Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zravím všechny growery.
I po přečtení theardu Threadry typu můj outdoor roku 07 jsem se rozhodl, že se pokusím založit si své téma na sezónu pro rok 2007, protože si myslím, že už mam alespoň maličko co nabídnout. Pro pěstování jsem se rozhodl poprvé, neprosím Vás o nějaké rady, prostě takové zhodnocení.
Rostliny jsem zasadil asi moc brzo (v únoru) , jednou jsem je podsadil a začal hnojit přibližne před 14-ti dny (v malé dávce - čtvrt odměrky do dvou litrů) Kristanolem Start. Dnes jsem hnojil podruhé.
Přikládám pár fotek. Za kvalitu se omlouvám, focena z telefonu, brzy pořídím z foťáku.[br][br]
Děkuji za všechny případné názory. Sezóně 2007 zdar
rad bych vám ho přiblížil, ale asi nemůžu sloužit. Semínka jsou no-name... ale vím že to brčko ze kterého jsem měl ty semínka bylo fakt dobré
Jen doufám že budu mít štěstí na samičky....
Zdravim,
mno kytky nejsou spoluobyvatele nejake vinarske oblasti nachazim se na ostravsku na kytky sviti slunce od rana kdy vychazi az do vecera nez zapada, jsou v parenisti, ktere jim asi svedci
Takze jsem se po case rozhodl udelat dalsi photo update... po precteni theardu o ostrihavani jsem se rozhodl pro odlehceni kyticek od velkych listu (na kazde jsem "šmignul" čtyri listy. nejprve jsou fotky pred ostrihanim, dalsi po ostrihani, snad tam bude nejaky rozdil
K fotkám není snad ani třeba nějakého komentáře, každý si ho udělá snad sám, že ano?
Za zmínku možná stojí že se mi kytky začínají čím dál více líbit, začínají se krásně větvit a celkově jsou pěkné na pohled
To je tak vše asi děkuji všem za karmu a komentáře, ať to roste!