|
citace: |
Původní příspěvek od Jointza
Zdar,
No ted fakt nevím jistě, ale mám za to že peroxid nesmíš použít v aeru.
Nevím co je pseudo aero, ale voda z osmózy se nedoporučuje či přímo zakazuje...ten odkaz jsem tam nedával jen tak abych machroval že vím jak ho sem dát
Pro mě je na prvním místě hygiena a pak všechno ostatní. V aeru koluje živá voda, tak aby mi tady neobživnlo něco co nechci
Foto z probíhajícího krmení
výška 10-25cm stále v 7x7cm - Expand Gro (hlína)
Hnojka: Voda 20-21C +Vitalink - EC 0,8 PH 5,8 upraveno na 6,5
2x55W EnviroGro 6500K |
Já následuju DJM z icmag.com je to tam velká autorita s kokosem i když bez patřičnýho uznání, což má zanásledek, že člověk musí přečíst 90 stránek, než to začně dávat smysl, co praktikuje mimo jiné aktivní přítah, místo odtahu, VPD a jako benefitní považuje při minerálních hnojivech chlor ve vodovodní vodě. Údajně při boji s plísní, ale i preventivně přidává to naše savo originál do nádrží. Já z toho měl teda strach, abych dával jeho doporučenou koncentraci i když máme v ČR v savu 5% a v USA 8%, ale testnul jsem to přes kapátko do očí, tak jak je to wikipedii 2 kapky na litr, jako nouzová desinfekce vody k PÍTÍ.
Výsledek je takovej, že to není dost silný aby to vyhubilo trichodermu v kokosu, ale výsledek byl hned znát, DJM sám preferuje čistě sterilní médium, před organickým.
Jinak ta fotka, to je 7 dní v litráku.
|
And I'm stoned!Naposledy upravil Negative Creep 21-12-2016 v 14:09 PM |