Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to mlha:
bysem ještě chvilku počkal, woe, ať je nespálíš...
anebo jo, ale jen majinko
hnojíš wuxalem?
btw. mlha? to mi něco říká...
kde já sem ji jen viděl?
že by u mně ve skříni...
ba ne, to bude pára, já ti nevěřim
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
nazdar mlha:-))
presne s týmto pomerom a hnojivom som hnojil a bolo to v pohode.dokonca som zalieval kazdu zalievku hnojivom a to pol odmerky do 2 l vody pri velkosti 5l kvetinacoch (hlina s pieskom 2:1)a zalieval som 1.5-2.0 dcl každý den.mal som v skrini velmi horuco,niekedy aj 40 stupnov.rastlinky rastli 1 cm denne,lebo za mesiac mali presne 30 cm a to som strihal po každom tretom poschodí:-)) tak vela zdaru priatelu!!!
Urcite to s tim hnojenim neprehanej, ted toho kytiz moc nepotrebujou a co potrebujou najdou zatim v zemine! Pak si to budes vycitat az je spalis tak bacha!
"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha
no jasný, že to kytky snesou, ale lepší je dávat bycha, woe...
já mam řízky cca 10 cm a zalejvám je wuxalem 2 ml na litr...
taky nejsem svatej, no
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
já teda většinou hnojim bez Mirka, nevim jak vy...
Proužky alobalu pod kytičky a ještě něco nad zářivky . To jim určitě zvedne náladu. Při zalévání ho sice budu muset odendávat, ale co bych pro ně neudělal, že rozumíme si .
To nalevo je vnitřek z PC zdroje, poněkud ošetřen od zbytečností. Startér je pro 150W, druhý pro 250W je nahoře u objímky. Tlumivky v pořadí 250W, 150W stopadesátka má dvoje vinutí proto je asi větší.
to mlha: co to máš za zářivky?
cool white / day light?
co myslíš že je lepší?
cool white cca 4000 K
day light cca 6500 K
nazdar
a foto rastliniek??? horím nedočkavostou.tak rád by som videl,ako znášajú to hnojivo,ako zas podrástli a snažia sa ti spôsobovať čo največšiu radosť:-))
ideš na to velmi rozumne: štvrť odmerky do 5l vody.
ale nemusíš sa báť,lebo ja som dával po týždni života stvrť odmerky tohto istého hnojiva-kristalon start do 2 l vody a nestíhal som sa čudovať.neprejavil sa ani náznak prehnojenia.týmto ťa však k ničomu nenabádam,len si chod pekne svojím tempom.držím ti palce
ps:píšeš že si zalial tie malinké kvetináčiky vodou o objeme 2 dcl.mne sa to zdá dosť .neviem ako často zalievaš,ale urob tak až ked bude viditelne pôda vodu potrebovať,lebo častá chyba je preliatie.