Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
heh, to je zajímavé, tak když si budu pěstovat na zahrádce a po sklizni si to začnu sušit doma, jediným problémem pro mě tedy bude, aby mě nezastihla domovní prohlídka...a to i po dobu uložených sklenic s usušeným materiálem v domě...hmmm
Metalsodik, ja bych to s tema klonama a okrasnejma rostlinama zas tak zhave nevidel )) To bych taky pak moh rozjet 50 kw nic nesusit a prodavat kytky v 70tym dni kvetu jako okrasny rozstliny ))))))))))
21.2. 2007 15:38
PRAHA - "Pro nás je směrodatné znění zákona, které stále zakazuje pěstovat konopí obsahující více než 0,3 procenta THC," uvedl důstojník Národní protidrogové centrály Břetislav Brejcha.
Nejvyšší soud sice rozhodl, že pouhé pěstování konopí nelze považovat za výrobu drogy, ale podle policie je takové jednání stále nezákonné. Rozhodnutí se prý vztahuje pouze k jednomu konkrétnímu případu. Jinak pěstování konopí s vyšším obsahem účinné látky THC zakazuje zákon o návykových látkách, proto rozhodnutí soudu nebude mít na práci policie žádný vliv.
Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.
JJ slzy,volal jsem pravnikovi a nemuzes pocitat s tim ze dostanes toho sameho nejvyssiho soudce...a jinej soudce te za to klidne zabasne...
Proste dokud to neni zakon,smolik.-(
Je to jen prvni krucek...
Holt Komorous nemumí sbírat body jinak, než honěním puberťáků co pěstují drogy v květináči. Stíhat mafie, ruské či balkánské gangy obchodující s chemickými jedy je pro českého Ramba z protidrogové centrály moc náročné, vždyť ti zlí pěstitelé pro vlastní potřebu jsou společensky nebezpeční naprosto stejně jako ti mafiáni, ne?
Oh, I'm a good old Rebel
Now that's just what I am.
Nevi nekdo jak je to z tim testem obsahu THC to se musi nejdriv ususit aby v tom bylo mozny neco najit nebo ne ? takze jestli je to tak tak policie musi pokud najde cerstvy rostliny ususit a pak teprve udelat test ? cimz se dopousti vlastne sama poruseni zakona je to tak sem z toho trochu mimo
Aha mne prave prislo divny stejne asi jako tomu soudci ze vlastne clovek zadny zmastovadlo nevyrabi (pokud to neususi nebo neuvari) takze nechapu ten zakon zakazujici pestovat MJ
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."