Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prej je to teplotnima sokama(zimou), coz ale tedka asi nehrozi... takze fakt nevim, spis by me ale potesili fialovy paldy nez stonky, ale aspon stonky .
Jinak z pestirny je ted susirna, vlhkost porad vysoka 65-70%, ale to uz asi neklesne dokud nevyschnou kytky, bezi TD na odtah a euro na pritah, ofukovej vetrak sem nezapinal, prej se na kytky nema foukat primo....
Ususeno, nasrtihano, zvazeno, a kus uz zkoureno
Nakonec sem dost prekvapenej, je toho tolik! Tohhle mi vydrzi i pres dalsi grow, anebo neco uvarim
Kdybych to mel nejak shrnout...
kazdopadne si vsechno pripravit, kdyz sem prijel s rizkama tak sem nemel doma nic pripravenyho, musel sem pro shitovou hlinu do Primy, bez perlitu bez startovnich hnojek... potom to prisipavani hliny, mel sem je dat rovnou do plnyho a poradne pripravenyho substratu.
Taky ta plisen, urcite z nepretrzite pustenyho zvhcovace a slabyho odtahu, (predtim bylo jen euro2) na priste dam zvlhcovacku na spinacky jen pri svetle.
A pak to uz slo jak po dratkach snad jen kdyz sem na ne koukal za svetla tak jim pak znova rozjely palicky, takze priste kdyz tma tak tma.
Dalsi grow rozjedu asi na konci leta, ted je na pude sileny vedro a to by nebylo ok. Kdyby tak byla klima...
A vysledna gramaz : prvni kytka sklizena driv mela na sobe cca 25g, odhadem tak 10g sem prubezne otrhal a ostatni sou uz vazeny presne : 17,23,29,28,24,27,28. Celkem teda cca 211g. G/W 0,4122, na poprvy pod sodikem to de ne?
A ted par fotek, zkusim pak jeste pridat par poradnych maker, jestli se teda povedou
tgm.master tak v prvom rade ti davam velku K+
kamo vysvihol si sa paradne 500W robi divi krasne su tie salamicky len tak dalej pamatam sa ked sme spolu riesili ziarivky a som rad ze si si dal poradit a vsadil si na sodik parada si sikulka
ale mam jednu otazku o kolko ti to TD zrazilo teplotu?
a kde to zo skrine pustas ten vytiahnuty vzduch?
Pekne to vyzerá ,len by som sa chcel spýtať,tie malé lístočky na šiškách neostrihávaš?Alebo to strihám len ja?Väčšinou ich ostrihám úplne,pokiaľ to ide.Ale to je len detail
Zdarec Matko, vsak to taky byla dlouha doba od tech zarivek .
To Td-cko, ani moc nevim, pac tenkrat(za eura2) jeste nebylo venku vedro a to euro to jakztakz odtahlo, ale ted je na pude i 40°C a to ani TD neda, takze budu cekat na podzim, a jinak ten vzduch odvadim jenom ze skrine ven, zase na pudu, uz premyslim jak udelat odtah ven pod tasky a pritah z venku(pres topeni).
Expiry : ď za K, ty maly listecky se tam vetsinou objevili potom co sem jich tejden pred kosou vetsinu ostrihal, ale jak to pak uschlo tak tak dou krasne odrolit pryc, ale i tak je to skoda, z kytek zkuruje i to listi
cus bus psal si ze je to je spis stoned .. no ja nevim myslel sem ze tahle reeferman´s love potion je dlouhokvetouci sativka s opravdu fascinujicim high co te provede po nakejch kua poradne dalekej vesmirech a ne normalni palo co te odkuli po par prdech a des do deathu.... to je trochu od zklamani ne?
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.
zdarek Hnedy Jede
ja zase nemam tolik xp abych mohl urcovat co je stoned a co high, ikdyz mas pravdu ze tenhle zkur mi nekdy pripadal trochu spis jako stav z hub, takovy to jakoby lechtani zevnitr tela, roztekanost, i doma mi to prislo jako nekde jinde . A jelikoz sem musel porad checkovat takovyhle stavy tak sem vetsinou akorat sedel a nevedel coby. Navenek sem urcite vypadal jako stoned, ale uvnitr.....
btw uz nemam ani g a vedro nevedro premejslim o dalsim kole, o vikendu sem si musel zase kupovat a fakt me to sere
K tim stavum Love Potionu#1 od kozzyho ,tvrdim to same.Na sativu uplne opacne to Norhern Light x Haze taktez od kozzyho je to prave energicke high pln pozitivnich pocitu kdezto LP#1 je fakt navenek srakora a uvnitr v hlave se ti to honi jak na kolotoci stav opilosti v hodne velkym vedru po 3 Plznich je asi ten nejvystiznejsi.Jedu ji ted taky a tak zkusim neco nechat prezrat s dalsim Growem ale jesli to nebude jeste vic naprdelposazujici volne lezici,prave probehla 1 faze kostu na jedne kytce po 60 dnech kvetu(vim brzo!!!),zkusim 3 faze 60den 80 den a 100 den bo mi to nejde u sativky do hlavy ty stavy.