Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Výsledek desátého kola 4x Mother of Berries pod 250w HPS
Tak je to konečně tady Zatím nekomentuji, až níže. Zde jsou výsledky:
3. MOB no.3 14,1 g 4,3 g 18,4 g
4. MOB no.4 8,7 g 1,5 g 10,2 g
================================================
(+košt 1g)
Opravdu jsem překvapený... a dle tipů bych řekl že vy taky.
214 gramů je pěkný a průměrný výsledek.
KLAM - malé paličky, ale nakonec, jelikož jich bylo celkem spousta, tak to dotáhly množstvím na celkem pěknou sumu.
Postřehy:
Klady
1 - NÁDHERNÉ spodky - při podrobné manikůře vypadají jako temně fialové vrchy
2 - Barvy jsou od vrchu - zelenofialové - temně fialové - růžové(při absenci světla)
3 - vůně VELICE PRONIKAVÁ a občas až otravná ale paráda
4 - Orošenost - super
5 - Celkem dobré větvení a dostatek topů
Zápory
6 - Růst OK, Nákvět OK, poté zpomalení
7 - Paličky se málo nafouknou, udělají pěkné základny ale narostou do kartáčků né salámů
8 - Delší doba květu než uvádí výrobce
9 - Rozhodně to není až taková výnosovka, jak výrobce tvrdí
Děkuji všem za sledování, karmy, tipovačky a komenty. Příští jedenácté kolo si vyzkoušíme křížence výnosové legendy, a jedné světoznámé libůstky na kterou se strašně teším, a v OUTech na maximálním jihu ČR byla vždy naprosto vyjímečná a porovnatelná s IN.
Smokereport:
Vůně - agresivní, strašně pronikavá z plech. krabičky.. Žádné příjemné ovoce, až dusivá benzínová, co ještě nekolik nádechů zůstavá v dutinách
Chuť - Chutná spíš tak ostře, až opět benzínově, rozhodně né sladce a ovocně, Povětšinu stejně až do konce...
Stav: Stav je ze všeho nejpodivuhodnější. Začátek vibrační nástup co zasáhne tělo, až si člověk myslí že bude přemoc, ovšem pak se to zastaví na takovém příjemném vrchu, kdy si člověk vyloženě vegetí, a za snovým oparem pozoruje co se kolem děje. Ovšem mentální funkce zůstávájí celkem aktivní .. nedostavují se žádné schýzy či deprese. Tento stav je stabilní a opadne cca po hodině a půl ale tím smyslem že si najednou vzpomenete že jste uplně ready.. A přitom před 20 min. by jste rekli že jste byli porád jak nazačátku. Ovšem večer začíná být krušný a po celodenním kouření přestává stačit.To se pak spotřeba ZDVOJNÁSOBÍ..... Co je na tomto jedinečné je opravdu ABSENCE VÝVŘEDU, poté STABILNÍ nekolísající stav, jeho CELODENNOST
Doporučil bych pro: Lidi co mají při kouření úzkostné stavy, co trpí na rozcrash při vývředu, lidi co chcou být alespoň částečně funkční přes den a něco vykonávat.
Nedoporučil bych pro: Lidi co dávaj x brk denně. Večer my museli jet dvojnásobný obrátky
Za druhé přestřelím tě, protože Malawi Gold jsem držel 30 dní jako flush Ale to proto, že jsem je stříkal proti plísni když se rozjela a celkově, Malawi má květ kolem 110-120 dní.
A jinak s tou paranoiou ... Taky jsem byl, ale když kámoše v Praze chytli a měl u sebe skoro 2 kila + 64 kytek pod 1 400W, tak dostal pokutu 120 000 ,- + 4 roky podmínku. Jak na něj přišli ? Prásknul ho jeho "kámoš" co se mu o to staral, protože mu nedal prachy za poslední kolo. Nevím jestli natrefil na dobrýho kriminalistu, nebo to berou s lehkou váhou, ale je to tak. A třeba u nás ve městě mám dva známý co jsou přímo na krimu proti drogový, a řikali, že když netočíš každý měsíc kilogramy, tak jim za tu namáhu nestojíš. Takže jestli si jedeš 250-600W, tak bych se tím netrápil