Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co se ti na tom nezdá? Kytka se po zaštípnutí rozdvojí, při FIM (Fuck I Missed) udělá 3 až 5 takovejch vršků. Z fotky neni patrný odkud vede ta třetí větev (ta vzadu)..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Ještě doplním, že zalévám co 3 dny, každá rostlinka 500 ml (poměr - voda ze studně 10 l, DutchPro original bloom soil/aarde A 25 ml + B 25 ml, DutchPro take root 10 ml, Advanced natural power Enzymes+ 10 ml, citronka 40 ml), výsledné PH 6.
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
mě potkalo zrovna to samý ted... dve nejkrasnejsi kytky, jedna bonsai, druhá super sogovka na 250watáž.. a prc neprc, všechno oprc...
Druha kytka to a samý Afghan z lonskyho autu,, oprc nad oprc..
Naštěstí feminizovaná vdova od vedle je furt pana
.. ze 4kytek a asi 50g mokryho, zbyl potencial suchyho dobryho aspon z vdovy
vždycky když jsem takhle nasratej, tk koupim řezy a rychle si zpravim naladu...
a příště zkoušim znovu
EC s hnojivy 2.5 je hoooodně že ? čistá voda má 0.6, ale když dám hnojiva DutchPro A+B 3ml/1litr tak to má EC 2.5 pěst v hlíně.. PH 6,3. Vadí to hodně? Zatím jsem to neproplachoval čistou vodou, stále hnojím stejně tak jsem zkoušel co to udělá a zatím je to OK, ale začnu už i proplachovat čistou vodou s EC 0,6 a PH 6,3. jednou po 2 zalevkach s hnojivy..
Ec 2,5 je moc... nektere modely nezvladaji ani 2,0... v hlíně ph nemusis až tak řešit... ale Ec... max 1,80... ser na pruplachy... a udělej pruplach 10dni pred sklizni...to stačí...