Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to MANHUNTT:
tuze nevypadá to zle,ale ještě to má čas,celkem mě zajímá,jak to bude vypadat ve finále po usušení,Pěstu Zdar
jinak, máš to pěkný
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Původní příspěvek od lakladno Manhuntte, Ty jsi vskutku masér....
Chtěl jsem se zeptat, koupil jsem si komplet AH hnojky, a chtěl bych jet mix kokosu+perlitu a tak asi jen 20% hlíny, měl bych dát do tohodle mixu stejný dávkování jako do hydra nebo míň??
Díky,abych ti řekl pravdu tak nevímpoptej se spíše lidí kteří to používají na hlínu,nemám stim zkušenosti.
koukam kámo že jak HAZE tak nováčci ti dávají zabrat otazky kolik toho bylo a je to super to je věc jinak se těž na výsledný produkt kámoš už sklidil a nebýt G13 v jeho sklizni byl by to nejsilnější model který kdy hulil a na zvláštní stavy je to prý ještě lepší než G13 tak ti přeji dobrou sklizen a já jdu bojovat o záchranu svá genetiky
for hary:v poho kámo,každý jednou začíná.jsem na to sám zvědav jak to dopadne.Četl jsem na netu samou chválu na tento model.Za chvilku to bude tady.zatím díky a čaj
fior Radovan:nejpozději v neděli.Ted jsem to nějakou dobu nefotil,nebyl čas.Ale budu se snažit.
A ted trochu čísel:fešandy jsou v květu 56 dní.Vede se jim docela dobře i když se pod svou vlastní tíhou začínají lámat a musím každou palici extra zvláště přivazovat tak jsem snima spokojenýVlhkost vzduchu v pěstírně se pohybuje od 39 do 59% ,teplota se pohybuje od 19 do 27 stupňů.Ec zatím zůstává na hodnotě 2,40 ,ale počítám že jim ještě trochu přidám.Blíží se pomalu závěr a já se připravuji na proplach rohoží a nasazení FINAL SOLUTION od AH .
Tot opět asi vše a pokud ne tak se ptejte,kritizujte,hodnotte,komentujte.....................
A ted ty slibované makro foto,chci se omluvit všem že těch fotos bude asi moc,ale nemohl jsem vybrat které
Jo jo moc pěkny jen at tam je hodně fotek jen jestli až budeš přiště davat fotečky tak jestli by tam mohlo bejt třeba jen 2 přirovnaní třeba zapalovačem nebo krabičkou jinak nádhera.