Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Dotaz nehuliče
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Avitas-02
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Obecné Příspěvek č. 1

Tak nevím,

Trávu jsem nikdy nekouřil a nezkoušel jsem ani žádnou jinou drogu. Grower forum
přesto sleduji prakticky od jeho vzniku. Chtěl jsem si udělat na marihuanu vlastní
názor a později mě bavilo číst příspěvky víc a víc. Líbí se mi třeba nadšení pro
pěstování. Kolik lidí má přitom představu kuřáka marihuany jako válícího se feťáka
ve špinavém průjezdu.

Mě zajímalo, jak je to doopravdy. Díky Groweru patřím dnes mezi ty "nehuliče", kteří
dají svůj hlas pro legalizaci, pokud k tomu dostanou příležitost. ( Referendum ? )
Takových lidí je víc, v mém okolí skoro všichni.

Přesto mě trochu zarazilo, že může být kouření marihuany tak nebezpečná věc. Nejen
v threadu "Brutální zážitky" a "Předávkování THC" se to hemží popisy stavů, kdy je
někomu hodně zle, neví kde je, nemůže najít cestu domů, nemůže se pohnout z místa
a nebo dokonce propadne panice a pociťuje bezdůvodný strach.

Myslel jsem, že je tráva přece jen bezpečnější. Dokonce mě z tohoto důvodu ani neláká
ji zkusit, i když původně mě to lákalo dost.

Je to takhle s trávou opravdu, nebo jsou to vyjímečné případy ? Je moje představa huliče
jako pohodového člověka, který se na rozdíl od alkáče normálně pohybuje mezi ostatními
úplně zcestná ? Díky za vysvětlení a legalizaci zdar !

Old Post 08-03-2002 v 16:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vysmátá cyklistka
Stálý Člen

Karma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% PěstitelskáKarma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% Pěstitelská

Registrován: Oct 2001
Příspěvků: 55 

Příspěvek č. 2

Helou cizinče,
tvůj příspěvek mě úplně vyrazil dech, a jsem s ním naprosto fascinovaná.
To, že opravdu trávíš tolik času tady mezi námi jako naprosto tichý host, i když trávu vůbec nekouříš, to že jsi ochoten dozvědět se o ní a lidech okolo ní maximum informací a všechno pravděpodobně proto, aby sis pak mohl vytvořit vlastní názor, o kterej jsi se s náma právě podělil.
Moc mě těší, že jak ty, i lidé v tvém okolí, pravděpodobně taky nehulící, by za naší věc zvedli ruku.
To je neuvěřitelně potěšující informace.
Taky, a za to možná nebudeš už tolik populární, jsi se zeptal na ty negativní stavy.
Já nevim, budu mluvit sama za sebe, samozřejmě, ale já si to doteď v podstatě neuvědomila. Taky si čtu tyto příspěvky, o tom jak lidem bylo vážně zle, jak zažili strach, ale nijak vážně mě to už nedokáže rozrušit.
Taky jsem zažila tyhle momenty, v tý chvíli vážně hrozný, ale zase přešly a bylo znovu dobře, a člověk na ně zase většinou rychle zapomněl, a nebo i když tady o nich píše, tak už s odstupem, a většinou dokonce i s humorem.
Nějak přehlížíme tyhle fakta, zapomínáme na ně.
Je už na nás o tomhle popřemejšlet, jak že to vlastně je.
Co mě absolutně dostalo byl popis tady jednoho "growera", kterej si po shotu zlomil pater.
Jasne, byl to shot, tedy zvyseny riziko, ale muze se to stat fakt kazdymu z nas.
Jenze kdyz hulis, tak si tohle nikdy neuvedomujes, vzdycky odpalujes s pocitem, ze bude strašně dobře a pohodička.
Občas se to ale fakt zcela zvrtne, a to určitý nebezpečí tady rozhodně je, většinou se všechno zase dá do pořádku, a proto se kouřit ani nebojíš, protože si nepřiznáš, že by se někdy fakt mohlo přihodit něco vážnějšího.
Ještě jednou ti díky, že jsi zde svůj příspěvek zanechal, mám teď o čem přemýšlet, hulit rozhodně nepřestanu, ale zase si můžu trošku rozšířit svůj pohled na věc.
Uf, to jsou dlouhý kecy, soráč bejbiny!

