Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak jste objevili Grower a jak často se na něj vracíte ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7
Autor
Téma 
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

No, mě ke groweru dovedl mladší brácha
Od té doby tak 2 hodky denně

Huliči a posilování

Grow 06 Passion 1 x Swiss crypto hashberry 2008 v obrazech

Old Post 05-10-2006 v 13:12 PM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

jednoduše - přišel mi mejl, že kdosi právě odpověděl k tématu, které sem si údajně před lety předplatil

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 29-06-2008 v 16:25 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
autogen2
Stálý Člen

Karma uživatele autogen2 - 0% PěstitelskáKarma uživatele autogen2 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

ja som momentalne vkuse doma a tesim sa z rastliniek a fkuse na growery uz 4 den nonstop skoro a citam co sa da inac som ho nasiel pred rokom a pola regol som sa pred 3 dnami alebo 2ma nevim

Old Post 29-06-2008 v 16:28 PM
autogen2 je offline   Profil uživatele autogen2   Find more posts by autogen2   Foto galerie člena autogen2   Click here to Send autogen2 a Private Message   Add autogen2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acheron
Stálý Člen

Karma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% PěstitelskáKarma uživatele acheron - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

dostal som sa sem cez Banner na Biotox.cz , su to uz take 2 roky ... regol som sa az tento rok pred prvim normalnym OUTgrow-ingom
... som tu nonstop... mam operu a stranku mam otvorenu stale, nikdy ju nevypinam a stale cekujem kto co napise takze mam prehald

Old Post 29-06-2008 v 16:33 PM
acheron je offline   Profil uživatele acheron   Find more posts by acheron   Foto galerie člena acheron   Click here to Send acheron a Private Message   Add acheron to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acheron! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kanjack
Stálý Člen

Karma uživatele kanjack - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

objavil som ho zfajceny, a to uz ani nevem ako inac som tu kazdy den

Old Post 02-07-2008 v 11:01 AM
kanjack je offline   Profil uživatele kanjack   Find more posts by kanjack   Foto galerie člena kanjack   Click here to Send kanjack a Private Message   Add kanjack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 70

ja sem grower objevil na jedne lan party, kdy si jeden znamy (+-40 let v te dobe) cetl nejaky stazeny tready, pak sem dostal net a regnul se, uz to budou 4 roky....diky vsem od kterych sem mel tu moznost neco okopirovat

Old Post 02-07-2008 v 17:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Je to už hodně dávno... Před mnoha a mnoha lety, když jsem ještě chodil na základní školu, jeden můj kamarád mi takhle vyprávěl o ganji a také zmínil grower. Protože jsem se bál, že na tu stránku, kde se pěstitelé baví o hulení zapomenu, řekl jsem mu, ať mi její adresu napíše na kus papíru. No a pak jsem si ten papír vzal domů a na internetu jse vyhledal tu stránku...A od té doby jsem návštěvníkem grower.cz. Ale registraci jako Jack_Herer tu mám až od pozdější doby. Dříve jsem se tu registroval jinak, ale pak jsem na to nějak zapomenul, tak jsem teď Jack_Herer

Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...

Old Post 02-07-2008 v 21:37 PM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brávooo
Stálý Člen

Karma uživatele brávooo - 89% PěstitelskáKarma uživatele brávooo - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

takle zhulenej tu sedím a říkam tak se kouknem
na náke foto zeleneho zlata,-)) a do vyhledavače sem
pisl foto trávy a našlo mi to galerii gruwru
říkam tho je ale nádhera tak sem zaplatil a sem tet jeden
z vás bratří a sestry

http://grower.cz/forum/showthread.p... WR -SKLIZENO

http://grower.cz/forum/showthread.p... O5 125W RED LOWRYDER *2

Old Post 03-07-2008 v 21:47 PM
brávooo je offline   Profil uživatele brávooo   Find more posts by brávooo   Foto galerie člena brávooo   Click here to Send brávooo a Private Message   Add brávooo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brávooo
Stálý Člen

Karma uživatele brávooo - 89% PěstitelskáKarma uživatele brávooo - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

takle zhulenej tu sedím a říkam tak se kouknem
na náke foto zeleneho zlata,-)) a do vyhledavače sem
pisl foto trávy a našlo mi to galerii gruwru
říkam tho je ale nádhera tak sem zaplatil reg, poplatek
a sem tet jeden z vás bratří a sestry

peace

http://grower.cz/forum/showthread.p... WR -SKLIZENO

http://grower.cz/forum/showthread.p... O5 125W RED LOWRYDER *2

Old Post 03-07-2008 v 21:49 PM
brávooo je offline   Profil uživatele brávooo   Find more posts by brávooo   Foto galerie člena brávooo   Click here to Send brávooo a Private Message   Add brávooo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TSO
Stálý Člen

