Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
thepsycho: Proved pokus se dvema rostlinami ze stejne matky pestovanymi vedle sebe ve stejnych podminkach. Jedne koreny spar a druhe ne. Pak dej vzorky do sacku, ktere ocisluj a nechej nekoho, kdo nevi co v kterem sacku je ohodnotit. Sezen takovych hodnotitelu alespon 10 a vysledky zpracuj. Pokud alespon 8 z 10 hodnotitelu oznaci vzorek s varenymi koreny jako lepsi (aniz by vedeli ze je to vzorek ze sparenych korenu), mas pravdu. :-)
srance to vyplavi ale jenom z korenu pokud sches pres koreny dostat z palic (pokud nehulis koreny) sracky ven tak flushing takze jak rikam pokud chcete ladit kytku tak dokud roste jinak nic moc sance.
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Já sem slyšel že kdyš kytku zalíváte odvarem z ocúnu(ňáká jedovata kytka) tak se prý zvýší obsah THC 5krát!!!!To bude beztak nějaká blbost, ale co vy na to????
mno to ze kytce zparite koreny plus jak nekdo na zacatku threadu podotykal ze pichnete spendlik do stonku, tak to se dela proto, ze kytka dostava shock a zacne z poslednich sil prat co nejvic THC(pryskirice) protoze to jsou jeji obrane latky...proto se taky tejden az 14 dni pred sklizni voholej vsechny listy a nechavaj se jen palice aby kytiz dostala zase shock a naprala tam co nejvic latek ktery mi hulici tak chcem Zpareni korenu dela spoustu lidi a je to dost stara metoda proto bych rozhodne nebyl skeptik a ty koreny pri vytrhnuti sparil...pichani spendliku asi vynecham ale rozhodne vohobluju listi a nedam kytce nakou dobu pit...svym zpusobem je to trochu nemoralni vudci kytce ale z hlediska vyzdimani celyho potencialu kytky je to to nejlepsi...takze kazdej podle sveho)) HF
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
Původní příspěvek od Cecylcompany Já sem slyšel že kdyš kytku zalíváte odvarem z ocúnu(ňáká jedovata kytka) tak se prý zvýší obsah THC 5krát!!!!To bude beztak nějaká blbost, ale co vy na to????
Takže v případě mojeho Mazara kterej má 19,5% bych měl obsah THC ?.?. jo 97,5% TO JE BOMBA Kde prodávaj Ocůny?A co teprve Nevilles,ten má přes 20% tam bych se dostal až za kilo!!!!!!
Kam na to chodíš
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
u outdoorovej sklizne sa odporuca zbierat rano za rosi.Neviem preco,ale je to tak. A k tej diskusii ohladom zvysovania thc.Hmm.Ak ma rastlina dane v genoch 19percent tak viac z nej nikto nedostane.Mozno len nejakou mutaciou.Mozno za pomoci toho kolchicinu,ale rozhodne je,ci to bude aj lepsie potom na stavy.O to tu ide.
weider:
Ráno proto že THC se vlivem světla přeměňuje na CBD.
Doporučuju přečíst botaniku konopí http://grower.cz/forum/showthread....3998#post203998 je tam mimo jiné i jak vznikla pověra o propichování stonků.