Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já myslím že jste docela blázni to ty kytky radši dejte na střechu paneláku nebo na jakoukoliv jinou střechu...já bydlím v paneláku v posledním patře a na léto chystám kytky na střechu...tak uvídíme jak se to chytne
Taky bych to zkusil dát na střechu paneláku. škoda jen, že panelák, kde bydlim, má 3 patra a všechny kolem maj 7+
Jiank letos chci nějaký ten strom(ek) zkusit. Modely nevim, asi bych to viděl na dva kousky. Šamana a Frisian Dew. Ale když to ze začátku půjde, asi oseju více stromů.
taky sem nad tím přemýšlel,první sem si říkal,že to snad nebude tak těžké najít vhodný strom..ale zdání klame chce to hlavně nějaký betelný a vpohodě přístupný x) už sem takový jeden našel...ale pak se na něm oběsil kamarád...takže asi tak
Zdravím, myslíte si, že se dá vypěstovat rostliny na stromě stylem guirella ? Bez zalévání a tak podobně ?
No každopádně to chci letos na nějakém stromě vyzkoušet také.
Mám v plánu na strom vytáhnout nějaký pletivo a vytvorit tak nějakej tree scrog - predevsim kvuli opore.
Původní příspěvek od Anuvin Zdravím, myslíte si, že se dá vypěstovat rostliny na stromě stylem guirella ? Bez zalévání a tak podobně ?
No každopádně to chci letos na nějakém stromě vyzkoušet také.
Mám v plánu na strom vytáhnout nějaký pletivo a vytvorit tak nějakej tree scrog - predevsim kvuli opore.
Pěstovat se dá různě. Bez zalívání to v květináči ale určitě nepůjde. Musel by si pořešit aspoň uměly zavlažování. V zemi, když počasí aspoň trochu přeje a nepřetrvávají dlouhodobá sucha, kytky bez zalívání vydrží dlouho. Mají dostatek prostoru pro kořeny a trochu vláhy si hlouběji v zemi vždy najdou. V květináči to bez zálívání prostě nepůjde.
Mňa by zaujímalo ako tam trepete plný 20 litrový kýbel úplne hore. Trošku hard core ne ? Alebo najprv prázdny kýbel vynesiete na strom a potom tam sypete hlinu ? To mi tiež príde dosť nebezpečné
Původní příspěvek od Jurgiano Mňa by zaujímalo ako tam trepete plný 20 litrový kýbel úplne hore. Trošku hard core ne ? Alebo najprv prázdny kýbel vynesiete na strom a potom tam sypete hlinu ? To mi tiež príde dosť nebezpečné
Pan Ker kedže smrek ma veľa husto rastúcich konárov tak asi ťažko to bude ťahať na lane keďže by do narážalo do konárov. Tu ironiu si nehaj pre seba milujem keď chce byť niekto silou mocou múdry.
jO PŘESNĚ TAK na strom sem dával minulej rok mám to asi 100metru do silneho kopce a žadná sranda hoši hlavně když sem se snažil dostat kybl nahoru v jedne ruce kybl v druhe větve prostě mazec a to nepočítám kolikrát sem to musel jít zalet atd moc práce a střední výnos letos na strom davam jen tak 1 pro radost z toho výhledu jinak vše do země :-)
No aj podla mna sa kladka neda poucit z 99,9%, hoc ja som si nasiel strom co nema konare zo severnej strany. Uz teras tam svieti slniecko od zaciatku az do uplneho konca co je asi 14h priameho slnka na rastlinky. Takze neni podla mna dôlezite najst strom co sa na neho co najlepsie lezie ale taky aby mal co najväcsiu svetelnu periodu. V kazdom pripade hlavne davajte bacha na suche konare Takze stromokocurom pestu zdar
Původní příspěvek od Jurgiano Pan Ker kedže smrek ma veľa husto rastúcich konárov tak asi ťažko to bude ťahať na lane keďže by do narážalo do konárov. Tu ironiu si nehaj pre seba milujem keď chce byť niekto silou mocou múdry.
No tak pěstování na smrku mi přijde jako ještě větší nesmysl než tahání se s hlínou na zádech. Ostatně celej koncept pěstování na stromech je podle mě naprostá píčovina a za ty roky, co jsem tady na groweru, jsem ještě neviděl pořádný výsledky. Vždycky pár palic z kytek, který si v období sucha prošly peklem a byly na pokraji smrti.
Nejenže strom a kytky dostávaj kvůli pár gramům strašně na prdel, ale navíc si tim sami přiděláváte práci, protože je asi tisícinásobně jednodušší najít pěkně zašitý místo na zemi a o kytky se skoro nestarat.
Ostatně celej koncept pěstování na stromech je podle mě naprostá píčovina a za ty roky, co jsem tady na groweru, jsem ještě neviděl pořádný výsledky.
Tak to si asi nečítal dosť pozorne Ja som tu totiž za krátky čas videl také stromy že celá tvoja galéria nemá šamcu konkurovať.
Ale že je stým viac práce a námahy máš pravdu. No hold sú ľudia ako ty čo majú krivé ruky od roboty utekajú a námahe sa vyhýbajú oblúkom a naopak sú taký ktorým to robiť radosť.