Karma uživatele TSO - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

Ja o groweru vim asi 2 roky od kamose, ale v te dobe jsem nehulil a hlavne jsem mel hrozne pomale pripojeni(uz ani nevim jak se to menovalo, ale realna rychlost pri stahovani byla okolo 0,9kb/s a platilo se za kazdou minutu). No a asi pred 2 mesicema jsem si na to vzpomel, zacal hledat a nasel. Puvodne jsem se ani nechtel registrovat, ale tak nejak se mi zalibila tahle komunita tak jsem neodolal a poslal jsem esej. Jenze moje trpelivost je takova vrtkava tak jsem za 3 dny poslal sms. A chodim sem skoro denne, akorat ted o prazkach tu moc nebudu.

Old Post 04-07-2008 v 09:46 AM
TSO je offline   Profil uživatele TSO   Find more posts by TSO   Foto galerie člena TSO   Click here to Send TSO a Private Message   Add TSO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Specnaz
Stálý Člen

Karma uživatele Specnaz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Našiel sem to náhodou pri brouzdání netem tak sem neváhal ani chvilku a hodil registračku a su tu vždy ked mám trochu času což je skoro každý den a je to tu fakt super moja úcta k tím ktorý to tu založili

punker

Old Post 05-07-2008 v 16:05 PM
Specnaz je offline   Profil uživatele Specnaz   Find more posts by Specnaz   Foto galerie člena Specnaz   Click here to Send Specnaz a Private Message   Add Specnaz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 76

Našel jsem ho na netu.Registroval a jsem velice šťastný.Jelikož G je velice informativní server o pěstování konopí a hlavně super lidičky tu jsou! Aspoň si mám ským pokecat o pěstování.Jelikož v našem městě je to býda. Jsem tu denně.Klidně i 8 se sem vrátím za den!

Naposledy upravil 06-07-2008 v 11:10 AM

Old Post 05-07-2008 v 17:35 PM
Host
Host

Příspěvek č. 77

..řek mi o něm Kámoš...

Old Post 05-07-2008 v 21:14 PM
Eloren
Stálý Člen

Karma uživatele Eloren - 65% PěstitelskáKarma uživatele Eloren - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Po půl roce zase zde. Odvezli mi monitor a do teď nedokážu pochopit, proč mi G nejel na notebooku. Každopádně jsem se na G dostal brouzdáním po internetu a hledáním informací ohledně pěstovaní. No a od té doby jsem tu pár stovek hodin ztrávil. =)

2007-Outdoor-ukradeno

Old Post 06-07-2008 v 10:31 AM
Eloren je offline   Profil uživatele Eloren   Find more posts by Eloren   Foto galerie člena Eloren   Click here to Send Eloren a Private Message   Add Eloren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rus
Stálý Člen

Karma uživatele rus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Na Grower som chodil dlho ako host. Nasiel som ho pri googleni, ked som hladal stranky o mj. Chodim sem v podstate denne, ale skor ako pasiv, teda hlavne citam co nove. Ale paci sa mi hlavne jedna vec. Ziadne hadky, nikto do nikoho nerype, nikto sa nad inych nepovysuje len preto, ze je na fore dlhsie atd., proste pohoda, co sa o inych forach povedat neda. Proste fajn komunita. A prebera sa tu snad vsetko, vzdy si najdem to svoje.

Old Post 07-07-2008 v 14:02 PM
rus je offline   Profil uživatele rus   Find more posts by rus   Foto galerie člena rus   Click here to Send rus a Private Message   Add rus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fire.ent
Stálý Člen

Karma uživatele fire.ent - 92% PěstitelskáKarma uživatele fire.ent - 92% PěstitelskáKarma uživatele fire.ent - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

poradil mi to kámoš kterej mě snad poprvý zhulil dal mi 5 semínek a na mojí otázku jak na to řekl...GROWER.CZ....Díky Ó mocný Fíku

Kupujte hřebeny,nastanou všivý časy!!!!!!!!!!!!!

Užívej a Mysli!!!!!!!!!!!!!

Naučit se zacházet se svojí duší vyžaduje čas...

Zahoď ten spařenej filtr!! Glass forever...
fire.entuv out 07

fire.entuv out 09

fire.ent´s bush factory..JF,Erd,WW,HH and many more..

fire.ent´s bush factory..Lebanese,Ice,C99,Smbog,St3 and many more 2012..

fire.ent´s bush factory 2014 - všechno 2x a něco navíc k tomu...

Old Post 07-07-2008 v 21:43 PM
fire.ent je offline   Profil uživatele fire.ent   Find more posts by fire.ent   Foto galerie člena fire.ent   Click here to Send fire.ent a Private Message   Add fire.ent to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:41 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás