Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
deth.:dik.Vzhledem k tomu jak blbe to vypadalo povazuju za uspech uz to,ze nemusim predcasne sklizet.Kour to bude luxusni-pri sundavani pletiva se mi povedlo uprnknout jen jednu paldu(sensi star) a byl to velky mazec :-)
Pro ty co se zajimaji o gramaze mam dobrou zpravu.Koupil jsem sve drahe k vanocum digitalni kuchynskou vahu,che,che
Timto bych tedy zahajil malou tipovaci soutez o malou cenu.
Co se týče mušek. Mám zkušenost že jsou v substrátech z Agro Česká Skalice, což je většina bězných substrátů v ČR. Jsou to takové ty mušky co se jim říká banánové, ovocné, nebo octové. Lítávají kolem kazícího se ovoce často. Ale kromě toho že v noci lezou po monitoru ve chvílích kdy dobývám protivníka, jsem s nimi problémy neměl. Žluté lepové desky možná pomohou udržet populaci na uzdě. Nejvíce létají po zálivce.
smutnice se mi asi prestehovaly do klonovny.Par jich tam lita.Chcu sehnat ty lepove desky v obyc.kvetinarstvi je nemaji.A v hornkvachu jsem vcera nasel jen klasicke mucholapky.
Zatim tedy jen rucni lov:-)
Jestli to jsou smutnice, mel bys najit v hline jejich larvy, ktere by mely byt viditelne okem. Ty maji byt zdrojem problemu. Musky jen litaji a nijak zvlast rostlinam neskodi. Larvy zerou korinky. Soukromne tipuji, ze to smutnice nejsou a larvy nenajdes.
drtikol:mozna ani ne k vuli hmyzu,ale spis jsem mel vysoke ph.Za prve jsem pouzival jiny(horsi) pripravek na snizovani ph.A za druhe jsem zapomel upravit keramzit.(skolacka chyba,ci lenost )Tohle jsou dve veci,ktere jsem udelal jinak nez v prvnim scrogu.A ejhle ono je to hned znat No co,ja se polepsim