Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsem potěšen že jsem ti inspirací,ale musím tě upozornit že budeš mít velikánské problémy .I když jsi přepnul v takové to výšce,prostor ti nebude stačit .Mrkni na můj čtvrtý indoor a přečti si ho od začátku.Jedu NLxH a musel jsem jednu celou rohož zlikvidovat kvůli nedostatku místa .Srdce mi krvácelo,ale věděl jsem že je to jediná možnost a že se nedá nic dělat .A to jsem tam měl více prostoru než máš ty .Vím jedu jinej model,ale také mám větší mezery mezi jednotlivýma truhlíkama.Dokud nejsou kytky pořádně v květu tak ti doporučuji minimálně jednu rohož zlikvidovat .Později to bude horší a z nedostatku světla se ti budou dělat palice hlavně na vrcholcích .Nepomůže ti ani nasazení druhé lampy.A ještě k těm modelům:budeš mít také problémy se sklizní.V tomto systému se musí nebo spíše by se mělo dávat pouze jeden model.A to z důvodu že každý model jinak dozrává a pokud budeš zalévat kapilárami napojenýma na jeden sud s hnojivem tak nebudeš moc flushingovat.První indoor jsem měl také tři druhy a celá jedna třetina úrody byla s hnojivem,protože jeden model dozrál moc brzy a nemohl jsem to dát na čistou vodu,protože ostatní nebyly ještě zralé.Od té doby používám pouze jeden druh a je to v pohodě.Nevím,třeba máš už své řešení a velice rád se přiučím.Jinak to Ec máš skoro stejně jako já mívám v této době já.Zatím pic a držím ti palce.I když vím že nejsi žádný amatér.
Pokud budeš mít zájem,velice rád poradím.
Jen takovej dotázek - byl by problém udělat tohle hydro tak, aby byly oddělený 2 systémy? Já bych v tom problém neviděl!
Stačilo by snad jen přidat novou nádrž na roztok a odtok z truhlíků neudělat centrál, ale rozdělenej do dvou okruhů (a dále z5 třeba do nádrží nebo do společnýho odpadu)... Nebo ne? Ani by to nemuselo bejt nákladný + náročný na provedení. Tím by se pak jednoduše vyřešil problém různé délky fotoperiod u jednotlivých modelů... Prostě by se daly jet 2 úplně rozličný roztoky...
Souhlasim s Kuchtějem, že hulit porád dokola jeden model je vopruz. Jsem velmi rád, že jsem při posledním growingu jel 8 modelů. Mám z toho teď pěkně rozmlsanou držku!
Taky sem si toho všiml. Mno, třeba to je pouze Kuchty nadsázka... Každopádně zajímavej avatar, na groweru není tohle téma zrovna moc v kurzu Ale jinak pěknej grow, držím palce.....