Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od quido zdravim Growers...moje 4 nonamy už taky vystrkujou zoubky a vypadá to docela dobře...jen je zajímavý,že jedna kytka má asi 20 cm a už kvete...Co myslíte je to možný??
proc by nebylo???kytce staci zhruba30dní aby se připravila na květ!!!
2 vaaanha and Protest: Keby ste pozornejšie čítali, čo tu kto píše, tak by ste si uvedomili, že nikto tu netvrdí, že všeobecne noname kvitne skôr.
Každý tu píše, že napr. mne!!!! už kvitne noname. To je len aktuálny stav, proste konštatovanie, že mne!!!, jemu!!!!, jej!!!, im!!! kvitne noname. Peace!
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Já svádím mein kampf s hermáčema. je to hnus!!! takové krásné kytky a tak blbnou! 3 jsem měl u kámoše v květináčích no a samozřejmě totálně sral na zálivku. Kytky kvetly, ale páč měly co chvíli sucho, dostaly "strach"/stres a nasadily i samčí pupeny. No a pˇoněvadž jsem nechtěl touhle demencí opýlit kytky všem, co je mají zaseté v okruhu 3 km, tak jsem tyhle hermáče zrušil dřív, než stihly samčí květy puknout. No a bohužel ten stejný model mám zasazen i na svém hlavním místě (5 kytek na 1m2), tak cca 2-3 se projevují taky hermafroditicky (ona ta odrůda je prostě nějaká háklivá nebo co.. i když má podle mě zde perfektní podmínky). No a když jsem zjistil první trs koulí, tak mě málem jeblo, protože těch 5 kytek skýtá asi 100 cca 2centimetrových palic. je mi to líto vyhladit. takže otrhávám samčí výrustky, které se stále občas někde objevují. hlídám to každý den. ale i tak mám dojem, že v tom trsu mi něco unikne..je to fakt dost husté. A taky mám dojem, že mi už jeden kvítek stejně unikl a stačil vykvést.
Jakože tahle metoda "otrhavání smačích znaků na hermafroditech" prý fakt funguje a kytka se takto dá dovést ke zdravé sklizni. (zkušenosti kolegy). Avšak je třeba mít nad ní takřka každodenní dohled.
No a já bohužel teď na pár dní (cca 4-5) odjedu. Takže mám opravdu strach.
Chtěl bych se zeptat na následující info:
-Stihne kytka vyrazit pupen a vykvést do 4-5 dnů při stávajícím počasí?(ochladilo se).
-tento můj noname nasadil palice cca před 14 dny. Za jak dlouho by moh dozrát při letošních podmínkách? (měsíční sazenice (30cm) byly přesazeny z květináčů na balkoně do země někdy v druhé polovině června).
pekařůf císař: za 4-5 dnu ti na 100% stihne dozrat nejaky samci kvet a za 5 dni to nebude jenom jeden ... pac ted od pondelka by meli byt zase paraky ....
a k tomu dokveteni no namu ... to se zas tak rict neda kazdy model dozrava jinak dlouho ale kdyz uz tam mas 14 dni palice tak nekdy v na zacatku zari by to mohlo finishovat ... mozna tak v pulce zari max
peace
tak dnes sem byl konečne skontrolovat moje krásky(kdyz uz presatlo chcat) a musim povidat, ze se jim dari pekne i palicky uz lezou pekne
Jediny čeho se ted s prichazejici sklizni bojim sou corky.. doufam ze se mi vyhnou (S)mějte se
me kvetou jen 4 kytky zbyle dve Papayy este nezacli... myslite ze je t o vpoho ostatni kytky ktere byly o mesic pozdejc kvetou vim ze papaya zacne kvest pozdeji,,,,
inu tak mě to taky kvete na to že sem asi hulvat a nechal sem to jen tak zesrandy rust na balkoně se divim že z toho něco vzešlo hmm a nevoni to zrovna nejhuř) je to prostě divoká divočina ala home a mati se to strašně líbí
mno , tak mě kvetou všechny , ale fakt moc a nejvíc mi kvete B.B. a protože nevim kdy začala kvést a kdy se má sklízet , tak aspon poradte , za jak dlouho sklidit