Old Post 08-03-2002 v 17:05 PM
Vysmátá cyklistka je offline   Profil uživatele Vysmátá cyklistka   Find more posts by Vysmátá cyklistka   Foto galerie člena Vysmátá cyklistka   Click here to Send Vysmátá cyklistka a Private Message   Add Vysmátá cyklistka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vysmátá cyklistka
Stálý Člen

Karma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% PěstitelskáKarma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% Pěstitelská

Registrován: Oct 2001
Příspěvků: 55 

Příspěvek č. 3

Tfuj, to jsem votrava, ještě maličkost.
Tyhle špatný stavy, který tě vyvedou z míry, jsou opravdu dost vyjímečný.
Když si zakouříš, s vědomím, který máš při kouření vždycky, že se chceš uvolnit, pobavit, dívat se na svět, přemýšlet, tak to pak tak i je.
Když se něco má zvrtnout, tak se to prostě zvrtne, u mě je to třeba v průměru jednou do roka.
Projdu si jednou peklem, ale ostatni dny jsem zase v raji, a presne tyhle dny mi stojí za to trávu kouřit a podstoupit to riziko pekla jednou za uherskej rok ( všechno špatný je nakonec k něčemu dobrý).
Stejně to ale teď už vidím trošku jinak, a ještě o tom hodně popřemýšlím.

Old Post 08-03-2002 v 17:15 PM
Vysmátá cyklistka je offline   Profil uživatele Vysmátá cyklistka   Find more posts by Vysmátá cyklistka   Foto galerie člena Vysmátá cyklistka   Click here to Send Vysmátá cyklistka a Private Message   Add Vysmátá cyklistka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Registrován: Sep 2001
Příspěvků: 405 

Milý Avitasi, Příspěvek č. 4

zkusím k tomu malou špetku komentáře. THC (to je to "veselé") je psychotropní látka a jako taková ovlivňuje kvalitu pocitů toho, kdo ji požil. Jak jistě víš, každý jedinec má jinou dispozici, která se navíc den ode dne (situaci od situace) může nadále významně měnit. Nedá se tedy zcela spravedlivě říci kdy, kolik a čeho. I samo konopí je kytku od kytky dost odlišné ve svých účincích, neboť svou nezanedbatelnou roli má i namíchání veselelého THC s některými (spíše "smutnými") kanabinoly.
Co se týče threadů, které jsi zmínil, chtěl bych tě upozornit na několik skutečností.
1) Lidé velmi rádi přehánějí (obzvláště ti mladší) neboť mají pocit, že jim to přidává na úctě a na respektu okolí.
2) Většina "odstrašujících" příhod se dá připsat hlavně zcela nevhodnému kombinování konopí a alkoholu, které je obecně nedoporučováno, hlavně proto, že se oba dva účinky navzájem zesilují a to ne součtem, mnohem spíše násobkem. Když si k tomu představíš třeba nevyspání, trochu stresu a jeden prášek proti bolesti zubů, mohou se dít opravdu věci divoké.
3) Prožité a popsané nemusí být vždy to samé. Ona totiž tráva funguje taky trochu jako zesilovač. Je ti dobře, pokouříš a je ti pocitově ještě lépe. Není ti dobře, pokouříš, může být pocitově také mnohem hůře. Jako psychotropní látka, THC tvé pocity prostě nafoukne trochu mimo jejich skutečnou proporci a pokud v nějaké té mizérii propadneš pocitu, že jsi "na umření" tak máš prostě pocit, že to bude hned v příštím okamžiku a nedá se s tím nic dělat.

Na závěr: Není znám případ, kdy by někdo na konopí umřel a to by snad mohlo hovořit hlasitěji než prohlášení, že se někdy někdo na smrt cítil. A k tomu zkoušení? Pokud jsi doposud nezkusil, klidně u toho zůstaň, takový zázrak to zase není, aby se bez toho nedalo v klidu žít. A když už se rozhodneš, tak s někým zkušeným, v dobré náladě a na bezpečném místě, které znáš. Buď zdráv a až na to přijde řeč, zachovej nám přízeň.
PS. Kam se ti posílá Karma?

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 08-03-2002 v 17:29 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bryant
Stálý Člen

Karma uživatele Bryant - 21% Pěstitelská

Registrován: Oct 2001
Příspěvků: 127 

Nápad Hello Avitasi, Příspěvek č. 5

Prvne,
predevsim se pripojuju k Vysmate Cyklistce ohledne toho,ze si ji vyrazil dech,protoze me jsi ho vyrazil take v tom pozitivnim slova smyslu a taktez se pripojuji a v podstate i souhlasim s tim co pro tebe napsal hh-top.

