Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lidicky mohli byste mi pls poradit...nikde sem tu nenarazil kdy bych měl s hnojením začít(pěstuju outdoor v originální out zemi jen vyvápněný)...hodlám zatím užívat Kristalon Start.diky
ja jsem minulej tyden koupil v carrefouru UNIVERZALNI HNOJIVO jak na rust tak na kvet (takovy to nejnižší cena-něco jako mince, clever atd.) 1 litr za 55,- a melo to stejny obsah latek jako UNIVERZALNI HNOJIVOU od AGRO za 90,- tak doufam ze mi to nezhuntuje kyticky......stridam to jeste s Krystalonem START fota najdete v mych threadech......
takze tenhle rok sem koupil par mnamek a jeste dokoupim: phytamin(moc dobra vecicka vrele doporucuju,kytky hyri zelenou radosti); root stimulator(rozvoj korenovyho valu); budem kupovat po nedeli cropmax(jen v rustove fazi, prej zvysi vynos az o 25%necham se prekvapit); pk13-14(podpori tvorbu kvetu a rozvoj kvetu=>nebude moznost zastinovat takze jedina moznost zvyhnout kyti fosor atd.,takova provokace); advaced natural power final solution( na tenhle zazrak sem zvedavej jestli je prvda co sem o ni cetl a co pisou tak je na co se tesit); no a pak jeste k tomu neco malo prybyde ale to az budou nejake kese mejte se tu
jumpp.
nemam zatial ziadne skusenosti, ale idem na kvet kupit od plagronu myslim Alga Blüte 1l 520,-
zevraj je to uplne bio a velmi dobre. a este phytamin ale neviem kolko budem mat penazi
Cau te chlapi. Zasadil jsem kvetinky do hnoje smichaneho s hlinou cim mam ted hnojit??? Staci ten kristalon start? po jake dobe kvetu mam prejit na ten druhy kristalon(plod+kvet)? DIK
A myslis ze to vydrzi na celou dobu? Deda ma tendle substrat na zeleninu a trochu mi ho daroval. Neni to jen v nem ale je pridan okolo korenu kdyz jsem to sadil myslim ze to bude malo. (muzu pridat ale nevim jestli se to z toho vyplavi)
Jinak nektere jsou venku a nektere ve skleniku(a jeste k tem sklenikovym vyplati se z nich udelat kere?)
semena noname