Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Zippi: Váhu bohužel nevlastnim a kupovat jí nebudu, protože nemam důvod. Je toho prostě HODNĚ!
Nikdy sem žádný pálo nekoupil a neprodal. Měnit to rozhodně nehodlám. Vlastně ani nemam představu, kolik je Gram Nicméně by mě výnos zajímal...
2 Yahman: Ty piškoty sem slisoval z vlhkýho bordýlku a pak sem to dal sušit na stínítko. Uschlo to za den a uvnitř to trochu zahnilo. Odrazilo se to na chuti...
Byl to jenom takovej pokus. Kdybych to lisoval k archivaci, tak to necham uschnout a je to OK.
Ještě jednou: Já děkuju vám, protože nebejt Groweru tak sem akorát naštvanej že mi pulku outdooru vzala voda. A to co zbylo...pochybuju, že to budu kouřit, když mam todle
Nakonec jsem si váhu pujčil a zvážil a myslelsem (zase jednou), že už jsem to sem napsal. A ono ne
Takže: 1 x Borůvka 36G
2 x WW 68g
2 x Nebula 63g
Celkem je to 176g. Bylo to vážený asi teyden po usušení, tzn. že váha je bez toho co se zhulilo při sušení a tejden po. Teď pe nějakých 3 měsících mam zbídou 60g
Srooga - nadherny dilko...Chtel bych se zeptat i kdyz je to uz docela nejakej ten rok..Takhle rozvetvenou kytku jako mas na tom jednom obrazku jsem v zivote nevidel..Jak se ti to povedlo?To jsi nejak zastipaval?Ta sileny mnozstvi vetvi na svou vejsku.....Proste nadhera...
Původní příspěvek od Srooga Kdyby se vám zdálo, že maj kyti málo listí, tak to se vám nezdá. Paravidelně je stříhám.
[Edited by Srooga on 10-06-2002 at 08:55 PM]
Ahoj fakt luxusni boxik,k tomu nemam co dodat.Jedinou vytku mam,a to :U tak malych kyticek je strihani listu kontraproduktivni.Ale i tak K+ zaslouzene.