Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pestovane v kybli. Ak hnojis (a hnojis vela) vysoke Ph a nasledni nedostatok zivin. Alebo ak nehnojis nedostatok dusiku ci ineho makroelementu. A sekcia problemy z listami podla mna nefunguje. Riesenia uz najdes v hladani. A inak presunut. dik.
Původní příspěvek od KOSMEJ Čeče, list zvládá jeden z nejrychlejších procesů ve vesmíru
Čéče to je odpověď jak z pořadu "volejte vedmě".
Na zdravé kytce staré 2 měsíce (outdoor) se tyhle flíčky a nekrózní špičky nevyskytují.
Nakonec si myslím že je to buď přelití (hodně prší), nebo fytotoxicita způsobená smáčedlem Silwet Star (málo pravděpodobné) nebo listovým hnojivem Harmonie Mikroprvky od Agrobio Opava jehož pH je 5 což by sice nemělo vadit.. ale něčím to být musí..
Původní příspěvek od cardy cau mam problem s listy.viz foto.prosim o radu.diky.je to pamir.hnojeno plagronem start up.1-2 tydne pythamin nebo super vit.Univerzální Zahradnický substrát B + keramzit + perlit.vice foto na http://listyyy.rajce.idnes.cz/kytky
ahoj - me prijde ze je to jen malo hnojene - zkus tomu nalozit nejakou rustovou hnojkou /treba Plagron Alga-Grow../ a uvidis ze se to zlepsi..
Co jim chybí? ) Stalo se to po prolity květináču pod sprchou, myslím že to způsobilo vadné PH. Hned potom sem je zalil s ph 6,2 všechny, ale asi to nestačí. Dnes bude v pořadí třetí zálivka s upravenym ph 6,2 (od propláchnutí)
čáu, která moudrá hlava mi poradí?
černé tečky na řapíku, žloutnutí listu, objevuje se tak na 1% mého windooru. zalívám jen odstátou vodou, organickou hnojku mám až na květ. ph necelých 7 (pokojové rostliny/rašelina - 2/1 + perlit) díky!
Zdravim,
mám problém se Syrupem od Buddha Seeds a NL #5 x Haze od Sensi Seeds, na všech se objevují malé světlé tečky, tipl bych to na svilušky nebo vysoké pH. Kytky nebyly hnojeny. Přikládám fotky a díky za každou radu. Jinak kytka na obrázku je v malém květináči, jelikož se zlomila, ale chytla se a momentálně se chystám přesadit ji ven.
Původní příspěvek od Jarisak Zdravim,
mám problém se Syrupem od Buddha Seeds a NL #5 x Haze od Sensi Seeds, na všech se objevují malé světlé tečky, tipl bych to na svilušky nebo vysoké pH. Kytky nebyly hnojeny. Přikládám fotky a díky za každou radu. Jinak kytka na obrázku je v malém květináči, jelikož se zlomila, ale chytla se a momentálně se chystám přesadit ji ven.
Vypadá to na sviluše,jsou vidět pouhým okem,tak pořádně prohlídni spodní strany listů...
Rychlá pomoc = postřik chemie Vermitec,nebo bio Celaflor..
Původní příspěvek od HorrigEn čáu, která moudrá hlava mi poradí?
černé tečky na řapíku, žloutnutí listu, objevuje se tak na 1% mého windooru. zalívám jen odstátou vodou, organickou hnojku mám až na květ. ph necelých 7 (pokojové rostliny/rašelina - 2/1 + perlit) díky!
Doufám, že ti někdo odpoví, páč teď jsem koukal, že ty černé tečky mám na řapíkách taky. Ale v podstatně menším množství - a jen na některých. V zásadě mi to nijak nevadí, protože kytka odpočítává poslední dny květu, ale i tak bych rád věděl, o co kráčí.
Původní příspěvek od HorrigEn čáu, která moudrá hlava mi poradí?
Ph 7 je moc, myslím že tohle je ta příčina, stáhni to na minimálně 6.5 (klidně i 6.2)