Druhne,nebo jak to jinak napsat

ja se ti vubec nedivim v tom,ze ses trochu zdesen z nekterych prispevku v tom urcitem threadu a ono je fakt, ze pro cloveka, ktery travu proste nekouri a nevi co si ma o tom myslet,timto to nemyslim nejak negativne samozrejme, a dale je trochu ovlivnen jakousi, prominte ze to tak nazvu, negativni propagandou, ktera se objevuje v ceskych mediich docela casto,jsou tyto popisy opravdu hodne zdesujici.Ja sam jsem si to ted uvedomil po precteni tveho prispevku a v podstate budu opakovat to co napsala ta prijemna dama na bicyklu , uvedomuji si, ze za tu dobu co kourim,tech zaseku a takovych prihod se ti stane nepocitane a potom,kdyz si tohle precitas po ostatnich, tak te to uz vubec netrkne, ze je to nejake brutalni prihoda, proste ti to pripada normalni, protoze TO ZNAS!!! V tom to asi castecne bude...nicmene, jak jsi psal, ze te to ted nelaka po precteni tehle zazitku, i kdyz te to predtim docela lakalo...nechci ti tady vubec nejak radit anebo te premlouvat,hlavne vez,ze to jedine rozhodnuti je jen na tobe a ver mi take ze spousta tech prispevku je napsana takovym stylem, ktery je srozumitelnejsi temhle lidem ,kteri travu kouri nebo jinak konzumuji (ted me omluvte, trochu jsem se zacyklil a doufam ze to nezni nejak nelogicky, motam se ted v tom trochu tzn.ze lidem, jako jsi treba ty,ktery jsi tichym pozorovatelem (stale se pohybuji v pozitivnim smyslu veci) to pripada hodne drsne...timto se chci sam za sebe tobe omluvit,ze se vyjadruju tak jak se vyjadruju, nebo vyjadrujem a pokud by jsi chtel kdykoliv a cokoliv zodpovedet, co mas na jazyku a v mysli,myslim ze se vzdycky tady muzes na nekoho obratit. Taktez vez, ze je tady hodne rozdilna komunita lidi ( ja sam se na Groweru pohybuju mene nez pul roku a v podstate jsem byl taky tichym pozorovatelem a spise jsem to tady prozkoumaval, viz pocet mych prispevku za tu dobu) a najdes tady jak mladicky a frajirky (ted se na me nezlobte, ale myslim ze to tak je) tak tady najdes velmi neuveritelne, a velmi nadherne smyslejici osoby jako vyse jmenovany hh-top, Valhala2000 a dalsi,kteri maji hodne jasno v nekterych vecech dle meho nazoru, takze jak uz jsem psal, pokud budes cokoliv kdykoliv se snaziti dovedeti vice,muzes se tady vzdycky na nekoho obratiti

P.S.Specham do sauny, takze se omlouvam jestli jsem tu psal blaboly,anebo srozumitelne bylo to trochu v rychlosti

Pohodku,nohy na stole..ale hlavne.....


pohoda jazzzzzz :-)

Old Post 08-03-2002 v 20:45 PM
Bryant je offline   Profil uživatele Bryant   Find more posts by Bryant   Foto galerie člena Bryant   Click here to Send Bryant a Private Message   Add Bryant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smokiee
Stálý Člen

Karma uživatele smokiee - 75% Pěstitelská

Registrován: Sep 2001
Příspěvků: 98  

Příspěvek č. 6

Avitas: K těm "brutálním" zážitkům. Myslim si, že to neni tim, že by se dotyčný předávkoval, ale spíš tim, že není schopen zvládnout svůj stav (plná hlava myšlenek a hlavně jejich míchání a podivné asociace, neuvěřitelná euforie,...). Já když jsem něco podobnýho poprvé zažil, tak jsem myslel, že se zbláznim a doufal jsem, že se mi to zdá (připadalo mi to tak). Naštěstí mi "pomohl" můj kámoš, kterej mi řekl, že jsem se "přehulil" (není divu po 5 jointech) a nakonec to bylo v poho.
Bryant: Nechci tě nějak prudit nebo ti tady vyvracet tvý myšlenky, ale tvůj názor, že tady jsou "mladicky a frajírci" se mi zdá napsanej dost "nevhodnym" způsobem (jakobys házel mladý a frajery do jednoho pytle). Mě z toho vyplívá, že každej, kdo je mladej je frajírek ať už "mladicky" znamena cokoliv. Mě je třeba 16 let a nemyslim si že bych byl frajírek, naopak si myslim, že už mam v mnoha věcech jasno. Samozřejmě "mladicky" může znamenat mladsi 15 let (nebo úplně něco jinýho), ale i tak si myslim, že posuzovat něčí intelekt, názory, zkušenosti, ... na základě jeho věku je dost zavádějící. Jinak nemysli si, že jsem vztahovačnej a nějak se mě to dotklo. Jenom jsem zas někoho chytil za slovo a trošku se roztáhl. (rád bojuju za svoje názory)


