Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Time:
Sem si řikal co to je to tahani na noze , jinak taky su zvědavý-loni sem sklízel asi druhej týden v říjnu a už to byl fakt poslední možný termín a měl sem naštěstí jen na listech nějakou houbu, takže doufam, že letos bude podzim eště lepší než loni.
No mě kytky taky nic moc nekvetou....loni mi začli kvést přesně po povodních.....asi jim těch 14 dní deštů změnilo periodu.
Letos mi začal jeden skunk kvést před 14 dněma a druhej Jack Herrer, kterej byl loni nejlepší zatim vůbec. Naštěstí ho mam v květináči a tak ho dávám zítra jen tak do sklepa pod lampu...doufám, že to vyjde.
No,mám (bůh žehnej Vevejkovi) řízek PowPlantu a teda je docela hezoučkej na to že začal pořádně růst až před měsícem a půl.Košatý jak prase a teda kvetu ode dneška tak snad to stihnu.Docela bych nechtěl aby mi s tímhle ujel vlaku.........mám to na baloně a jinde to mít nemůžu..
Kuřte cíga a mějte rakovinu,
Chlastejte a bějte pupek jak magor,
Hulte a mějte vypracovaný břiho vod smíchu
taky me teprve pred tydnem zacal kvest venku Hash Plant,docela pozde,mam strach z toho,ze me to nedokvete,jestli nebude jeste venku trosku vic svitit :-((
janda-
Ber to tak, ze ti to kvete tak 3-tim tydnem. Pocasi vypada nadejne a kdyz se to nepo, tak od cca 25. 10. to bude super hulco. Pak zalezi na tobe jak moc ,,do sracek,, to chces mit. GOOD LUCK
me to taky zacalo teprve pred tydnem a nejak se tomu nechce,tak jsem zvedavy,jestli to ty kytky stihnou ponevadz ma od rijna zacit mrznout,je to na posrani,takove leto a palice nikde.......
WOE STEJNĚ JE DO 14DNŮ PO PRDELI A JESTLI ZAS ZACHČIJE,TAK I DŘÍVE.V KORUNKÁCH SE DRŽÍ VODA JAK O ZÁVOD.NAVÍC JSEM TEĎ PO TÝDNU PŘIŠEL A KOUKÁM MŠICÍ JAK NASRÁNO A VŠECHNY MĚLY ŘADNĚ USÁTO.
PLÍSEŇ SE TVOŘÍ VE VLHKOSTI V KOMBINACI S TMOU,ZIMOU,LZE TO JEŠTĚ OKOŘENIT ŠPATNÝM PŘÍSTUPEM VZDUCHU.
co se sluší,abys o svém životě prozradila
/MmARIJUANA
Že jo kluci
Oznamuji, že mě dokvetly, resp. sklidil sem o týden dřív-na rajských vedle byla plíseň-tak sem to nechtěl risknout
Jinak, jak píše yTUmama
14 dní nejdíl a za to číslo se nedá ručit-už teď je to na prd, já to radši před týdnem přemístil do skleníku (kdyby byly ranní mrazíky-tak to skleník pokreje)