Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Materiál s tatrou vařit asi ve vodní lázni, ne? Kůli připálení?
Proč se vaří to salko v tej plechovce??? A co ořechy s karamelem - nezcukne se to nějak? Karamel is my bigest enemy :rooleyes: nějak mě vždycky přepere
2 Srooga > mno muzes to varit ve vodni lazni, ale my to varili normalne - akorat se to musi castejs michat a obcas to chce dolejt bud trochu mlika a nebo decku vody (ani se nam to moc nepripalilo - na to aby se ti mliko nepripalovalo je dobry kastrol pred tim nez do nej nalejes mliko vyplachnout studenou vodou)
salko se vari v zavreny plechovce proto, ze ti vytvori prave ten karamel (salko obsahuje velky mnozstvi cukru a varenim s mlikem bez pristupu vzduchu karamelizuje)
orisky se oprazi lehce na panvi a kdyz se k nim prida ten cukr tak to udela okolo tech orisku takovej obal (driv se prodavaly cely orechy v podobny cukrovy poleve) - nechce to delat moc dlouho, aby se ti to nepripalovalo
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
hYp3r pěkně kecá, že se to nepřipálilo.........před chvíli jsem drbala dva hrnce drátěnkou a mám pěkně zničený nehty. likér je dobrej, ale příště ty hrnce nedrbu...........vůbec to nešlo dolů!!!!!!!!!!! a to se to 2 dny odmáčelo.
Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras
zaujimalo by ma Hyp3r, preco ti to salko strikalo, ked si ho otvaral ??? ja zvyknem tento salko-karamel robit do plnky s masielkom, ale este sa mi nestalo, ze by strikalo .... urcite ho otvaras este horuce...
a ozaj ... mne raz salko vybuchlo ... vyvarila mi voda a salko sa prazilo )... a potom sme malovali ... ale to je off topic ... tento liker sa mi pozdava dost velmi ))) ...
Hihi mi z technickyho konopi delame hasovy kulicky pak to pekne narves do faje a hulis to pekne dlouho proste vem si kousek konopi a soulej to dlouho v ruce seskrabni nozem a mas pekny kousek mno a opakuj to az toho budes mit vic tak to pak narvy do faje a tahej ale zasituje to fajku tak bacha
Process: pálky vysušit, rozdrtit, narvat do flaše. Flašku nechat odležet v temnu. Jednou za čas protřepat (stejně vám to nedá, abyste se na to občas nekoukli a neochutnali). Ganja se v alkoholu uvolňuje pomalu, takže je třeba počkat tak 2-3 měsíce. Během nich se bezbarvá tequila postupně přeměňuje v nazlátlou, až zlatou. To zjistíte ale až po slití pití, protože dokud v tom bude ta tráva, tak to vypadá spíš hnědě, až černě. Na konci procesu doporučuju procedit zkrz filtrační papír (několikrát) - tequila má pak takovou krásně zlatou barvu. Samozřejmě má výsledný produkt krásný ganjový aroma, což jistě neni ke škodě.
Doporučené dávkování : 1 panák (velkey) - pohodos zmatlános
2 paňáci - těžká pohoda
3 paňáci - vizualizace až halucinace
4 a víc - nejsem magor, nemám odskoušeno!!!
Tato Soma je Bůh, jeho cestami se ubírá ta nejprudší bolest, kterou člověk trpí, On přináší uzdravení i radost do očí ztrápených, Nesmělého obléká válečným žárem, Vznešenými myšlenkami přátelí se s bardy, A duši, duši pozvedá ze země k nebesům. Tak báječné, tak velké jsou jeho dary. Člověk cítí, jak jeho žilami proudí Bůh A pláče v hlubokém vytržení, Zhluboka pili jsme z božské Somy Až nesmrtelnost v nás vzklíčila.
Vstoupili jsme do světla A poznali všechny bohy. Co hynoucího nám může ublížit, A zda-li může nás smrtelník soužit? Skrze Tebe, překlenutá úzkost, jsme unášeni věčným božstvím.
Původní příspěvek od Raduz Hihi mi z technickyho konopi delame hasovy kulicky pak to pekne narves do faje a hulis to pekne dlouho proste vem si kousek konopi a soulej to dlouho v ruce seskrabni nozem a mas pekny kousek mno a opakuj to az toho budes mit vic tak to pak narvy do faje a tahej ale zasituje to fajku tak bacha
Neni to spis caras nez hash
No nechtel bych to tu zpochybnovat....ale kdyz sem tohle delal s tech.konopím tak zadnej ucinek...mozna mate lepsi zemedelce
technický konopí je dobrý leda tak pro průmysl (oděvy apd.), na kouřeí to ale není. nezasírejte si plíce shitem, to už si rovnou můžete posekat a zhulit kopřivy
Původní příspěvek od rolník PiosOne : hihi no to sem jednou podstčil úlysně kámikovi, když byl už docela na sráč, někde sem utrch nějakou kopřivu(jak má takovýty květy) a normál sem mu jí dal do krabičky a ať to smotá. Woe normálně to hulil a pak sem mu řek, tak co jak ti chutnal holand. A von pořád nevěděl a jako co to prej je za model. Holandský kopřivy woe a smích. Normál to vyhulil.
ty darebaku chudak kamarad.Kopriva s kvetem nebude to hluchavka?
rolník: tak to taky znám, kdysi v hulících začátcích, když jsme si mj ještě kupovali, tak se minimálně jednou stalo, že nám prodali nefunkční matroš. a moc bych za to nedal kdyby to bylo buď technický konopí anebo kopřivy (to spíše). taky hodně záleží na autosugesci.
6. Jemně nadrcené kvalitnější konopí podle uvážení, doporučuji 10g
Sýr nastrouháme na jemném struhadle, přidáme máslo, mouku, vaječný žloutek (bílek oddělíme, budeme ho potřebovat) a konopí. Vypracujeme tvárné těsto, které necháme několik hodin uležet při pokojové teplotě. Pak vyválíme asi 5mm silnou placku, ze které vykrájíme, např. pomocí cukrářského kolečka, čtverečky. Vykrájené tvary potřeme rozšlehaným bílkem, posypeme solí, kmínem, nebo jiným výše zmíněným kořením. Opatrně přendáme na plech a pečeme do zlatavé barvy. Pozor, konopky se pečou pomerně krátce a snadno se připálí, nejvyšší ostražitost je na místě. Tyto velmi chutné a pikantní krekry je vhodné pojídat k těžšímu čínskému zelenému čaji, sázel bych na něco od Kwong Sang. Opět apeluji na vaši střídmost, méně někdy znamená více. Účinky se dostavují asi po hodině.
TVAROHOVÉ KARBANÁTKY S KONOPÍM
1. Jedna kostka tučného tvarohu (míchaný tvaroh ve vaničce není vhodný)
6. konopí na vaření, na jemno umleté na kávovém strojku
Z těchto ingrediencí smícháme těsto které necháme při pokojové teplotě několik hodin uležet. Poté z těsta tvoříme lžící větší noky, obalujeme ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme se zeleninovými přílohami a tmavým chlebem. Účinnek se dostavuje asi během jedné až dvou hodin.