Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
wolverin hehe sme naladeny na stejny darky vzorek asi ne..jak znam trafikanty tak by si dostal prazdnej pytel a jenom by se ti spalenej trafikant smal do gezixtu
je to super fsechno, jen ty filtry teda fakt mohly bejt s vyssi gramaze ... blbe se z toho delaj filtry ..... ja davam teda 2 najednou, ale ucel to splnilo!!! uz sem dal 3 a chystam dalsiho ...
sem zvedavej kolik se najde tipku co tam posle zarucene "svoje"foto doufam ze to ma JXdcko nak pochystany
snad ty autorsky prava odradi vsechny tyhle smejdy
Gratuluji veverce Huli a JXD
sem se bála, že mito někdo vytáhne ze schránky !!!!
...ofšem ty filtry hmhmhm, abych pravdu řekla, čekala sem neco jinýho
ale i tak díky a doufám že CP se povede
..hmm tak sem si byl ráno taky koupit..
A jako docela nenápadnej... jeden novej Reflex a jedny papírky prosííím
Ale jo do toho e-Cupu jim tam asi taky něco pošlu, aspoň bude prdel
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Původní příspěvek od Wooogi Moudrá slowa! Zůčastníš se sinuhete?
Ackoliv si Reflex pravidlene kupuju, zrovna dneska jsem zapomnel, takze porad jeste nevim o co v tom cupu jde. Z naznaku soudim, ze o posilani fotek? To by snad slo. Moje prvni sklizen ktera prave probiha na chlubeni neni, ale nektere fotky se docela povedly. :-)
Zdravím djX, mám technickou otázku, od jakého rozlišení bude porota brát snímky do normálního - tištěného - cupu? Stačí 3-Megapixel?
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Udivuje me, ze tady lidi jasaj jak utrzebny ze retezu.
JXD:
Kdyby si nekdy v zivote videl cannacup na vlastni oci, asi bys to napsal trochu jinak. Ten clanek je uplne o nicem. Kratkej, zadna hodnota, lituju ctenare. Pokud by to reflex myslel jen trochu odborne, napsal bys malou reportaz o skutecnych akcich. Kde se zrodily, jak to na takovem canna cupu chodi, co je potreba udelat, aby se normali smrtelnik na takovou akcicku dostal. Ukazat par obrazku ze znameho canna cupu, osvetlit znovu ceske zakony a proc delate "canna cup" tak, jak ho delate - uboze - s fotkama a se zavadejicim nazvem. Komerce vam vlezla na mozek.
Cekal jsem neco posilani fotek, co jineho taky, ale cekal jsem taky suprovej clanek o opravdovych canna cupech a podrobne vysvetleni o co tem lidem vlastne jde. Tahle laicka verejnost zaujata proti vsem drogam zase vi hovno a tys me presvedcil, ze ses normalni debil.
Darek? Jojo, dame jim tam trapny filtry, to nemate na obycejnou ctvrtku.
Ale jak vidim, kupa malejch zmrdu ti bude tleskat. Gratuluju za ubohou jednu stranku a trapnou nepruhlednou soutez o nicem. Takhle se prosim prezentuji meke drogy. Vite o tom uplny kulovy.
Dostat tenhle stat k dekriminalizaci bude s podobnymi ulety asi zase o kousek tezsi. Lide se dozvi jen to, ze je tu strasna spousta hulicu a pozadi zustane tam, kde je, v nevedomosti.
Dyk obycejnej clovek ani nevi, co to canna cup vubec je. Fakt me to nasralo, jak se o te ganje mluvi a co se pro ni dela.
Doporucuju zajet do Holandu na obravdovej Cannabis Cup a pak muzete o necem psat a delat radoby souteze s fotkama. Tohle je k nicemu.