Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mard Já se ve sporu Kristalon - Slepičince/Guáno držím toho, že když už člověk něco bere do huby, tak by to nemuselo být v kontaktu s exkrementama!
A jak si myslíš, že se hnojilo/doteď průmyslově hnojí ?
Původní příspěvek od Alpinestars zdravim mel bych dotaz ohledne atami zamek a klic prevence, 1-2 x tydne strikat to vim ale jak dlouho to vydrzi v lahvi ? nafurt dokud nespotrebuju enbo to ma nejakou trvanlivost
Zdravím
Nafurt to určo není kazí se to tma a chlad to jistí.Jak dlouho než se začne kazit nevím záleží na podmínkách jak to máš uskladněný.Každopáďo jak to začne smrdět vyhodit.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
zdravim, diky za reakci, mozna trosku jsem to pozde precet ale vklidu , musim se zeptat, muze se to strikat i v kvetu(atami zamek a klic) ? prave nevim kdy to vysadit, dik za odpoved, ps. je to vlastne bio prevence strach moc nemam, ale zarazi me jestli to nezacne plesnivet, kdyz to v kvetu postrikam, urco neco dopadne na palicky, dik a zatim cau.
Naposledy upravil Alpinestars 07-08-2015 v 21:33 PM
Původní příspěvek od Alpinestars zdravim, diky za reakci, mozna trosku jsem to pozde precet ale vklidu , musim se zeptat, muze se to strikat i v kvetu(atami zamek a klic) ? prave nevim kdy to vysadit, dik za odpoved, ps. je to vlastne bio prevence strach moc nemam, ale zarazi me jestli to nezacne plesnivet, kdyz to v kvetu postrikam, urco neco dopadne na palicky, dik a zatim cau.
Zdravím
Do třetího týdne květu to můžeš valit.Já to ale nedělám a s nástupem květu už nestříkám.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Zdravim, můžu k alga bloom od plagronu dávat zároven bloom stimulátor a pk od atami, nebo je lepší to dávat zvlášť?
Jedná se o outdoor.. Díky za každou radu
A co myslíš, bloom stimulátor už začít nebo jen poslední měsíc,? Dával jsem i slepičinec ale ten už k tomu raději přidávat nebudu, abych to nepřehnojil..
Ještě jedna věc, furt si nejsem jistý kolik kropáčů a kolikrát týdně dávat (poměr ředění do kropáče je mi jasný) mam 13 kytek v 6 metrů dlouhé řadě. Dávam jim cca 4x 10L kropáč 2x týdně výše zmíněných hnojiv.. Myslíte že to stačí?
zdravim, chtel jsem se zeptat ohledne palgron alga bloomu, nejak se mi nafoukla flaska trosku, po otevreni to udela zvuk jak kdyz otevrete kofolu/mineralku cokoliv noveho, myslite ze to je zkazene nebo tak nak ? na vuni jsem nic nezpozoroval, nevim co se s tim stalo, dik