Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kvetou Vam kytky?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
G-Farmer
Stálý Člen

Karma uživatele G-Farmer - 88% PěstitelskáKarma uživatele G-Farmer - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

citace:
Původní příspěvek od quido
zdravim Growers...moje 4 nonamy už taky vystrkujou zoubky a vypadá to docela dobře...jen je zajímavý,že jedna kytka má asi 20 cm a už kvete...Co myslíte je to možný??

proc by nebylo???kytce staci zhruba30dní aby se připravila na květ!!!

G-Farmer-->bigOUT 06..36*k

.......<---černí chlapci<---čórky

Old Post 05-08-2006 v 10:09 AM
G-Farmer je offline   Profil uživatele G-Farmer   Find more posts by G-Farmer   Foto galerie člena G-Farmer   Click here to Send G-Farmer a Private Message   Add G-Farmer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

2 vaaanha and Protest: Keby ste pozornejšie čítali, čo tu kto píše, tak by ste si uvedomili, že nikto tu netvrdí, že všeobecne noname kvitne skôr.

Každý tu píše, že napr. mne!!!! už kvitne noname. To je len aktuálny stav, proste konštatovanie, že mne!!!, jemu!!!!, jej!!!, im!!! kvitne noname. Peace!

Marihuana je dar.

Old Post 06-08-2006 v 08:29 AM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Ano, mě už kvete 1 ze 3...

„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert
ChaoticRoman's OutDoor 2006

Old Post 06-08-2006 v 11:02 AM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pekařůf císař
Nový Člen

Karma uživatele pekařůf císař - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

Já svádím mein kampf s hermáčema. je to hnus!!! takové krásné kytky a tak blbnou! 3 jsem měl u kámoše v květináčích no a samozřejmě totálně sral na zálivku. Kytky kvetly, ale páč měly co chvíli sucho, dostaly "strach"/stres a nasadily i samčí pupeny. No a pˇoněvadž jsem nechtěl touhle demencí opýlit kytky všem, co je mají zaseté v okruhu 3 km, tak jsem tyhle hermáče zrušil dřív, než stihly samčí květy puknout. No a bohužel ten stejný model mám zasazen i na svém hlavním místě (5 kytek na 1m2), tak cca 2-3 se projevují taky hermafroditicky (ona ta odrůda je prostě nějaká háklivá nebo co.. i když má podle mě zde perfektní podmínky). No a když jsem zjistil první trs koulí, tak mě málem jeblo, protože těch 5 kytek skýtá asi 100 cca 2centimetrových palic. je mi to líto vyhladit. takže otrhávám samčí výrustky, které se stále občas někde objevují. hlídám to každý den. ale i tak mám dojem, že v tom trsu mi něco unikne..je to fakt dost husté. A taky mám dojem, že mi už jeden kvítek stejně unikl a stačil vykvést.

Jakože tahle metoda "otrhavání smačích znaků na hermafroditech" prý fakt funguje a kytka se takto dá dovést ke zdravé sklizni. (zkušenosti kolegy). Avšak je třeba mít nad ní takřka každodenní dohled.
No a já bohužel teď na pár dní (cca 4-5) odjedu. Takže mám opravdu strach.

Chtěl bych se zeptat na následující info:
-Stihne kytka vyrazit pupen a vykvést do 4-5 dnů při stávajícím počasí?(ochladilo se).
-tento můj noname nasadil palice cca před 14 dny. Za jak dlouho by moh dozrát při letošních podmínkách? (měsíční sazenice (30cm) byly přesazeny z květináčů na balkoně do země někdy v druhé polovině června).

díky

základem je nepřehnat to

Old Post 06-08-2006 v 12:48 PM
pekařůf císař je offline   Profil uživatele pekařůf císař   Find more posts by pekařůf císař   Foto galerie člena pekařůf císař   Click here to Send pekařůf císař a Private Message   Add pekařůf císař to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
s4kuL
Stálý Člen

Karma uživatele s4kuL - 87% PěstitelskáKarma uživatele s4kuL - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

pekařůf císař: za 4-5 dnu ti na 100% stihne dozrat nejaky samci kvet a za 5 dni to nebude jenom jeden ... pac ted od pondelka by meli byt zase paraky ....
a k tomu dokveteni no namu ... to se zas tak rict neda kazdy model dozrava jinak dlouho ale kdyz uz tam mas 14 dni palice tak nekdy v na zacatku zari by to mohlo finishovat ... mozna tak v pulce zari max
peace

Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci !!
s4kuL's oUt 08 - OB&Bella

Old Post 06-08-2006 v 14:19 PM
s4kuL je offline   Profil uživatele s4kuL   Find more posts by s4kuL   Foto galerie člena s4kuL   Click here to Send s4kuL a Private Message   Add s4kuL to your buddy list     Navštiv homepage uživatele s4kuL! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuči
Stálý Člen

Karma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

tak dnes sem byl konečne skontrolovat moje krásky(kdyz uz presatlo chcat) a musim povidat, ze se jim dari pekne i palicky uz lezou pekne
Jediny čeho se ted s prichazejici sklizni bojim sou corky.. doufam ze se mi vyhnou (S)mějte se

K míru nevede žádná cesta, mír je cesta.

