Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele automaty vůbec na růst nehnoj.. je to zbytečný.. neuvidíš žádnej rozdíl.. Femky si dej pozor mohl by si je spálit hnojkama.. pokud budeš mít opravdu dobře připravenej substrát tak třeba vydržet i víc jak 14 dní.. pak budeš přesazovat a jde to zase do čerství půdy s dalšíma živinama.. já bych třeba začal hnojit na růst až po přesazení do finálního květináče a nebo pokud budeš dávat rovnou do země tak až tam vysadíš sazenice.. Top max jsem taky slyšel chválu neřikam.. já mam zkušenost s Plagonem a teď se mně dostaly do rukou kompletní sestava hnojiv od HESI.. Klidně koukni na moje indoor vlákno a uvidíš sám co to udělalo s kytkama.. zatim největší palice co jsem měl..
Zdar...to že kristalon je chemka je jasné už jen z barvy jakou má start... U těchto hnojiv musíš sto pro udělat flushing, jinak to poznáš na chuti při kouření... Já ho používám jen na růst a to jen když vidím že kytky stradaji na dusíku. Už jsem ho jel i na květ (plod a květ) a 3 týdny před sklizní jsem to pořádně proplachl vodou a pak jsem už zaleval jen čistou vodou. Kdysi s ním hnojil kde kdo, ale teď je mnoho kvalitnějších hnojiv a navíc Bio hnojiv a za příznivou cenu...
no ja viem,je to moj prvy grow...a momentalne nemam ziadne financie takze je to tazke ja tiez len na rast chcem....a potom co je najlepsie na kvet???slepacie shiti?
Na růst dávám kravské a koňské guano (Hoštice) koupíš toho 1kg za 100,- a jen to nasypu pod kytku...to se zalévání rozpustí...a ještě přidávám vykvas ze zeleniny rajčata..vše co je bohaté na fosfor. Můžeš hnojit i kristalonem plod a květ ale nezapomeň na ten flushing! Tak ať to roste
Vyzkoušel jsem na řezy od firmy Agrobio Opava ,Harmonie-stimulator zakořeňování s aktivním střibrem a parada.Cena jen 42 kč za 50ml.Hodně muziky za málo peněz.
ahoj vsichni pouzivam hnojiva canna + doplnky nejdrive 3 kola hlina a ted kokos ,a chtel bych se zeptat jake maste skusenosti s kvetovymi stimulatory,popripade vysledky srovnatelne na jedne genetice ,me se zda ze kvet stimulator od canny nic moc nedela,ted sem obednal Hesi Boost květový stimulátor-mam este dotaz jestli ma nekdo skusenosti s timto produktem ,??
Původní příspěvek od bruno.kudrna Zdravím
Pokud mám hnojiva,který můžu aplikovat jak zálivkou tak postřikem
tak je asi lepší ten postřik ne??Díky
Zdárek
podle mě bude lepší zálivka, ale nebál bych se sem tam to i pokropit
Nevim jestli se už na to někdo ptal, ale nikde jsem to tu nenašel. Minulý kolo jsem pořídil EC metr a zjistil jsem, že mi je stejně vlastně k ničemu, protože pořádně nevim jak ho používat
Takže, když mam EC zdrojové vody např 0,6 a chci hnojit na EC 1,5 tak mám od výsledné hodnoty kterou mi ukazuje EC metr tu hodnotu zdrojové vody odečíst? 2,1-0,6= 1,5?
A za druhé, když měřím EC výtoku tak v jaké poměru by mělo být oproti EC vody na vstupu? Stejné, větší, o kolik? Pěstuju v substrátu (plagron lightmix). A kdyby někdo měl odkaz na tabulku nebo thread o ideálních hodnotách EC v jednotlivých týdnech tak bych mu byl zavázanej
Ne nic se neodečítá když chceš EC 1,5 naleješ do vody tolik hnojek aby ti EC meter
ukázal 1,5. Tzn: 0,6+0,9 = 1,5 je to zvláštní ale je to tak =). Proto se
nedoporučuje lít hnojiva přímo do vody z RO protože by kytky dostávaly
šílenou nálož ale voda z RO se míchá 50/50 s zdrojovou vodou =).
A EC výtoku by mělo být nižší než EC které tam leješ. Tzn: že kytky vstřebávají živiny
a není zasolenej substrát.
Ale někteří lidé zde, a převážně ti co používají JIDB EC výtoku vůbec neměří a považují
ho za neobjektivní důkaz.
Ať se daří =)
Některé drogy nejsou zakázané proto, že by byly nebezpečné. Jsou nebezpečné, proto ,že jsou zakázané. (dr. J. Marks)
Původní příspěvek od Craft Ne nic se neodečítá když chceš EC 1,5 naleješ do vody tolik hnojek aby ti EC meter
ukázal 1,5. Tzn: 0,6+0,9 = 1,5 je to zvláštní ale je to tak =). Proto se
nedoporučuje lít hnojiva přímo do vody z RO protože by kytky dostávaly
šílenou nálož ale voda z RO se míchá 50/50 s zdrojovou vodou =).
A EC výtoku by mělo být nižší než EC které tam leješ. Tzn: že kytky vstřebávají živiny
a není zasolenej substrát.
Ale někteří lidé zde, a převážně ti co používají JIDB EC výtoku vůbec neměří a považují
ho za neobjektivní důkaz.
Ať se daří =)
Takže když má někdo měkkou vodu tak může hnojit víc než někdo
kdo má vodu tvrdší? Mě někdy z kohoutku teče i voda o EC 0,8
takže to mladý kytky nemůžu hnojit skoro vůbec jo? K vodě z RO
bohužel přístup nemám