Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já sem sehnal knihy-Vaříme s konopím,Velký marihuanový švindl,Velká kniha o konopí,Kniha o marihuaně,Marihuana zakázaná medicína,Básen o Hašiši,Hašišový ráj,Psychoaktivní rostliny,houby a živočichové,to je všechno co jsem mohl v Ústí nad Labem sehnat,jsou to celkem dobrý knihy,dohromady jsou o všem co by se mělo znát o marihuaně
pro ty co šetří papír: knihy jxd netreba kupovat lze nalezt na www.jxd.cz (zvlastni ze? )
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.
Me nedavno kamarad ze tridy pujcil knizku ktera je na velice slusne urovni
autor:Phillipe Adams
a nazev:Marijuana indoor growing
jazyk:anglictina,relativne lehka..
pokud se vam dostane pod ruku,tak doporucuji po ni sahnoutkamos podle ni jel a kdyz mi ukazoval fotky,tak jsem docela cumel doost lidem by tu "natrh prdel"
Nájde sa tu niekto, kto má stiahnuté všetky kapitoly z knižky Kniha o marihuaně od Ing. Libora Dupala? Na internete niektoré kapitoly chýbajú. Bol by som vďačný.
Phil Sparrowhawk - Tráva
"Skutečný příběh obchodníka s hašišem"
Tráva je skutečným životním příběhem obchodníka s marihuanou a hašišem. Vyprávění začíná v předměstské části Londýna, kde už jako školák poznal díky dostihovému sázení radost z riskování. Rozmanitým obchodováním se snaží zbohatnout, a když ho bratr seznámí s legendárním Howardem Marksem, obchody nabírají nový směr. Zajišťování převozu marihuany z Thajska a dalších oblastí vynáší spoustu peněz, ovšem také doslova posedlost úředníků Amerického protidrogového úřadu... Phil Sparrowhawk vypráví nejen o obchodu s drogami, ale hlavně o lidech, s nimiž se v různých situacích setkal (nevyjímaje například také Matku Terezu nebo Manuela Noriegu), s osobitým, místy až černým anglickým humorem, s nadhledem, z něhož "je patrný jeho pragmatismus a klidný přístup... Jen on mohl strávit roky v thajském vězení a vlastně si tu zkušenost užít."
Já jsem si v growshopu koupil the Big book of buds, vol. 1. a 2.
Je to praktycky výčet všech známějších modelů a povídání + foto k nim.
Autor Ed Roshental.
Pro toho, kdo má peníz a nevadí mu, číst si po večerech anglicky, určitě mohu doporučit !!!
...Ano, punk je skutečně již dávno mrtev ALE DO KYTAR SE DÁ ŘEZAT POŘÁT !!!
Ikdyž to neni přímo konopná tematika prasknu to sem:
Volvox vydal novou knihu (posilaji primo ze svych stranek postou nebo odber v Praze)
Nakladatelství VOLVOX GLOBATOR právě vydalo nový titul:
Ota Halama
Rastafari
Zdálo by se, že problematika "černého" hnutí rastafariánů ze vzdáleného Karibiku je pro Středoevropana natolik vzdálená, že se o ní netřeba zmiňovat. A poohlédneme-li se po české literatuře, pak jsme o tom takřka přesvědčeni. Ovšem fakt, že rastafariánství se nevyvinulo z ničeho, ani není jakýmsi dítkem afrického náboženství, ale že je prokazatelně plodem křesťanství (respektive plodem církve koloniálního světa), je důvodem, proč by měl křesťanskou kulturou ovlivněný čtenář chtít hnutí blíže poznat. Obecně jsou známy některé prvky, které ke hnutí patří, např. hudba reggae, kouření marihuany, typický účes zvaný slangově rasta či dredy, ovšem tyto prvky si neumíme spojit s detailnějšími informacemi. A právě ty lze nalézt v této knížce.
czest nevite nekdo jesli jde jeste nekde sehnat kniha Rostliny bohů uz jsem prosmejdil skoro vsechny stranky a vsude vyprodano kdyby ste nekdo vedeli pisnete budu strasne rad