Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak bol koniec ako aj vidíte na dátume tak nemal som čas nejak skôr pridať tie fotky. Som max spokojný čo sa týka : Vzhladu , vône , chuti , ÚČINKOU , no aj z množstvom. Tak pre tých ktorý nesledovali stav 16kg kýbel 13litr roztoku , AH , H2O2 , 1ks ICE 2ks APOLLO- 11 , bubler- 150w. 1ks- Ice mal 98g (suchého) a 2ks Apollo-11 malo smiešnych 60g takže čo sa týka ICE som spokojný ale s Apollom nie aj keď oby dva sú strašne good models. Záver: Apollo neodporúčam kôly finálnemu množstvu. dúfam že sa nejak k tomu vyjadríte a teraz ja budem ten čo sleduje stav na growery keďže na mieste ktorom som pestoval sú teraz šaty 1 a posledný INDOOR. cuzz
Takže aby môj theard nezapadol prachom (nikto nepíše ) tak si popíšem sám.
Výroba MASLA: Maslo 2ks- 250g + 1ks-125g = 625g (to podľa toho koľko máte grassu a sily)
Panvicu z dvojitým dnom (aby neprihorelo) no a čas a miesto.
Najskôr ako pridáme grass do roztaveného masla s paríme ho aspoň 10x !!!!!
Ako???- 1- do čistej panvici dáme grass , 2- dáme zovrieť čistú vodu (veľa)
3- keď bude vrieť tak iba proste zalejeme grass horúcou vodou-prečo???- lebo tak sa zbavujeme skurvených svinstiev ( hnojky a iný bordelou) naskôr je voda hnedá až načervenalá potom zelenkastá až do vtedy sparujeme kým nebude číra.
4. Pomiešame tak 10sec , vodu vylejeme (grass nie ) 5- toto isté opakujeme 10x!!!!
6-ja som to sparil len 6x a výsledok je zelené maslo. DO VTEDY SPARUJTE KÝM NEPOJDE ČÍRA VODA!!! Ale ak ste taký lenivý tak nesparujte a výsledok bude no.... chuť na píč a aj farba. THC sa viaže na tuk a alkohol (to asi viete) tak preto môžete kludne sparovať (čistou vodou a nič sa účinej látke zvanej THC nestane). Sparené máme tak teraz na MASLO.
Maslo je v hrnci z dvojitým dnom (rozpustené) Varte ho samé do vtedy kým sa bude tvoriť pena (penu dávajte dole to je bordel)
Keď sa už pena netvorí tak pridáme sparený grass no a varíme, varíme ja som varil na najmenšom ohni tak 3h (môžete počas varu pridať aj tak 0,5dc vody tým predĺžite varenie , neni to nutné) po 3h som už nemal čas tak som to jednoducho dal do chladničky a na druhý deň som pokračoval – (zase 2h) Tak do kopy to bolo 5h (niekto zvykne aj 12h variť )
JOGURTOVÝ KOLÁČ- kúpil som si práškový keďže sa mi nechce domáce cesto vyrábať ,k tomu zvyčajne potrebujete ,vajcia atď... a maslo lenže maslo už bude konopné samozrejme ešte + závisí na vašej fantázii čo k tomu ja som dal na vrch kompót . Jáj áno zabudol som dodať ,že koláčik som robil z LISTOU z BUBLERA ICE – APOLLO -11 a musím uznať že aj chutnajú dobre aj účinky majú good koláčik sa vydaril.
Tak aj keď už dnes existujú ganja kuchárky atď a aj tu na growery sú info o varení ,ale neva dúfam , že som stým niekomu pomohol ak o to bude mať niekto záujem tak nafotím ,pridám ,popíšem. Možno na budúce spravím niečo slané . CUZZ
Zdarec chlapáku bezva dobrota máslo už jsem dělal taky no nevěděli jsme co z toho tak sme udělali pudinkovou srajdu hoodně dochutili a nakonec se váleli na zemi v křečích smíchem skolení
che a karmu za tu upečnou dobrotu si jistě zaslužíš:-D
pic veka
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
prečo keď sparuješ to premiešaš len 10 sec? šak normalne daš variť vodu keď sa varí daš tam listy a miešaš aspoň 5-10 min a pritom sa to stale varí.. takto to spravíš 3 krát a voda uŽ bude čira,,, potom nechapem, inak tak zelené maslo som nemal ani keĎ sme to robili total opití na ohni 1x sparili a vodu z listov ani nevyždímali 5hod tak to museli byť ine stavy ja z bezpečnostných dôvodov varim tak 1 hod
Aha tých 10sec som tam len zatrel pre tých čo by to nechápali. No možno ste boli taký najebaný že si si nevšimol že maslo je nazelenkasté a neverím že to raz stačí spariť to už od najebanosti ste nevnímali . Ináč koláčik je brutal si myslím. Ale 1h variť je málo nemyslíš???
tak dneska sem okusil ICE od kozla a chlapi nejprv sem poprskal lcd a šel do kolen asi po hodine a pul sem začal fungovat s nadupanou naladou takže jsou nejen krásne
dneska sem snědl ty buchty chuťově takove zvlaštní až jakoby kořeněné a straaašně dlouhy najezd po třech hodinach v 6 sem byl jak paprika a teď je 8 a sem furt :-)))