Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kolega měl minulý rok z 10 semen MangoSaphiru vybranou jednu matku, nařezal z toho řezy asi pro 6-7 lidí..(ja uz mel plno a do ted me to se*e) každý řekl, že nejlepší out..počasí pomohlo..poslední sklízel myslim první tyden v rijnu..ale tak chutnou a silnout travu jsem taky asi este nemel..kazdymu chutna neco jinyho..navic haluz, ze natrefil fakt na dobrotu z 10ti semen..ale fakt pecka.. no ja uz na letosek mam doma OGKZ, SugarBreath a SaphireScout.. zkusime a uvidime =)
Já tam mám právě vybráno pár favoritů na nadcházející out, ale bojím se, že nedojedou...
Tyhle by to teoreticky měli stihnout v naších podmínkách:
Ewe 2
Sapphire OG
Master Kush
Black Dog
Chtěl bych zkusit i tyhle, ale bojim se, že ty to už nezvládnou (nestihnou dokvést nebo že by se mohla objevit plíseň)
707 Truthband By Emerald Mountain
Dr Greenthumb´s Em-Dog By B-Real
cest, loni sem jel od nich 2x Black DOG a sklizen obou 15.10(mohli jit i driv si myslim) viz. muj posledni out v galerii. chytl sem dve phena a vybrat si tak beru to tmavy, osypany.. po ulezeni(par peknejch palic sem dal na "curing") vonel jak boruvky nebo cernej rybiz a sladkej tezkej kour.. letos ho kupuju urcite znova a s nim asi i Mango Sapphire, Sapphire OG a Green Crack..
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Velmi zajímavá rostlina. Dostal jsem se pouze k regural semenům. Trvalo to pár měsíců než jsem s k nim dostal. 10semen. 4 holky a jedna z neznámých důvodů okamžitě začala kvést (i při 18/6) a pak uschla. Tak že zbylo 3 phena. Dvě z nich mají odlišné palice jedna víc do indiky. Dvě z nich voní víc do citronů. Jedna bych řekl že je přesný popis originálu. Voní víc po borovici. Obalené palice extrémně. A palice jsou dost stativové. I když s určitými hnojiví se dá vykouzlit i docela kompaktní palice. Pěstováno v hydru a CMH.
PS: Opravdu nevím proč to G ty fotky obrací na ležato.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
V tom problému bylo víc španělských seed bank, které patří pod nějakou společnost spolu s HSO a Dinafemem, pokud jsem to pochopil a přeložil správně... nechápu, proč měli elektriku na černo, vždyť točili neuvěřitelné peníze, ve španělsku byli nejvýdělečnější v porovnání s jejich konkurenci... u Humboldtu by mohla být malá šance, že se dostanou zpátky na scénu, protože byli napůl španělé a na půl amíci, stále doufám, že své geny měli schovaný i v USA... jinak prej to byla velká razie, která otřásla španělskou komunitou nejen šlechtitelů ale i growerů, zabavovali pěstební systémy, věci ke šlechtění, atd. atd., ale hlavně zabavili komplet genetiky... a že Dinafem a HSO mělo i legendární modely... na netu je kdyžtak pár článků o tom, ale jen ve španělském jazyce jsem našel, kdyby někdo chtěl vědět víc info, zkuste google...
BTW od HSO sháním Bubba's Gift, Chocolate Mint OG, Black Dog, Bubba Kush 2.0 nebo OGKZ, kdyby jste někdo měli zejména Bubba's Gift nebo ten Choco Mint OG v originál balení, tak jsem schopnej platit zlatem...
To co postoval Mr.Men FreakShow je tiez od "humboldtseedcompany" a nie od Spanielov
Aj nejaky "Dream" alternativu maju...btw som si vsimol ze tie banky maju podobne modely len trocha zmenene nazvy, aj krizenia rovnake.
vid OK Kush, Cinderella 99, Bruce banner...atd
Myslim ze netreba sa dnes drzat 10 modelov co maju vsetci naokolo , ale treba skusat nove. To ze nikto v SK/CZ o tom nepise neznamena ze nemoze byt lepsi ako stare klasiky