Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko přátelé, tohle je můj první příspěvek tady. A jak jinak se uvést, než pěkným dárečkem?
Už nějakou dobu kutím cz tituky a teď je dílko hotovo. Vycházejí sice z anglického originálu, ale titulky by jaman a korn24 mi posloužily jako užitečná šablona a několikrát mě inspirovaly, takže jim moje dík patří.
Ja bych dal volne ke stazeni na grower jak ten film tak titulky.Autorsky prava se na to snad ani vztahovat nemuzou tak co.Kdyz tam muze bejt cannabis cup tak proc ne tohle.Je to urcite o dost poucnejsi.
Panjahoda , je odkaz , fakt by sa to sem viac hodilo ako ten cup, ináč kým to odtial stiahneš tak bez problémov....ja som tam tiež videl prvý indoor a teraz s titulkami to fakt viac pomôže ako len čítať, čítať..
Panjahoda-myslim to samy jako Jaman.Odkaz je odkaz ale nezapomen ze ten film muze kdokoliv kdykoliv na tom linku zrusit.Navic ta stranka je v madarstine a docela dlouho sem to tam kdysi hledal.Je to paradne udelana instruktaz o pestovani a melo by to bejt fyzicky pritomny na groweru pro novacky atd.Je to nenahraditelny co se tyce pestovani,klonovani,suseni atd atd.At mi nekdo vysvetli proc se to sem neda dat.Je to z roku 99 a presto je to porad hodne aktualni a dobre udelany.Novackum by to rozhodne dost pomohlo a rozhodne by to nasli snaz nez link nekde tady ve foru kterej nakonec skonci nekde vzadu a uz o nem nikdo vedet nebude.
mirosk
ja to spustam v windows media player pod XP klasika a ide mi to fajne.Mam tam kodeky ALL in ONE stiahnes ich z http://www.tahaj.sk/software/55 a pri instalacii musis zvolit video kodek DivxG400.Ked bude vsetko nainstalovane a spustis film v dolnom pravom okne pri hodinach sa ti pri beziacom filme ukaze modra obrazovcicka na ktoru ked kliknes a zvolis subtitles a najdes cestu ktitulkom tak uz potom len kludne a prijmne pozeranie na krasny room Mr.Greena.Cus
lakladno: najprv mi to písavalo že je omedzený limit a teraz že spojenie je neúspešné. No a zistil som, že Kerio je hnusoba a sám si blokuje niektoré programy, aj ked má zadané, že sa má opýtat.
Teraz som to skušal z vypnutým Keriom a ide to.