Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já vyrábim víno. od zpracování hroznů až po láhev..
v práci nehulim, je to strašnej kopr a musim se soustředit na to, co dělám a zhulenej bych to zjebal. je to velká zodpovědnost - tisíce litrů mě protíká mezi prsty
Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.
Přípravář výroby už 3 roky v jedné středně velké firmě, ze které doufám brzy vypadnu a najdu si něco, co mě bude víc bavit! Jinak v práci nehulím, jenom když je nějaká firemní akce tak se s kolegou zhulíme
To já chvíli dělal (3 roky) v lese s pilou,kombinace trávy a tohoto povolání dohromady opravdu nejde,stačí se trochu zafárat a jde o kejhák :-) Proto jsem si musel najít něco klidnějšího...
před pár lety sem brigádničil ve videopůjčovně - luxusní (ne moc výnosnej) job. nic moc se neděje, denně viděny min. 2 filmy (půjčovné zdarma ) a hulit se dalo v klidu, akorát pak komunikace se zákazníkem trochu vázla .
Teďka občas lezu po střechách takže hulení při práci nepřipadá v úvahu.
Mno zatím jsem student, ale chystám se na grafiku a karieru webdesignéra .. nyní jsem musel bohužel omezit hulení kvůli rodičům co si myslí že je to jak fet... alejak vypadnu na vejšku indoor a pojede to )
Priblizne v pulce magisterskyho studia jsem se dostal do faze o ktery sni kazda spravna lina zhulka :
Pracuju prevazne z pohodli domova s jistym prostorem pro kreativitu, z cehoz mimojine plyne, ze muzu hrozive balit podle potreby, delam vice ci mene '' v oboru'' a plati mi to slozenky.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.