Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nOrToN33-ja myslim ze jsou uplne v pohode a nic jim neni.Sice se me zdaj celkem maly zatim,ale zalezi na tom jak dlouho jim svitis,jak silnou lapmou atd.Myslim ze mas pekny kytky.Chce to pockat par dnu a uvidis.Kazdopadne znatelne povyrostly..
nOrToN33-taky se mi to zda prehnojeny.Nicmene se koukni do threadu vzhledove zmeny na kytkach 1-3,prolej to cistou vodou,lampu dej hodne nahoru a cekej jestli ti nekdo zkusenejsi neco jeste poradi.
Dnes som ich presadil do new substratu Obstrihal som im oschnute listy a dal som ich asi 60CM pod lampu uvidime..ako sa budu spravat za 3 dni... a zasadil som aj new rastlinky...asi 6
jestli mas moznost sehnat klony,bylo by mozna nejlepsi se tady na ty kyti vykaslat(to uz ti rizci jsou vetsi) a jet na novo.Pod 250kou ti klony porostou jako z vody,teda z hliny:-)
Hmm mal som jeden klon ale nechitil sa v zemi a teraz nemam kde kupiti Tie kocky ...Takze tak...A klony by som aj mal s kade ale aneviem ako ma vyzerat klon ma byt na vrchu siska alebo ako..??? neviem...???to som nepochopil..pls..help..
OK teraz s tym koncim.... jebe* na to... Nema to zmysel zase... Musim kupit neake veci ..napr.. ten zvlhcivac.. a ventialciu dokoncit a zohnat poriadne semena...Alebo klony...
Kamo praskli ti nervy, staci ti kupit nejaky ten ventilator ten zozenies v pohodicke do 1000 a co nezvhlchcujes rozprasovacom aj tak sa to da alebo kvetinace polozit do nejakej vanicky a okolo nasipat perlit a ten ked budes polievatten ti tam vytvori vlhkost...
a klony nie je problem ak ich chces a mas na to prachy neni problem...nie su odo mna ale poznam tu niekoho zo stredu slovenska co ich ma...
Hmm.. tak to by bolo v poho ak vies splasit Klony... za kolko ..???Hmm--. ty si zo zvolena..??Ja viem ze do 1000 ma to vide ale musim este tlmice hluku na to a tak.. chapes ma... a musim si niekde ujebat alebo kupit Hodiny meracie...Aby som vedel kolko mam platit fotrovi...
4 matko291 .. Napis mi PM dohodneme sa na klonoch..