Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Growoli Ahoj,to jsou ty tvé monster crop kytky že?
Slušná Jungle👌
Ahoj. Jo, myslím, že u třech z nich se povedl monster cropping a asi to budou jen Red Dragony.
Trochu se mi pomíchaly, tak musím počkat, až víc vykvetou, abych poznal, kdo je kdo...
Ahoj. Bol by som už opatrný s tým dusíkom. Za seba by som upravil tvoju zostavu hnojek cca takto: grow-1ml, bloom 3, Top max min. 2ml. Kludne 3 a v zavere ak uznas 4, a heaven som ja nikdy nemal, ale uz by som ho znizil. Grow zložku by som čekoval a išiel ju tak tonizačne do konca. Držím palec....
edit:
Mrkol som ten Heaven... to ti EC moc nerobí ze? Je to posilňovač..... tam udavaju aj 5ml neskor. Tak kludne davaj kolko chces.... Topmax a bloom proste mozes davat viac. To je oka. Proste aspon ja ten dusik na prechode do kvetu, teda akurat do tých 28/12 škrtím. Dusim ho a holkam vynechavam, nech si spravne nakvitnu.... A potom dam ....
Naposledy upravil shivasambhu 23-02-2020 v 17:43 PM
Ahoj. Jsem na konci 4 týdne květu, holky ještě nejsou ani v polovině květu. Pokud bych se měl řídit tabulkama BioBizz, dával bych Grow ještě více. Už poslední zálivku dostaly jen 1 ml/l. Grow složka je pro květ taky důležitá a proto budu nadále dávat 1 až 2 ml/l.
EC v organice obecně řešit nemá moc smysl, ale pokud bychom ho řešili, tak ho nejvíce zvednou Bloom a Topmax. S Heaven mám jen dobré zkušenosti- podporuje odbourávání hnojek a správnou cirkulaci v roslině.