Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevím přesně jak se jmenuje to míísto,ale říka se tomu Čertová skála,je to někde (myslím teda pokud se nepletu) u Adrsšpašských hor nebo jak se ty svině píšou a je to tam fakt uplně brutál,nahru je to celkem dřina..ale dostat se nazpátek..to je hodně o hubu
Původní příspěvek od koooki Nevím přesně jak se jmenuje to míísto,ale říka se tomu Čertová skála,je to někde (myslím teda pokud se nepletu) u Adrsšpašských hor nebo jak se ty svině píšou a je to tam fakt uplně brutál,nahru je to celkem dřina..ale dostat se nazpátek..to je hodně o hubu
Čertovu skálu máme i kousek za městem, krásná vyhlídka na údolí řeky. Na tu tvojí bych se ale taky rád mrknul
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
raz sme boli na jednej akcii v bratislave a chceli sme sa niekde zasit tak sme hladali a hladali az sme nasli super flek... vyhulili sme brcko a ked sme odchadzali tak sme si vsimli ze budeova pri ktoreh sme fajcili bol urad vlady slovenskej republiky tak sme sa pobavili
Ani si už nějak nevzpomínám... Že by ganža opravdu měla vliv na paměť?
Ale mezi ty, co teďka vim, tak to bylo před praxí ve škole, na školním výletě, nebo na dovolený v pokoji, kde všich spali...zkuste si potichu škrtnout zapalovač. Jinak zrovna včera přímo pod kamerou městský policie.
A ještě mám jednu příhodu, jen ne přímo s kouřením.
To bylo před několika lety ve škole. Konec roku, nenapadlo nás nic jinýho, než to jít zapít do hospody. Pěkně jsme si sedli ven na zahrádku a objednali pivko. No jo, ale to že je konec roku věděli i policajti, takže tam za chvíli byli. Jak už jsem řek, bylo to ve škole, takže jsme ještě nebyli uplně plnoletí. Samozdřejmě dejchačka a odjezd na stanici. To by bylo v pohodě, ale po několika pivech už jsem potřeboval dost na záchod. Řikám jednomu policajtoj, "Hele, můžu na záchod?". "Můžeš ale ten batoh zůstane tady!" (asi abych tam neudělal nějakou blbost, nevim). Ale já už v tý době moc dobře věděl, co to je travěnka a batoh toho byl plnej. Můžu říct že to byl moc zajímavej pocit rozhodnout se, jestli se pochčiju, nebo dám policajtoj do ruky batoh plnej trávy. No nic, už jsem potřeboval, řikám mu "Si ho sežer" a šel jsem. Na hajzlu jsem byl asi 30 min, páč jsem si vymejšlel výmluvu. Pro moje překvapení, když jsem se vrátil, podal mi batoh a řek ať si sednu na prdel než si pro mě příjdou rodiče. Docela fajn zážitek a často na to vzpomínám.
tak asi nejlepsi byl kryt CO - celkem ve dvou, pak fizlarna (nescetnekrat v podkrovi pri rekonstrukci - nejlepsi byla mistnost s trezorama se zadrzenejma drogama ), v takovym tom mestskym tunelu se sitema, brachova svatba, Bratislava ten hrad co tam sidli politici (na ty skale), zimak plnej nacku, Karlak - krasnej pohled na matku Prahu
jeste jsem zapomnel na silnici u JE Dukovany mezi vezema - v noci hodne dobry
nejlepsi je vyjet nekam na kopec v noci, to mam moc rad
Původní příspěvek od jarinek69 tak asi nejlepsi byl kryt CO - celkem ve dvou, pak fizlarna (nescetnekrat v podkrovi pri rekonstrukci - nejlepsi byla mistnost s trezorama se zadrzenejma drogama ), v takovym tom mestskym tunelu se sitema, brachova svatba, Bratislava ten hrad co tam sidli politici (na ty skale), zimak plnej nacku, Karlak - krasnej pohled na matku Prahu
jeste jsem zapomnel na silnici u JE Dukovany mezi vezema - v noci hodne dobry
nejlepsi je vyjet nekam na kopec v noci, to mam moc rad
je toho perde, ale hlava derava
Na ty dukovany jezdíme taky, třeba se někdy potkáme
Ve zrušené raketové základně "Klondajk" přímo na radarový rampě. Podle těch graffiti všude okolo jsme uričtě nebyli zdaleka první. Všechny díry ve zdi už jsou sice opravený, takže dostat se tam nebylo úplně snadný, ale kdo chce kam, pomozme mu tam...
Původní příspěvek od Dan.Bass Ve zrušené raketové základně "Klondajk" přímo na radarový rampě. Podle těch graffiti všude okolo jsme uričtě nebyli zdaleka první. Všechny díry ve zdi už jsou sice opravený, takže dostat se tam nebylo úplně snadný, ale kdo chce kam, pomozme mu tam...
hele nevis jak to tam ted vypada? jsem cetl, ze se tam neco stavi tak abych tam nejel nadarmo, pac tohle si nenecham ujit
No, u skříněk v suterénu ve škole (Je prdel když to tam neni vůbec větraný a má tam místnost i školník ) každej kdo tam přišel to cejtil už od vchodu do školy, ale to nám v tu chvíly bylo jedno.
Pak v kotelně v suterén školy (Než to tam zamkli protože tam na zemi byly stovky vajglů to bylo super, cca 33°C, a nikdo tam nechodil)
A nakonec v protiatomovym bungru. (Tam je to úplně žůžo, hlavně když hledáte cestu ven )