Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Me to je jasny ze cesi to dycky nako vochcijou ,ne ale urcite by to melo jit taky,zalezi na tom presne jak si rikal velikost otvoru na pocet vlaken v mm.
Zdravim. Ja jsem resil podobny problem a vyresil jsem to takovou tkaninou z nerezu. Je to jako latka ze zeleza. mam to naply na ramu. Dam vymrazit brka do mrazaku,podrtim je trochu a nasypu na to sito. potom trepu a ten zlutej prasek co vytrepu seskabnu a dam do takovyho toho igelitovyho obalu od cigar. Cely to zabalim do papiru a dam to na chvilku varit. Pote to vytahnu a i s tim papirem to valim valeckem na testo. Cim vic tim lip. Potom to jenom rozbalim a na svete je takova hnedobezova tvrda hmota ktera jde normalne narezat a hulit jako suchac. Fakt vychytavka.
Samozrejme navody jak si neco vyrobit sam, nebyvaji motivovany tim, ze samovyroba je jednodussi. Vetsinou jde o to, ze samovyroba je levnejsi.
Pro zajemce, kteri to chteji alespon zkusit postaci hedvabny satek. Neni tak jemny jako sitotiskova tkanina, takze propadnou i vetsi kusy, ale i tak je to lepsi nez listi jen vyhodit.
jo tak to potrebujes ale vic vrsev ne?Nebo to odnekud vyskrabujes ci co?Bubble bag funguje jako cednik,3 nejhrubsí, 2. jemnejsi, a ve 3. ti hasis zustane ane bordel.
Jo aha, ted mi to doslo. To by vysledek skoncil v tom kyblu, mas pravdu. Jeste je treba nejake ultrajemny filtr, na tu vyslednou vodu. Papirove filtry na kavu by mohly stacit, ale asi nevydrzi preliti celeho kyble. :-) Hmm, to jsem nedoresil. Mas pravdu.
Hehe to sem chtel vedet,diky K+ za tvuj napad. Jen sme si trosku nerozumeli...,tahle vodni vyroba "hasise" je vyborna fakt sem byl max. spokojenej s vysledkem,ty bubble bags jsem mel jen pujcene na jednu varku,ale zkusim tvoji metodu,ted bohuzel zadny bordel nemam musim pockat jeste chvili .
Jeste mam dotaz uplne mimo misu,potrebuju poradit s objednavkou semen na seedbay,nako mi to neslo. Predem se omlouvam ze je to mimo misu vsem kdo to nemaji radi .Najs jako Seneca.
Stacej dva pytle jeden na hrube listi co zbyde, a jeden na hash ( s toho pytle se to vyskrabe treba lzickou), v ti vode je prave ten chlorofyl a alkaloidy ktere jsem porad pletu.
Kdys vylejes tu vodu jeste jednou skrs to mensi sito tak se tam uchyti tak 0.2-1g, a muze se to smichat se zbytkem vyrobku, ale hulit to samo nejak moc mi nechutnalo(nehori to a prichut spaleny ganji/ mozn. alkaloid?hihi , a ted tu zelenou vodicku vylejvam. A delam jsi spis kvalitku, nez kvantitku. To treti sito spravneho rozmeru bude delat ale jine veci, a nazbirate dve ruzne kvality "skuffu".
To je jasne,moje rec,lepsi kvalitka nez-li kvantitka. Prave ze v tom tretim pytli mas to nejlepsi co muze bejt to nejcistsi z nejcistsich the bubble hash!!!:P
2 Sinuhet: Chci se te zeptat, jak si daval do tveho prispevku link na ty sitotiskarsky tkaniny, jakou bys doporucil,je jich tam moc a sitiotiskar bohuzel nejsem, chtelo by to jednu hrubou na bordel a jednu max. jemnou na hasis. Jeste sem neprisel na to,jak si to z toho webu objednat,ale to uz se doresi potom. Dik moc
Sorry, fikusi nechce se mi to tam studovat. Ja bych volil podle ceny a podle velikosti der. Podivat se na profi bubble bags, odkaz tu je taky a tam velikost der uvadeji, tak vybrat tkaninu podobnou.
dik moc,zkusim to najit. Nevis alespon v jake cenove relaci se asi ty tkaniny pohybujou? Na tech strankach to myslim nemaji uvededny. Jen zhruba abych mel predstavu.
Fakt nevim, bylo to docela drahe, ale levnejsi nez kupovat hotove pytle. Dej si do seznam.cz nebo jyxo.cz hledat tkanina sitotisk a najdi si nekoho kdo to ma i s cenami.