Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kamil: hehe ve sprše je to good, dokonce i nekonečný - akorát mě se stalo že v průběhu nám začala téct úplně ledová voda, protožesme vycákali celej boiler, tskže bacha na to
hey s tou neplodnosti bych to nevidel tak cerne.tvym spermatu to asi upali ocasky,ale plodny budou.daj se implantovat(jak pise HIHI)takze potomky si udelas(vlastne rukomrd udela)hahaha
takze s toho plyne pline HULTE DAL
I cannot be held responsible for the actions of others!!!!...
You can never find the best spots!!Thats way they are the best.....
Ubi aquilae Volant ,ibi est libertas
Jó po dvou klucích jak bucích co mám doma,mám dojem, že není třeba hlídat případnou neplodnost, možná by to bylo i lepší - ušetříme za antikoncepci :-)
Ale budu ještě muset naučit hulit svou ženu. Mám ale dojem, že to bude stát za to, podle toho jak to všichni chválíte!
I cannot be held responsible for the actions of others!!!!...
You can never find the best spots!!Thats way they are the best.....
Ubi aquilae Volant ,ibi est libertas
jasne sex a hulenie sa mozu doplnat ale reakcie ludi na travu su rozne a je tazko to generalizovat
ja som uz nanestastie vo veku ked moja kamaratka chce sex castejsie ako ja (niekedy som neveril ze je to mozne hehehe) a nevidime sa velmi casto takze ma pri kazdej prilezitost sexualne nici co je cca tyzden ook ale 2. tyzden to uz byva dost tvrde pre mna;-(( ak sa vyhulim som az sam sebov prekvapeny co dokazem a ako dlho vydrzim heheheh takze mam potom chvylku pokoj no a pozor na kvantitu
no a ine drogy a sex? co tak napr yohimbin maly sme ho cisty ako hdrochlorid od kamarata z farmacie no a nasiel sa odvazlivec co ho vyskusal hehehe no ale potom vobec zensku nepotreboval:-)) a pozor na davkovanie ucinna davka je dost blizka ld 50 takze vazit presne pri vysokych davkach sa mozu dostavit aj halucinacie
cangrejo: ty vole, zalozil sem tohle tema vcera a ty udelas to samy. Se prober.Mel si radeji odepsat na to co sem psal vcera ja a bylo by to aspon trosku zajimavy. Takze se smontuj dohromady a polepsi se...
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.