Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokochejte se. Tohle je jeden obchod v Německu. Bongy maj i metr. Takhle to tu ještě nemáme, a dokud nebudem mít vyšší příjmy, asi si to tu hned tak nikdo nekoupí. Tudíž to ve velkým nikdo ani nedoveze. V Shanti jsou nohama na zemi. Levnější a pořád vychytaný věcičky, dřevěný dýmky i skleněnky, který tu ukazuje Hulien, vodnice originál z Egypta. A hlavně, funkční zásilkovej obchod přes net:-)
Jedna z mojich nejoblibenejsich.. Dobre se cisti.. Koupil jsem ji v cajovne VSECAJ bezte se tam podivat,pokud se dostanete do Brna.. Da se tam i puknout
jsem vášnivej zbjeratel,fotky sem lupnu někdy v tejdu...chtěl jsem založit nový thread,eště že jsem to vokouk....tady apoň takovou malou vodničku na kterou am spadeno...
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Mám vodničku z Tunisu..Sice je na ní vidět že je už ňákej ten pátek používaná ale já se jí i přes to nemůžu nabažit
Měří 60 cm. Dávám do ní povětšino vodu ale když se naskytne příležitost tak slivovici s citronem..To je panečku potom pohulčo! No Takže to bude tak v kostce všechno..Ps: Kdyby měl někdo z Prahy zájem tak si s ním rád mou vodničku dám: Stačí jen napsat! Peace a mějte se