Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jednoduše - přišel mi mejl, že kdosi právě odpověděl k tématu, které sem si údajně před lety předplatil
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
ja som momentalne vkuse doma a tesim sa z rastliniek a fkuse na growery uz 4 den nonstop skoro a citam co sa da inac som ho nasiel pred rokom a pola regol som sa pred 3 dnami alebo 2ma nevim
dostal som sa sem cez Banner na Biotox.cz , su to uz take 2 roky ... regol som sa az tento rok pred prvim normalnym OUTgrow-ingom
... som tu nonstop... mam operu a stranku mam otvorenu stale, nikdy ju nevypinam a stale cekujem kto co napise takze mam prehald
ja sem grower objevil na jedne lan party, kdy si jeden znamy (+-40 let v te dobe) cetl nejaky stazeny tready, pak sem dostal net a regnul se, uz to budou 4 roky....diky vsem od kterych sem mel tu moznost neco okopirovat
Je to už hodně dávno... Před mnoha a mnoha lety, když jsem ještě chodil na základní školu, jeden můj kamarád mi takhle vyprávěl o ganji a také zmínil grower. Protože jsem se bál, že na tu stránku, kde se pěstitelé baví o hulení zapomenu, řekl jsem mu, ať mi její adresu napíše na kus papíru. No a pak jsem si ten papír vzal domů a na internetu jse vyhledal tu stránku...A od té doby jsem návštěvníkem grower.cz. Ale registraci jako Jack_Herer tu mám až od pozdější doby. Dříve jsem se tu registroval jinak, ale pak jsem na to nějak zapomenul, tak jsem teď Jack_Herer
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...
takle zhulenej tu sedím a říkam tak se kouknem
na náke foto zeleneho zlata,-)) a do vyhledavače sem
pisl foto trávy a našlo mi to galerii gruwru
říkam tho je ale nádhera tak sem zaplatil a sem tet jeden
z vás bratří a sestry
takle zhulenej tu sedím a říkam tak se kouknem
na náke foto zeleneho zlata,-)) a do vyhledavače sem
pisl foto trávy a našlo mi to galerii gruwru
říkam tho je ale nádhera tak sem zaplatil reg, poplatek
a sem tet jeden z vás bratří a sestry
Ja o groweru vim asi 2 roky od kamose, ale v te dobe jsem nehulil a hlavne jsem mel hrozne pomale pripojeni(uz ani nevim jak se to menovalo, ale realna rychlost pri stahovani byla okolo 0,9kb/s a platilo se za kazdou minutu). No a asi pred 2 mesicema jsem si na to vzpomel, zacal hledat a nasel. Puvodne jsem se ani nechtel registrovat, ale tak nejak se mi zalibila tahle komunita tak jsem neodolal a poslal jsem esej. Jenze moje trpelivost je takova vrtkava tak jsem za 3 dny poslal sms. A chodim sem skoro denne, akorat ted o prazkach tu moc nebudu.
Našiel sem to náhodou pri brouzdání netem tak sem neváhal ani chvilku a hodil registračku a su tu vždy ked mám trochu času což je skoro každý den a je to tu fakt super moja úcta k tím ktorý to tu založili
Našel jsem ho na netu.Registroval a jsem velice šťastný.Jelikož G je velice informativní server o pěstování konopí a hlavně super lidičky tu jsou! Aspoň si mám ským pokecat o pěstování.Jelikož v našem městě je to býda. Jsem tu denně.Klidně i 8 se sem vrátím za den!
Po půl roce zase zde. Odvezli mi monitor a do teď nedokážu pochopit, proč mi G nejel na notebooku. Každopádně jsem se na G dostal brouzdáním po internetu a hledáním informací ohledně pěstovaní. No a od té doby jsem tu pár stovek hodin ztrávil. =)
Na Grower som chodil dlho ako host. Nasiel som ho pri googleni, ked som hladal stranky o mj. Chodim sem v podstate denne, ale skor ako pasiv, teda hlavne citam co nove. Ale paci sa mi hlavne jedna vec. Ziadne hadky, nikto do nikoho nerype, nikto sa nad inych nepovysuje len preto, ze je na fore dlhsie atd., proste pohoda, co sa o inych forach povedat neda. Proste fajn komunita. A prebera sa tu snad vsetko, vzdy si najdem to svoje.