Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- šatní skříň cca 86x56x159
- bíločerná reflexní fólie
- TT125 + CANLITE 300m3 - větroň jede na nízkou rychlost
- digi teplomer s vlhkoměrem + čidlem na kabelu (snímání teploty LED panelu)
- LED panel 104W vlastní výroby z prvního kola
- digi časovač
- digi měřič spotřeby
- Plagron lightmix 50l + Cocostar brikety 2x - 22L celkem
- v jednom květináči jen hlína abych měl nějaký porovnání
- květináče teku cca 11L
Zdrojová voda:
PH - 6,4-6,7
EC - 0,6
Osazenstvo:
- 5ks řezů Wappa (Paradise Seeds)
- 1ks Super Skunk (Sensi Seeds) v hodne trapny zemi co vubec nesaje vodu a kdyz uz jo tak se zase moc precuca - substrat z obi nikdy vic..
foto panelu - je to vyfocený špatně (rozmazaně), ale mě se ta fotka líbí
Tak jsem zvědav, jak ti to půjde v těch velkých kýblech. Já mám sourozence těch tvých venku na zahradě v 7,5 lt. Možná sem občas nějakou fotku strčím pro srovnání.
Zdarec. Jsem zvědavej na tu hlínu v těch skoro kýblech pod ledkama. Já ji mám namíchanou 50 na 50 s kokosem a vůbec to nevysychá, zalévám tak jednou za 10 dnů, což je na ....., ledky ten substrát nevysuší. Toto jsem sledoval skoro u každého kdo jel ledky, že to nechce vysychat. Příště už hlínu určitě nejedu a když už něco v květníku, tak jedině kokos a ty květníky menší. V matkárně mám pod ledkama holej kokos v 6 litrů teku a tam je to o něčem jiném, za tři dny jsou květníky úplně suché. Tož ať se daří líp
Ono taky záleží, jak velká kytka v tom je. Záleží i na spotřebě vody kytkou, ne? Když intenzivně roste v dobrých podmínkách, je spotřeba velká. Já do kokosu dávám už jen matky a po likvidaci matky kokos smíchám s hlínou a tím ji zlehčuji a provzdušňuji. Na normální kytky na květ se mi zdá ta směs akorát. Samotný kokos dělává problémy když přeschne, není ideální ke konci kvetení, kdy se v něm kytky s těžkými palicemi viklají a musí se podepírat.
dnešní foto + jedna blueberry od fotr seeds. jeste je venku autojack a autoNL od fair seeds - trichromy jeste ciry. sadil jsem je ale v blbej cas kdy jenom chcalo tak moc nevyrostli. kouritelny to ale bude
jo a jeste jsem trochu zvednul lampu - nejaky listy meli symptomy presviceni . zda se mi ze se i trosku vytahli nahoru, predtim se snazili plazit po zemi
rosteme dal a dal... pred prepnutim do kvetu zmenim ofuk a do boxu pribyde jeste jedna kytka - super skunk v hline. Ten je ted venku takze je o neco vetsi..
dneska budu opet zalivat, vysycha to dobre. mozna to bude tim ze skoro kazdej den mi jede klimatizace
no a at je na co koukat tak sem pokosil venkovni AFka - Jack a NL
smokereport s odstupem casu:
hlaska kamarada "to neni trava to je fet, my nehulime my to fetujeme " odpravilo to par kamosu a nikdo neveri ze je to venek. najizdi to ihned intezivne. ja uz jsem nanestesti zvyklej voni zajimave, jedno min druhy vic - rozdilny modely mno
vcerejsi foto bez svetla (zapomel sem zapnout po foceni ofuk tak sem ho zapinal pred chvili ale rozhodne jim to neuskodilo )
dnesni foto - ty dve velky vlevo jsem jeste zastrihnul at je dozenou ty mensi
jeste dam postrik phytamin pred spanim.. dalsi zalivka az to proschne bude jenom voda s enzymama a upravenym ph...