Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja pouzivam hnojivo krystalon....koupite ho skoro vsude a ma skoro stejne slozeni jako hnojiva urcena pro cannabis ( je ve variantach start/rus/plod a kvet) ale nejvic podle mne pomuze trochu hnoje pri zakladani policka.......jinak chemickejma hnojivama hnojim maximalne 3krat do roka.....neni to zdrave
http://THCradio.net - největší kolekce na netu - ganja hry, videa, skiny, pozadí, screensavery a spousta dalšího volně ke stažení!
Ptal sem se v growshopu a ten pasr mě s Wuxalem poslal do halzlu, že je to prej na zeleninu, a já mu aji věřím, protože takový svinstvo, jáký vypestoval kamos na Wuxalu, sem teda ještě nekouřil. Blééééééééééééééééééééé!!!!
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"
COŽE??? do wuxalu sem fkládal naděje a ty mi tu povidáš, že je na hovno? du se zabít ( je tady na Grouwru príma návod )
no ale podle mě když používáš wuxal jen na růst a v kwětu přejdeš na OBM tak ten wuxal vymizí a flushingem odstraníš i zbytky OBMka, ne?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
wookie - no v growshopu ti reknou, ze je nahovno vsechno krome toho, co ti prodaj voni
btw - mozna bys mohl informovat svyho amose o flushingu
i s wuxalem se venku da
jo, venek je v poho, flushin´ taky ale Wuxal kromě klasiky NPK a všech těch důležitejch prvků obsahuje taky složky důležitý pro ovvoce a zeleninu, což jak sami uznáte, není zrovna nejlepší Jinak mate recht, flushin´ RULEZ
Jo a takovej malá ukázka toho jak ten Wuxal s člověkem zamává. Kámoš vypěstoval kytku na Wuxalu a nedá se to kouřit, člověk je tak 20 minut zničenej a potom příjde bolehlav a výpič a člověk je zničenej fakt na max !!!!!
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"
No přímo na Vuxalu je napsáno, že je vhodný k hnojení chmele a chmel je přece jediný nejbližší příbuzný konopí, takže by to mělo být v pohodě, na druhou stranu mohou mít tyto dvě plodiny rozdílné potřeby, pochody, nároky a fyziologii, kdysi jsem s tím taky hnojil, celkem v poho.
Taky bioalgen je na list hlavně ze startu pro růst kořenů očividně velmi prospěšný.
Poslední roky už ale hnojím pouze jíchou, žádná chemie, dělám si takový extrakt z různých bylin (kopřiva, přeslička, kostival, majíčky), netuším, zdali to má optimální složení, ale rostliny po tom jedou jak šílené(hodně N) a ten zdravý vzhled a barva. Opravdový luxus a zadarmo(když tak foto v galerce). Přirovnal bych to k těm slepičákům, protože to fakt smrdí pekelně, jakoby vybíral žumpu a působí to velmi blahodárně nejen na konopí, jak mám odskoušeno.
Měsíc před sklizní už nehnojím vůbec ničím, nemám rád v hulení sračky, které by tam moc být nemusely, každopádně určitě existují šetrné prostředky na květ, které nemusí zanechat nějaké chuťové, nedej bože chemické stopy a projevy, ale na to seru, zbytečně prachy.
Kytky se pěkně pročistí a spotřebovávají látky a živiny nashromážděné v listech, takže nějaký flushing není potřeba a matrosh chutná pohádkově. Ale jak kdo chce.
tak doufam, ze to patri sem mate nekdo zkusenosti s ComCat in/out growing - melo by to byt spesl hnojivo na konopi, prodavaji ho trebas tady http://www.hempshop.cz/index.php?f=188&f2=188 ??
S tou příbuzností má Bonsai pravdu. Konopí a chmel patří do čeledi Cannabacae = je dost pravděpodobné, že budou mít podobné požadafky, není-liž pravda?
Konopovité forever!!!
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
Papšmíre, copak nečteš příspěvky? Jseš si vědom toho, že kolem p.402 a dál se řešilo to samý s Wuxalem?
Flushing ti nic neříká? Prostě 2 týdny před sklizní VŮBEC nehnojíš a zalíváš jen málo (kuli většímu obsahu THC) a většina chuťově nežádoucích látek z ganji zmizí.
tolik teorie
z oficiálních stránek Paradise Seeds ohledně víživy :
Nutrients
Realise the plants need lots of nutrients, more than in most soils is available. It is necessary to fertilise the soil with organic material. The cannabis plant likes a neutral soil, (pH 6-7). Important nutrients are N,P,K, and Magnesium. Calcium is important for the transmitting of nutrients within the plants as well as for neutralising the pH value. For example, worm casts contains lots of Nitrogen which makes the plant grow strong. Phosphorus is especially needed in the flowering period. Nowadays there are also biological stimulators available, such as rooting and flowering-stimulator that can help your plant grow in optimal conditions. These are active only in a certain stage of the plants’ life, when used properly these stimulators can make quite a difference
Panjahoda: počítá se to opravdu, jak jsi sám napsal, od té doby, kdy řízky zasadíš do hlíny.
Co se týče mísení těch hnojiv, tak pokud se jedná o oddělené složky jednoho hnojiva (například Advanced Hydroponics je ve třech lahvích), použiješ rozhodně koncentraci uvedenou v návodu k použití. Takže jestli jsou ta hnojiva určena pro současné použití, dej na 1 litr vody tolik hnojiva z každé lahve, kolik je na ní uvedeno, že se má dát na jeden litr. Pokud se však jedná o dvě různá hnojiva, už to není tak jednoduché a je potřeba si vypočítat podle poměru N:P:K poměr jejich mísení, aby nedošlo k nadbytku nebo nedostatku některého ze základních prvků, ale to asi není tvůj případ. Nejedná se náhodou o hnojivo B'cuzz?
tak jo ani do prdele te neposlu ale abych mohl odpowedet potrebuju toho wedet trochu wic tgze jakej mas substrat a kolik watu a comcatu je tady negde taky psany (zrowna se mi to nechce hledat)
tak hnojeni mozna nebude potreba wubec ale to sam uwidis spis ale bez nej a w qetu pridawat neco s hodne P a K aby se negatiwne neprojewil dusik pod ctyr kilem pocitej ze ti to poroste docela rychle tagze tak ty tri tydny na zarosteni pletiwa pak prepnout na qet samozdrejme to muze byt jinak wse zalezi na tom jak ti to pude