Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čest přidávám moji novou matkárnu.Žárovka 125 nurturelite blue,větrák na klipsmu a větrák na odtah,protože uvnitř bylo stálých 30stupňu.Větrák na odtah snížil teplotu na 23stupňu.Zatím se to jen testuje.Rozměry 70x50 výška 120cm
Tož taky připojím náčrtek. takhle asi bude vypadat moje druhá skříňka Většinu komponentů už mám moji současný...
První a druhý 400w indoor - = A E R O P O N I E = -
Joint - Jonatán, Josh, Brko, Špek, Korneto, Zátoč, Jackson, Jonatán Jackson,Zavináč, Béčko, Smotek, Srotek, Bůček, Bambůčo, Brk, HULvát, Trubka, Beko, Larva, Brčko, Raketa, Pálka, Hokejka, Pádlo, Pórek, Blunt, Bů, Roláda, Špé, Nabukadnezar, Bukvatyr, Žbrůďo ...
Tož taky připojím náčrtek. takhle asi bude vypadat moje druhá skříňka Většinu komponentů už mám v moji současný... Jen ta výbojka možná bude 600w
Připomínky rád uvítám....
První a druhý 400w indoor - = A E R O P O N I E = -
Joint - Jonatán, Josh, Brko, Špek, Korneto, Zátoč, Jackson, Jonatán Jackson,Zavináč, Béčko, Smotek, Srotek, Bůček, Bambůčo, Brk, HULvát, Trubka, Beko, Larva, Brčko, Raketa, Pálka, Hokejka, Pádlo, Pórek, Blunt, Bů, Roláda, Špé, Nabukadnezar, Bukvatyr, Žbrůďo ...
Czus growerstvo,
Toto je můj první návrh indoru který hodlám v nejbližší době rozjet.
Je to SOG 6 pet flašek 1,5l seříznutých na cca 1 litr v každý je cca 1l substratu flašky jsou obalene nepruhled folii dole díry na odtok.
Nad flaškama je zářivka a to tady tadle warm white 549mm 2700k http://www.nlites.co.uk/linear.htm jedná se o úplně stejne spektrum jako má usporka nurturelite red chci jet systém sog tady podle váženého pána
satanyslafa http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
tedy řezy rovnou na 12/12.
Chci 6 takových super lízátek jedno tak 5g, což si myslim že není nerealne vzhledem k perfektnímu rozložení světla nad kytkama a minimálnímu dosvitu zářivky počítám že palice nebude mít víc jak 10 cm a navíc květník o objemu 1l je v sogu dost luxus.