Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj poradi nekdo 400wsodik aeroponie rostlinky 62 dni 31 byli na 18/6 vybojka a advancet hydroponics rust pote prepnuty a zmnena slozeni hnojiva na kvet vybojka na kvet a 12/12 ale nechteji kvest jen asi po celkem 50 dnech se objevili naznaky kveteni pestiky ale jinak zadna zmnena, EC kolem 2,1 ph by melo byt kolem 5,5-5,8(odesel ph metr ) takze nevim presne jinak jsou pekne silme krasne vybarvene jen mi porad rostou pri prepnuti meli cca35cm dnes cca95-100 ale zatim bez kvetu Dik
Tady už moc nevymyslíš. Začít znovu se zdravejma šniclema. V čem to vůbec roste?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Jako řízek mi to moc nepřipadá, spíš pidiřízeček. Řekl bych přehnojení, ale nevím zda jsi už hnojil a pokud ano tak kolik.
Zachránit už bych se to vyprdl, jestli to teda jestě vůbec půjde. Teď jde spíš o to zjistit proč, ať se to neopakuje.
Rozepiš se víc co to je, v čem to jedeš, co jsi s tím dělal, zálivka a hodnota EC, jak to vypadalo, než jsi to tam strčil, čím na to svítíš, jak vysoko to světlo máš nad rostlinkama atd
Teplota a ec je v normálu . Ještě jsem to nehnojil , roste to v hlíně některý prckové už když jsem je sehnal byly podobný ale nebylo to tak hrozný . Snažil jsem se to trochu zaštípnout . 5 prcků takhle odešlo ale zbytek jede .
Původní příspěvek od Bárt
Přidej dusík, u nízkého PH světlá vršek a je tmavší spodek a u málu dusíku žloutnou zase spodní listy.
Jedu to v DWC.... pH je někde kolem 5.5-6.3 ... EC 0.5 a nevypadá to, že když jim přidám EC, že by se něco zlepšilo... spíš to vypadá, že je 0.5 až dost, zdrojovka je 0.1.
zdarec, prosím o radu. Po přepnutí na květ ve druhém týdnu mně začali reznout listy. V době růstu jsem nehnojil ani do do této doby. PH vody kterou jsem zaléval bylo 7,4 po přečtení příspěvků jsem jej snížil na 6,4, ale listy reznou stále. Přikládám foto můžete se prosím podívat a případně poradit o co by mohlo jít ? Nemůže rostlinám chybět mangan ?