Sorry za prudu (jestli to tak bereš) a měj se. Čus Smokiee.

Hulení mě ještě nezabilo , tak proč bych přestával. => Keep smoking with Smokiee .

Old Post 08-03-2002 v 22:16 PM
smokiee je offline   Profil uživatele smokiee   Find more posts by smokiee   Foto galerie člena smokiee   Click here to Send smokiee a Private Message   Add smokiee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

Registrován: Apr 2001
Příspěvků: 298 

Příspěvek č. 7

k+ smokiee, moc hezky si to rekl a dal najevo, ze neni dulezite jak dlouho na te zemi zijeme, ale spis to, co sme za tu dobu pochytili ......

Nemuzu nez nesouhlasit s rozdelovnim lidi do skupin do 15, do 18, do 21, prijde mi to nekdy jak rozdelovani na cerny a bily ...

Old Post 08-03-2002 v 22:47 PM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bryant
Stálý Člen

Karma uživatele Bryant - 21% Pěstitelská

Registrován: Oct 2001
Příspěvků: 127 

Pohodička To marc and smokiee Příspěvek č. 8

Panove,

za prve se omlouvam, ja to tusil, ze jsem to napsal velmi nevhodne, takze jak rikam omlouvam se za to. A neprudite me, je to v klidu a je spise dobre ze bojujete za svy nazory

Ted k tem "mladickum a frajirkum"....
Dle me to bylo mysleno tak, ze zpusob vyjadrovani nekterych clenu groweru vyzniva mladicce a frajirkovsky...to jsem tim chtel rict a bylo to tak mysleno...proto prosim, nevztahujte to nejak na sebe...plati? Berete mou omluvu?

Dekuji za pochopeni...

P.S. ono uz to zavadi do vetsi hloubky....nemyslete, me bylo taky tolik kolik vam a mam tak starou segru a brachu...jen se je taky obcas snazim korigovat...protoze neco vyzniva od nich frajersky a ted v uvozovkach "jako by uz v tom davno meli jasno"...ale jak se taky rika...po bitve je kazdej general

Pohodku,nohy na stole..ale hlavne.....


pohoda jazzzzzz :-)

Old Post 09-03-2002 v 15:36 PM
Bryant je offline   Profil uživatele Bryant   Find more posts by Bryant   Foto galerie člena Bryant   Click here to Send Bryant a Private Message   Add Bryant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bryant
Stálý Člen

Karma uživatele Bryant - 21% Pěstitelská

Registrován: Oct 2001
Příspěvků: 127 

Palec nahoru A jeste neco... Příspěvek č. 9

K4U--pro vas dva, za to ze jste se vhodne ozvali a zprcali starsiho, kterej si obcas taky o sobe moc mysli

P.S. Taaaak a ted mi drzte palce, jdu hrat koncert, prvni koncert v Helsinkach a jeste k tomu tak tezky...ale tesime se

Pohodku,nohy na stole..ale hlavne.....


pohoda jazzzzzz :-)

Old Post 09-03-2002 v 15:40 PM
Bryant je offline   Profil uživatele Bryant   Find more posts by Bryant   Foto galerie člena Bryant   Click here to Send Bryant a Private Message   Add Bryant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Registrován: Jan 2002
Příspěvků: 579  

Příspěvek č. 10

to Avitas-02:
Kéž by bylo víc lidí jako jsi ty, kteří nejdřív nasbírají informace na toto téma a potom soudí. A je taky dobře, že trávu nekouříš, protože názory huliče o trávě přeci jen lidi neberou tak, jako od toho kdo nehulí. Hulič je podle nich neobjektivní a silně zaujatej pro svou drogu. Tobě toto vytknout nikdo nemůže . Těch brutálních stavů bych se taky tak nebál. Jako zasvěcenec se tomu spíš směju, protože se mi to někdy (opravdu výjmečně) taky stává. Drtivou většinou je to opravdu o tý pohodě. Myslím, že kdyby ses zaregistroval, tak tě tady ukarmujem . Měj se fajn, používej hlavu jako do teďka a prožiješ krásnej život i bez hulení .

