Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ted sem na to koukal este jednou a je tam malo dusiku naopak ten heptahydrat siranu horecnateho bych wynechal ten podle me nema walny wyznam pro marihuanu a pomer NPK by mel byt co nejwyrownanejsi no este to bude chtit wotestowat a wyz koset ruznay pomery ale esi se ti to jednou poradne powede tak by to mohlo byt prewratny
No to mi právě příde výborný... prostě si namícháš co potřebuješ:-) V akvarku se to dělá tak že si otestuješ dusičnany, když je jich moc zak dneska nedáš, když málo tak dáš zase víc... prostě si všechno upravíš jak potřebuješ:-) Až budu mít kyti tak začnu testovat a uvidim... Třeba tu na podzim bude výborný hnojivo za málo peněz:-)
Vono zas tak jednoduchý nebude,ale pokud to namícháš správně,tak to bude určitě šlapat,řek bych,že tady u nás se nikdy ničeho levného nedočkáme...
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
No uvidíme... jestli se něco povede tak se to určitě dozvíte tady na groweru... Zatim mám jen takovou myšlenku že by byli dvě hnojiva- jedno na růst a jedno na květ:-) Mohl by mě někdo napsat něaký ideální poměry N:P:K ??? Fakt sem začátečník tak nevim co a jak, ale už sem si našel učebnici biologie a tem je kompletně popsaná výživa rostlin:-)
11N-10P-10,5K ale záleží na tom v jakym je ta kytka stádiu,pak se samozřejmně poměry,ale i prvky mění...
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
No já se o to začal trochu zajmat a ty poměry se hodně mění... Zkoušel sem vypočítat poměry u AH, nevim jestli je to správně ale vyšlo mi asi todle (zaokrouhleně):
Růst:7-6-11
Květ:6-9-7
Posledních 30 dní květu:4-15-11
Myslim ale že to neni ideální- v růstový fázi by podle mě mělo bejt víc dusíku...
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
4 xerthon: např. doporučené dávkování pro WUXAL super professional universal, NPK 8-8-6 s makro a mikro prvky (pro zeleninu, balkonové truhlíky a velké květináče) je
1 ml na litr vody - první hnojení
2 ml na litr vody - pro všechna následující hnojení (každých 8 až 14 dní); množství vody se řídí podle vlhkosti půdy, doporučené množství pro květináče (obvod 30 cm) 0.8 až 1.3 litrů.
Na listové (foliární) hnojení, tj. hnojení postřikem, doporučují WUXAL Boron jako prevenci proti nedostatku boronu. Doporučené dávkování je obvykle napsáno na obalu. Z vlastní zkušenosti vím, že je lepší spíše trochu "podhnojit" než přehnojit.
BORON je stopový prvek patřící mezi mikroživiny (podobně jako Cl, Cu, Fe, Mn, Mo a Zn), který ovlivňuje celkový metabolismus, vývoj buňěčných stěn, množení buněk, vytváření proteinu, ovlivňuje příjem jiných živin, ovlivňuje i opylování a tvorbu semen (pokud máte zájem o semínka). Nedostatek boronu způsobuje zakrslý růst, světlení listů, zahnívání středu rostliny, samičí květy se neoplodní a neoplodněné ani nedozrají. Většinou se vyskytuje v kyselých, písečnatých půdách v oblastech vysokých srážek.
Čuste Groweři letos poprve do Kytiček vrazim vic peněz a nejake lepsi hnojky a zhotnovaci prostredek na paldy ktery stoji 300 a kolik stoji tak pribliyne nejakz ten vitamin a co pomuze kytce tz jo jsem fakt dost zhulenuj tak pi3te 4uste.