Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
oh....ja ani nemam slova k takzm stromum.....no fakt nadhera...akorat bz me yajimalo co budes delat s tolika kilickama take krasy.....no cesta respekt....
Co by s nima asi dělal? Bude celý rok zhulený jak pytel
A jeho banda jakbysmet
Jinak to počasí je fakt na <>, dneska 5 stupňů, slunko jsem neviděl tak 5dnů.. Pro kytky to je boj, no.. Přeju Ti, ať Ti to v klidu dozraje a slunce na to pere, co to jde. Měj se, M.
Zdravim, mate to opravdu pekny, fakt monster kere... ten shaman je peknej asi ve stejnem kvetu ho mam taky... ale chci se zeptat jak vam vali ten Apllo11? To je snad jedina odruda co mi jeste nezacala kvest...
Původní příspěvek od Bulb Zdravim, mate to opravdu pekny, fakt monster kere... ten shaman je peknej asi ve stejnem kvetu ho mam taky... ale chci se zeptat jak vam vali ten Apllo11? To je snad jedina odruda co mi jeste nezacala kvest...
Zdarec, A11xMTF je lechce nakvetlé, ale nic moc, taktéž PWP a Misty, těm se také nechce kvést....uvidíme
Tedy musím říci, že toto lahodí mému oku. I kdyz vazne nerad zasiram Vas thread. To se Opravdu neda. Je to max povedený out! K+ pro oba. Jinak apollo co ma kamos mu jede paradně, takže vam přeji at i přes tohle pocasi z nej dostanete MAX, me zas letos ani nezacal kvest Durban...i kdyz Vam asi už radost nic nezkazi at se dari a bez corek...
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
ahojte kluci, vidím, že vám to šlape pěkně... Já už mám také shamanka usušeného, měl jsem dvě fena, jedno jsem zatím jen kouřil a takové pohodové hulení, nebíhá stav střídavě a po trochu delší době, ale je to hulitelné, což je dobré :-)
jinak jak vidíte papayu? Já tak na 7-10dní a konec...ale zbytek bude až tak III týden v řínu :-( snad se nám zlepší počasí....chce to hodně sluníčka...
zdar pánové...tam ste psali,že tu papayu necháte do konce měsíce.já sem na tom stejně..taky to nechám do konce měsíce.ale ted sem koukal na předpověd počasí na příští tejden a noční teploty až -3 stupně..co myslíte zmáknou to?
Původní příspěvek od quido zdar pánové...tam ste psali,že tu papayu necháte do konce měsíce.já sem na tom stejně..taky to nechám do konce měsíce.ale ted sem koukal na předpověd počasí na příští tejden a noční teploty až -3 stupně..co myslíte zmáknou to?
Zdarec, jj papayu chceme ještě nechat jako i ostatní kytky...- 3 stupně už je fakt málo, uvidíme jak to budou zvládat, každopádně už nehnojíme