Old Post 09-03-2002 v 18:05 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tom
Stálý Člen

Karma uživatele Tom - 0% Pěstitelská

Registrován: Feb 2001
Příspěvků: 28 

Příspěvek č. 11

Prispevok od Bryanta na 100% nebol mysleny tak, ze tu su stari skuseni pani a mali parchanti-proste dve skupiny podla veku(aspon dufam). Tu na groweri som sa este nestretol s takym klasickym sidliskovym pubertakom, ktory pohuli, sadne na lavicku a komplet cely high "haluzi" s kamaratmi (strasne slovo, ze???). Potom vykvapka oci a ide o 8:30 domov. Mam pocit ze vacsina (98%) ludi na groweri ma k tej rastlinke vztah a neberie to ako prechodnu modnu zalezitost, image, ale ako zivotnu filozofiu. Ja som nejak zabudol preco som sem vlastne zacal pisat. Sak ja si spomeniem.

Old Post 09-03-2002 v 20:15 PM
Tom je offline   Profil uživatele Tom   Find more posts by Tom   Foto galerie člena Tom   Click here to Send Tom a Private Message   Add Tom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Avitas
Stálý Člen

Karma uživatele Avitas - 10% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 81 

Nápad Díky ... Příspěvek č. 12

Děkuji všem za odpovědi. Trochu jsem se obával, abyste mě neodmítli s tím, že sám nehulím. Ale za ten dlouhý čas "soužití" s Growerem jsem nabyl dojmu, že je tu většina členů velmi tolerantních a prostě fajn.

Vidím, že to tak je a z toho mám radost. Zaregistroval jsem se protože nám jde vlastně o společnou věc. Mě zatím "jenom" z hlediska svobody člověka, protože podle mne je nelegálnost užívání konopí neslučitelná s principy demokracie a svobody.

Taky když říkám, že jsem zatím nekouřil, držím se zásady Nikdy neříkej nikdy a tak ...

Ještě jednou díky.

Old Post 10-03-2002 v 17:52 PM
Avitas je offline   Profil uživatele Avitas   Find more posts by Avitas   Foto galerie člena Avitas   Click here to Send Avitas a Private Message   Add Avitas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 856 

Příspěvek č. 13

2 homolka - vis, ze konopne pivo neni tak spatne??? Ja jen, ze pises, ze nemame z konopi delat pivo... :-))))

--
jo, je mi jasne, ze jsi to myslel jinak, i jak jsi to myslel :-)
--

A ted k tematu. Spatne stavy. Spatny stav je stav mysli, nikoliv... ale to uz tu nekdo rozebiral...

Spatny stavy jsem taky samozrejme mel. A ty nejhorsi, nebyly na THC, ale LSD... Ale i na THC jsem mel par "bad tripu". Ale neco je zajimavy. Casem clovek zapomene na to spatne a vzpomina na to jako na dobre. ¨¨

To co jsem pred par lety zazil na LSD, lze povazovat za opravdovy horor. ale dnes na to vzpominam, jako na fakt zajimavou vec, kterou bych chtel zazit nekdy zase...

A tento pate, jsem ochutnal od jednoho cloveka jeden modylek, Nebulu (jojo, mluvim o tobe Colek) a dostalo mne to uplne nekam jinam, nez jsem cekal. Najednou jsem nevedel, co se deje. Navic mi na dvere mlatili svedci jahevovi, ze mne chteji spasit. Tak jsem je odporocuel dost drsne... a pak jsem lehl na gauc, pustil televizi a koukal do stropu... v tu chvili jsem si ten "spatnej stav" zacal neskutecne uziva a hodinku jsem "meditoval" a bylo mi naprosto skvele. Je dulezite se k tomu zpravne postavit. Neutapet se v sebezalu nebo ve strachu... proto je tak dulezita pritomnost "guru" pri prvnim sezeni. A ten "guru" muze byt jen dobry kamos nebo kamoska, ktery tam s tebou posedi, taky si daj spazla a budou si s tebou povidat a poslouchat te, az na tebe prijde potreba nekomu rikat, co a jak...

preji hodne stesti pro pripadne experimentovani...
at na svych budoucich cestach do vnitra sebe i vesmiru potkavas jen ty zpravne lidi a stavy...