Old Post 08-08-2006 v 21:42 PM
Kuči je offline   Profil uživatele Kuči   Find more posts by Kuči   Foto galerie člena Kuči   Click here to Send Kuči a Private Message   Add Kuči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ski
Stálý Člen

Karma uživatele Ski - 56% PěstitelskáKarma uživatele Ski - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

me kvetou jen 4 kytky zbyle dve Papayy este nezacli... myslite ze je t o vpoho ostatni kytky ktere byly o mesic pozdejc kvetou vim ze papaya zacne kvest pozdeji,,,,

2007...->!! Muj Windoor !! SKLIZENO USUSENO...
Rok 2008:....KO.Windor/Outdoor!->70W skrin LOWRYDER!
zajima te BEZPECNOST?!
2012 SKITTGROW OUTDOOR

Old Post 08-08-2006 v 22:03 PM
Ski je offline   Profil uživatele Ski   Find more posts by Ski   Foto galerie člena Ski   Click here to Send Ski a Private Message   Add Ski to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kyblik LopAtka
Stálý Člen

Karma uživatele Kyblik LopAtka - 68% PěstitelskáKarma uživatele Kyblik LopAtka - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Jak který... sou maličký ale kvetou... no alespoń něco

Old Post 08-08-2006 v 23:02 PM
Kyblik LopAtka je offline   Profil uživatele Kyblik LopAtka   Find more posts by Kyblik LopAtka   Foto galerie člena Kyblik LopAtka   Click here to Send Kyblik LopAtka a Private Message   Add Kyblik LopAtka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sundance
Stálý Člen

Karma uživatele sundance - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

red hair skunk KVETE!!!!

Sundacův 400w.mrazáčekstavba,hotovo

Sundancovo 3x400w.SENSI STAR,SKUNK NUMBER ONE.

Outdoor 04,05

Old Post 09-08-2006 v 00:28 AM
sundance je offline   Profil uživatele sundance   Find more posts by sundance   Foto galerie člena sundance   Click here to Send sundance a Private Message   Add sundance to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sundance
Stálý Člen

Karma uživatele sundance - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

red hair skunk KVETE!!!!

Sundacův 400w.mrazáčekstavba,hotovo

Sundancovo 3x400w.SENSI STAR,SKUNK NUMBER ONE.

Outdoor 04,05

Old Post 09-08-2006 v 00:33 AM
sundance je offline   Profil uživatele sundance   Find more posts by sundance   Foto galerie člena sundance   Click here to Send sundance a Private Message   Add sundance to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nosferatus
Stálý Člen

Karma uživatele Nosferatus - 6% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 91

inu tak mě to taky kvete na to že sem asi hulvat a nechal sem to jen tak zesrandy rust na balkoně se divim že z toho něco vzešlo hmm a nevoni to zrovna nejhuř) je to prostě divoká divočina ala home a mati se to strašně líbí

Old Post 09-08-2006 v 20:54 PM
Nosferatus je offline   Profil uživatele Nosferatus   Find more posts by Nosferatus   Foto galerie člena Nosferatus   Click here to Send Nosferatus a Private Message   Add Nosferatus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIMAKOKIM
Nový Člen

Karma uživatele LIMAKOKIM - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

MOJE URODA SE MI ZDÁ NIC MOC NEJSOU KOŠATÝ CO MYSLÍTE

Naposledy upravil LIMAKOKIM 14-08-2006 v 14:41 PM

Old Post 14-08-2006 v 14:34 PM
LIMAKOKIM je offline   Profil uživatele LIMAKOKIM   Find more posts by LIMAKOKIM   Foto galerie člena LIMAKOKIM   Click here to Send LIMAKOKIM a Private Message   Add LIMAKOKIM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stulOo
Stálý Člen

Karma uživatele stulOo - 94% PěstitelskáKarma uživatele stulOo - 94% PěstitelskáKarma uživatele stulOo - 94% PěstitelskáKarma uživatele stulOo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

jasne moje uz kvitnu take 2 tyzdne

vela stastia

$tul{}

When the power of love overcomes the love of power, world will know peace.
-Jimi Hendrix

Outdoor2007,OB,PxH,HxS1

Outdoor2006,NONAME

Old Post 14-08-2006 v 16:32 PM
stulOo je offline   Profil uživatele stulOo   Find more posts by stulOo   Foto galerie člena stulOo   Click here to Send stulOo a Private Message   Add stulOo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kolom&n
Stálý Člen

Karma uživatele Kolom&n - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

ja bych vam poslal foto akorat neviim jaxe dela makro,normalne s fotakem mi to nejde

Kolomanovo Šouší---2oo6to bejvávalo..

Surpr!se OUt'07 by Kolom&njsem na to zvědaFF

Koloman's 400W Wonder BoxXx,,,ZHULENO:...

Old Post 14-08-2006 v 17:04 PM
Kolom&n je offline   Profil uživatele Kolom&n   Find more posts by Kolom&n   Foto galerie člena Kolom&n   Click here to Send Kolom&n a Private Message   Add Kolom&n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pyroman.cz
Stálý Člen

Karma uživatele pyroman.cz - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

mno , tak mě kvetou všechny , ale fakt moc a nejvíc mi kvete B.B. a protože nevim kdy začala kvést a kdy se má sklízet , tak aspon poradte , za jak dlouho sklidit

pyroman-sig

muj 1. indoor

1. priprava na OUT DOOR

Old Post 14-08-2006 v 17:42 PM
pyroman.cz je offline   Profil uživatele pyroman.cz   Find more posts by pyroman.cz   Foto galerie člena pyroman.cz   Click here to Send pyroman.cz a Private Message   Add pyroman.cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pyroman.cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

me nekvete nic jen jedna mala zvykacka... s takovou budu sklizet na konci rijna

out 2006 4ever

mocny double grow aka beverly manufacture

Zas kouřím trávu, nepiji kávu - hlavu mám hloupou, jedu nahoru!

Old Post 14-08-2006 v 18:37 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:05 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás