Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam otazku . chci do skrine dat dat 12V vetracky co se pozivaji do comu . 2 na pritah 2 na odtah a 2 na ofuk . ale nwm do ceho to mam pichnout bo ke kompu to mam celkem daleko a ves 4 metrovej 4pinovej kabel se mi nehce. premislel jsem o nakem trafu ale nwm jake a kde ho sehnat . pls poradte bud tu nebo na PM
Stačí koupit malý trafo z 230V na 12V. Kde ho konkrétně koupit bych veděl v Praze(např. kousek od Florence GME, www.gme.cz ). Za trafo můstkovej usměrňovač a je to. Další možná jednoduší řešení je sehnat starej AT zdroj z PC a používat ten.
čkčkčau
Mám problém se zapojením víceméně všeho. V elektronice jsem diletant a mám doma 2x Sylvania SHP - TS 100W (původ myslím není potřeba rozvádět) a slušně nachystanou skříň. Mým cílem je co nejlevnější stavba a nevím co a jak. Prosím pomozte...
Tak mal by si tam mať aj ten kondík a ak ho tam nemáš tak ti to tých 200W môže kludne žrať, kondenzátor neako uzatvára ten okruh s výbojkou aby to tolko nežralo, neviem ako to funguje ale viem že je to tam
Skús prihodiť fotku čo všetko si k tomu mal
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
ze ci to bude zrat tych 70W alebob niekdo pisal ze okolo 200W ale mne sa to nezda vobec ze zapojis 70W a zere 200W.
Kondenzátor na spotřebu nemá vliv!!! Jeho efekt je, že obvodem potečou menší proudy - zaplatíš ale stejně!
Jinak k výbojce musíš přičíst spotřebu předřadníku. U klasického balastu je to 20% výkonu výbojky, u elektronického je to zanedbatelné. 70w sodík nikdy nebude žrát 200w!
zapojoval sem 70w sodík prvně kdyz sem to zapojil do zasuvky tak tlumivka vrcela a blikla vybojka tak sem to vypnul a zkusil zapnout znova a z tlumivky se zacalo kourit byla uplne horka a strasne smrdela asi sem ji spalil da se to nejak opravit a nebo je ta tlumivka v pi**