Walhalla

Old Post 10-03-2002 v 20:49 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Registrován: Sep 2001
Příspěvků: 225 

Příspěvek č. 14

to Avitas,

když budeš opravdu chtít zkusit, tak si najdi nejlepšího hulícího kámoše a bež s ním... ale stejně ti to asi poprvé nic neudělá ale to nevadí, otevřou se ti dvérca.

je to už trochu nuda, furt omílat to samé, ale negativní stavy jsou a budou . Teď nevím jestli to není modelem, protože je mám skoro pokaždé, když si zahulím, ale jenom chvilkově, každou chvíli zamrzám v krizi...
Hláška typu: "brácha, čet sem gruvr, cukr,.... potřebuju cukr !"

jo --- hulit není špatné, ale není špatné ani nehulit

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 10-03-2002 v 21:40 PM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Registrován: Jun 2001
Příspěvků: 286 

Pohodička to Avitas Příspěvek č. 15

moc mě potěšilo co jsi napsal a co jsem si přečetl jako reakce na tvůj dotaz.
jsem už přece jen starší než drtivá většina těch co tu píšou a chtěl bych rozptýlit tvé obavy ze špatných stavů. Nemyslím, že by to bylo něco horšího, než když je člověku špatně, když si poprvé pořádně zakouří cigarety, nebo když se poprvé pořádně opije (nejlépe zkusit Rum a pivo to je potom opravdu špatný stav). Jednu výhodu má tráva ale v tom, že ti na druhý den není vůbec špatně. Myslím, že co se špatných stavů týká, je to pořád to samé - vzali si zkrátka moc. Kdo ale není úplně poblblý, to zkouší postupným zvyšováním dávek, a pak je to lala.
Naopak u lidí, kteří hulili v mé přítomnosti poprvé (byli to ale většinou lidi ve věku kolem 30 let a víc) jsem zaznamenal to, že mají strach (který chápu, taky jsem ho měl) a dají si málo, a pak tvrdí, že to na ně nepůsobí, a řehtají se při tom jak koně, a vůbec je to řehtání nezarazí.
Když pak někteří vidí, že to na ně působí, tak zase tvrdí, že to mají pod kontrolou.
Řekl bych, a každému, kdo mi něco říká proti marihuaně tvrdím. Zahul si a poznáš, že nevíš o čem mluvíš a až si zahulíš tak přestaneš brojit proti marihuaně, protože zjistíš, že brojíš proti něčemu tak málo škodícímu, že lépe je tuto energii věnovat důležitějším věcem.
Stalo se mi asi dvakrát za tu dobu co víc hulím (2 roku, že se v mé přítomnosti někomu udělalo zle. Ale bylo to jen z toho, že se přehulil. Před tím totiž hulil špatně a když si dal říct jak to udělat, tak se pak přehulil, protože si myslel, že snese stejné množství tahů.

Hulení zdar a hulení dospělých zvláště.









nemo

Old Post 12-03-2002 v 22:14 PM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kmenet
Stálý Člen

Karma uživatele Kmenet - 9% PěstitelskáKarma uživatele Kmenet - 9% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 65 

Příspěvek č. 16

To Avitas-02

Kouření marihuany a nebezpečná věc ? To snad ne ! Taky jsem se párkrát přehulil - jako začátečník, ale když to srovnám, třeba s alkoholem, tak proti alkoholu je tráva přímo BOŽSKÁ !!!!!! Taky jsem váhal, jesltli travičku vyzkoušet, nebo ne. Tak jesm četl různé odborné publikace, internetové sajty a tak a měl jesm docela strach. No, a když jsem ji vyzkoušel, tak si dneska říkám, proč jsem ji nevyzkoušel už dřív !? Tedy ne až ve 32 letech. Prostě, nic lepšího než travičku neznám. To není droga, ale BOŽÍ STVOŘENÍ. SVATÁ KYTIČKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 12-03-2002 v 22:31 PM
Kmenet je offline   Profil uživatele Kmenet   Find more posts by Kmenet   Foto galerie člena Kmenet   Click here to Send Kmenet a Private Message   Add Kmenet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
08-04-2004 - Dovedete nehulit??? - 40 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.8273750 seconds with 28 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív