nedopracoval, nicméně účinky i chuť šlo vždy označit za výborné.
Někde jsem tu četl že do výtřepu padají i vlákna a žmolky silonu. Velmi důležité je tedy použít silonku co nejstarší, ochozenou . Žádný silon jsem ve výtřepu nenašel a v chuti necítil.
Výnos se liší dle použitého modýlku ale obecně není nijak oslnivý.
Použití metody rozhodně není ideální nicméně jako experiment doporučuju.
Toto je čtyřgramová kulička haše, který jsme včera vyráběli s kámošem "ledovou metodou", přes síta z kávovaru ... Sice teď nehulím, ale nemůžu se dočkat, až jí ochutnám
Jsou tu samé krásné kousky, juch juch, mňam mňam.
Tento je mé výroby suchou cestou. Má (už necelých) 8 g.
Kdo chce, tak více o výrobě je v mém threadu. HASHISH BY TIBETH
Smějte se krásně a božské bylině zdar !
*Dokonalost tkví v maličkostech, tvořit dokonalé není maličkost !*
.. Rozdíl mezi námi a ostatními je v tom,
že my neříkáme ani polovinu toho co známe,
zatím co oni neznají ani polovinu toho co říkají ..